Fodbold live resultater
Fornemmelsen for 23/24 er Rigtig Rigtig God.

Skrevet af Sunderland, 27. juni 2023

Glæder mig helt vildt til den nye Sæson....

Fornemmelsen er Rigtig Rigtig God, hvorfor?

- De hvid blusede kan uundgåeligt undgå metal-træthed.

- Stemningen vil blive markant bedre på Brøndby Stadion nu værdi aftalen er underskrevet.

- Vores Hold så ret gode ud til slut og vi viser vi kan vinde over de bedste hold i dk, selv med den nuværende trup. 1-0 over gf, 1-0 over fc, 5-1 over Farum og 3-1 over Hestene, kun Viborg mislykkedes det.

- Salech og Heggheim har haft succesfulde leje ophold og er tilbage.

- Klubbens Transferbudget har aldrig været større.

Fornemmelsen er Rigtig Rigtig God.

 

 
Deltag i diskussionen
 • Jeg glæder mig også, men fornemmelsen er blandet.

  Det gode:
  - Truppen så mod slut ud til at være god nok til medaljer
  - Vi starter for en gangs skyld sæsonen op med en trup uden store huller

  Det dårlige:
  - Ledelsen ser ud til at være inkompetente.
  - Talenterne ser ud til at blive syltet.

  Lad os håbe at JS bare er en langsom starter og i øvrigt helt vildt dårlig til interviews. For hvis han får styr på det, er BIF ikke et dårligt bud på medaljer.
  3 enige
   
  • @Porstmand Per kun fck's trup er bedre en vores. Ledelsen er inkompetent? Hvad mener du?
   Talenterne skal være gode nok, vel reelt kun Schwartau og Kvistgaarden der er gode nok. Medaljer er minimum, vi skal gå efter Guldet.....
   5 enige

  Se 6 flere kommentarer

 • Du bliver skuffet hvis du tror fck ikke vil investere massivt, i at opnå endnu et mesterskab og deltagelse i CL.

  Naturligvis vil de forstærke sig.
  1 enig
   
  • @Bastiano Selvfølgelig vil fck det. Men det trods alt en udfordring at vinde et mesterskab efter 2 mesterskaber.....Så skal vi gå efter Guldet, så det nu. gf og fcm sælger snart ud, så der os og Nordsjælland til at udfordre fck.

  Se 7 flere kommentarer

 • Det så bestemt ikke overbevisende ud til sidst, man har stadig problemer defensivt og der mangler en klar strategi for både spillet på og udenforfor banen.

  Man står med en alt for stor trup, som langt fra er god nok till at spille med om guldet. Top 3 er ikke det samme som at gå efter guldet.

  Man har en håndfuld gode spillere og en række spændende talenter, men største delen har desværre ikke niveauet.

  Jeg ser frem til sæsonen, men pt ser det lysere ud for MC end SL efter min mening.
  2 enige · 1 god kommentar
   
  • @olemartin.dk Synes faktisk kun fck var bedre en os. Men jo selvfølgelig vil forstærkning i Midterforsvaret og den defensive midt styrke os markant. Fck er selvfølgelig favoritter, men ser hverken fcn, gf eller fcm som værende større udfodre en Os.

 • Fornemmelsen her er egentlig også ganske udemærket, men det har den egentlig været længe. Jeg har i lang tid følt, at vores trup og hold underpræsterede, kontra det materiale vi har. Derfor tror jeg, at vores hold længe har haft brug for denne pause, da vores rolle i sidste sæson næsten allerede var udspillet inden december sidste år grundet vores horrible start.

  Jeg tror (og håber) at fck og fcm får sværere ved at erstatte Zeca/Grabara/Martinez/Isaksen + hvem ellers som nok ryger, end vi gør ved at erstatte Mads H. Holder vi sammen på vores start 11'er, tilknytter en back, en 6'er og den nye målmand, får momentum i træningskampene med gode sejre og starter sæsonen ud med en sejr og tro på tingene.. Så tror jeg bestemt at næste sæson kan give resultater. Vi skal heller ikke bekymre os om Europa i år i modsætning til vores rivaler.

  Jeg tror desværre, at AGF holder fast i deres gode form i den nye sæson. De virker til at have fundet melodien under en god træner. Omvendt tror (eller håber) jeg ikke at Viborg eller fcn kan lave samme flotte sæson som vi lige har haft.

  Og så skylder vi lige at vinde pokaltitlen næste år som trodsreaktion på sidste års pinlige, elendige og skamfulde exit.

  Kvistgaarden scorer et tocifret antal superliga-mål, bliver top 3 på ligaens topscorerliste og sælges næste sommer til bundesligaen for tocifret millionbeløb. I hørte det her først!
  2 enige · 1 god kommentar
   
  • @RommeTilPhiriOgSå
   Enig i 95% af dit indlæg, men jeg tror ikke nødvendigvis AGF fortsætter med deres optur. De sælger Bisseck nu her, og Yakob er blevet langtidsskadet. Patrick Mortensen og Jesper Hansen er også ved at nå sidste udløbsdato, og risikoen for skader stiger i den alder de har nået.
   3 enige · 1 god kommentar

  Se 3 flere kommentarer
   
  • @RommeTilPhiriOgSå Vores trup underpræsterede Max. Gf sælger snart forsvaret og er ikke en del af Mesterskabet i mine øjne.
   Fck er favoritter, så kommer Vi. Pokalfinalen tror jeg ikke på, vi er bare ringe I de her kampe. Kvistgaarden skal sælges for et 2-cifret million beløb I euro......

  Se 2 flere kommentarer

---

 • Skønt med et positivt debatoplæg her på 3point for en gangs skyld.

  Jeg deler fornemmelsen. Jeg så lige highlights fra de sidste kampe her i foråret den anden dag, og så var følelsen der igen prompte. Jeg kan ikke vente til om 3,5 uger nu.

  Sidste sæson var ikke god, men der var klar pointmæssig fremgang til sidst, og det der i realiteten ødelagde sæsonen var de første 10 kampe, hvor vi kun fik 11 point. Det var en katastrofe, men jeg kan simpelthen ikke se noget lignende ske igen i år. Holdet er markant stærkere, vi har ikke Europakampe og indtil videre ingen langtidsskader. Heller ingen spillere på rampen til salg (som Maxsø var), udover Hermansen.

  Jeg er SÅ klar til næste sæson.
  3 enige · 4 god kommentar

 • Håbet deler vi alle. Jeg er født skeptiker, men jeg anerkender at nogen skal holde fanen højt og bringe noget positivt ind i debatten. Og jeg er misundelig, for jeg ville ønske at jeg kunne anskue det fra samme perspektiv. Mit perspektiv er, at jeg har stor respekt for de andre hold i superligaen. Der er efterhånden flere andre gode hold, som spiller en god gang bold og som er langt mere modne end os hvad angår spillestil/koncept. Ja, vi har da en håndfuld spillere, som mange andre SL-klubber også gerne vil have i deres start 11'er. Men vi har saftsuseme også mindst to håndfulde, som ikke ville brænde banen af selvom Horsens eller AAB var deres hjemmebane.
  Jeg frygter at den kommende sæson bliver en repeat af det vi har set så mange gange før. Middelmådighed, ustabilitet og leverpostej. Men jeg håber inderligt, at alle jer optimister får ret i at den nye sæson bliver noget andet og bedre.
  4 enige · 2 god kommentar

 • Saesonkort
 • Saesonkort
  Betalende bruger
  Top kommentator
  Top gode
  Top enige
    27. juni 2023   

 • Der er ikke mange trænere og ledere i Superligaen, som jeg ikke vil bytte Carsten Vagn og Jesper Sørensen ud med.
  4 enige · 2 god kommentar
   
  • @Saesonkort - der ikke mange debattører på 3point.dk, som jeg ikke vil bytte @Saesonkort ud med.
   4 enige · 7 god kommentar

  Se 7 flere kommentarer
   
  • @Saesonkort Henter Anis Gratis i AB og sælger ham til Premier League.......CV har gjort det godt....Troede på Hermansen, som en af de få og købte ingen ny målmand, da scwabe skiftede, nu ligger prisen på vores Hermansen på ca55-60 millioner dkr. Lindstrøm skulle efter sigende allerede have indbragt os over 70 millioner dkr og der ligger yderligere millioner dkr og venter ved et videresalg. CV 7 til 10-tal herfra.

 • Solz
 • Solz   27. juni 2023   

 • På baggrund af seneste sæson, så er der ikke meget positivt der peger fremad, bortset fra, at vi omsider handlede fornuftigt ind. Jeg mener dog alligevel at truppen nu bør være stærk nok til at spille med om de øverste pladser, men vi skal jo også vise det.

  De seneste sæsoner har vi lidt under, at vi konsekvent har startet op med en for dårlig trup, så vi har skulle kæmpe hele sæsonen med et enormt pointmæssigt efterslæb. Denne gang er det anderledes, da truppen i løbet af sidste sæson endelig blev tilført kvalitet med Wass, Ohi, Vallys og senere Evjen og Lauritsen, så vi skal uanset hvad kunne levere fra første kamp.

  Det er samtidig klart at vores trup er alt for stor, da der ikke er taget hånd om vores mange fejlkøb. Ved godt jeg gentager mig selv, men det vigtigste må være at luge ud i truppen så der max er omkring 22-23 spillere udover nyindkøb. JS er for mig stadig et stort sats, der virker utrolig usikker på egen formåen, men man må jo bare håbe det bedste.
  3 enige · 3 god kommentar

---

 • Jeg må sige jeg ikke sidder med en særlig god følelse.

  Først og fremmest på det strategiske niveau, syntes jeg ikke der er en nævneværdig strategi. Kan I fortælle mig hvad den er?

  Derudover mangler der en rød tråd i klubben, fra u holdene til a holdet og en spillestil/formation, kald det hvad I vil, hvor klubben køber spillere til klubbens stil og ikke til de enkelte træneres formation og ønsker.
  Dernæst skyder man sig grusomt i foden ved Inde fra og ud, da man ikke søger efter den bedste spiller til prisen på verdensplan, men søger efter den bedste spiller til prisen i nabolaget, der i øvrigt er prissat alt for dyrt.
  Man scouter derfor ikke aktivt, for at finde uslebne diamanter til billige penge anden end i DK. (Viborg, OB mv?)

  Derudover er der rekrutteringen af nye spillere, der for CV, som han nævner i dag på bold.dk, er meget svær at udføre inden sæsonstart, og vi bliver igen nok nød til at vente til sidst i vinduet. bla bla bla. Det er som om det er meget sværere i Brøndby end andre klubber i SL?
  Vi skal derved indspille nye spillere i løbet af efterårssæsonen, hvilket er forsøgt de sidste 2 sommervinduer og efterårssæsoner.
  Det er som om man nægter at lære af sine fejl, af hvilken grund skal jeg lade være usagt. Jeg aner det ikke.

  På træner siden nærer jeg også stort tvivl om JS, hvorvidt han har det der skal til.
  Så sent som i dag melder JS ud, at han ikke er sikker på hvilken formation vi skal spille oven på forårets op og nedture. Det er ikke just stålsat ledelse/kommunikation der udmeldes her 3 uger før kampstart til den nye sæson.
  Deslige har han tidligere nævnt, at han ikke ved hvilken position Valles spiller bedst. Det er sgu ikke et under at spillerne bliver forvirret og ikke rammer topniveau.
  Generelt har hans kommunikation noget at gå på, sidst men ikke mindst i forhold til interviewet af talenternes spilletid, hvor der også var 117 forklaringer, der ikke var særligt gode.
  Der syntes også at være stor forvirring om hvordan vi skal spille sådan helt generelt, er det med lange bolde til transition eller pasningsspil eller?
  Der er for mig ikke en rød tråd, hvor jeg tænker, shit mand, de har fat i den lange ende, når jeg skal evaluere på forårssæsonen.

  Derudover er der Retov/dødboldsproblemet, der dog er blevet bedre men slet, slet ikke er i nærheden af, hvad man kunne forvente af en klub som Brøndby. Vi har nok en af landets bedste servere i form af Wass, men alligevel sejler det det rundt.
  Igen man gør af en eller anden grund ikke noget ved problemet, andet end at forsøge at løse det internt, hvilket er forsøgt i forvejen.

  Så er der truppens størrelse, der på nuværende tidspunkt er alt for stor og giver anledning til bekymring. Spillere som Bell, Bjørk, Divko, Wikstrøm, har ikke niveau og spænder ben for det der burde være klubbens ambition, og strategi, at altid have u 19 spillere på bænken, der har niveau nok til at komme ind i de sidste 30 min uden større udfald, og på den lange bane ændre kampene.
  Derudover er der Cappis og Anis der også skal videre.

  Når det er sagt er der også nogle positive trends.
  Jeg syntes truppen er mere komplet end ved andre sæsonåbninger, og jeg tror, hvis vi får 2-3 kvalitetsspillere tidligt på de rette positioner(Læs: 6eren!), kan holdet vise sig at være konkurrencedygtigt og meget svære at spille imod.
  Fan balladen er lagt i graven og der kommer forventeligt tryk på lægterne.
  Manno er blevet forfremmet til U19 træner, og det bliver spændende at se hvad det kommer til at betyde for A-holdet og talenterne i løbet af sæsonen.

  Men grundlæggende er jeg ikke særlig positiv på den kommende sæson. Beklager.
  Gode firmaresultater starter ovenfra og her halter det gevaldigt.
  5 enige · 2 god kommentar
   
  • @Sorteslyngel Tak for et yderst konstruktivt indlæg,jeg er enig vedr. JS han synes at være i tvivl om (for) mange ting og det behøver han ikke nødvendigvis at lufte så meget, men det er i hvert fald ærlig kommunikation. Vedr. transfermarked, så vil priserne på de spillere der endnu ikke har fået opfyldt deres ønsker bevirke at de og klub bliver mere forhandlingsvillige på pris & personligevilkår og er andre muligheder ikke lykkedes så er det en dør man skal åbne. JA dødbolde er en udfordring som skal løses,Kvisten lange indkast skal der udvikles på
   1 enig
   
  • Solz
  • Solz   29. juni 2023   

  • @Sorteslyngel Jeg er desværre enig i næsten alt du påpeger i dit aldeles glimrende og nuancerede indlæg. Specielt vores trupstørrelse og JS ageren som cheftræner bekymrer mig gevaldigt. Nogle vil mene det blot er trenden i Europa at hente et ungt trænertalent som JS, men JS er bare ikke specielt ung, og har haft yderst begrænset succes som cheftræner. Jeg har fuld forståelse for at JS selvfølgelig er lykkelig for denne overscoring, men Sørensens meritter lever simpelthen ikke op til den kæmpe chance vi tager som klub. Som fan håber man naturligvis altid det bedste, men meget skal gå op i en højere enhed hvis JS skal blive en succes.

   Anyway, vi fortsætter sandsynligvis på samme måde, mens vi bruger flere og flere penge og bare håber på det bedste, som da Niller med et umiddelbart knap så konkurrencedygtigt hold leverede mirakler på stribe.
   2 enige · 1 god kommentar

 • LJS
 • LJS   29. juni 2023   

 • Er nu fan af C.V og J.S, må jeg indrømme.
  Tror det bliver godt i denne sæson.
  2 enige · 1 god kommentar

 • My two cents:

  The pessimistic cent: Jeg er sgu ikke optimist. CV har svigtet over tid og hans eftermæle står tydeligt klart. Den forrige sportslige ledelse skabte en trup, der *næsten* suverænt vandt mesterskabet og som efterfølgende slog til i en sæson hvor hverken fcm eller fck havde det forventede point gennemsnit. Det vil aldrig være CVs guld alene. Det vil han iøvrigt ikke påstå selv.

  - Hans store bidrag til klubben var i starten begrebet 'alignment' og en ny, mere gennemsigtig lønstruktur i klubben. Han har svigtet ifht. at skabe en sportslig alignment i klubben, og har snarere øget det sportslige budget og vi står med en overfyldt trup hvor dem, vi gerne vil af med har en kraftigt nedsat værdi i markedet. Når man i ramme alvor kan godkende og facilitere køb af Divkovic, Bjørk, Alves, Pavlovoc og Bell, ja, så er man ikke opgaven voksen. Balancen ifht konkurrencedygtige og evnen til at kunne bringe MC-spillere er fucked lige pt.
  - Hans ansvar for vores komplette europæiske deroute og fiasko står malet i historiebøgerne som en skamplet på klubbens generalieblad. Han proklamerede ellers på græsplænen umiddelbart efter det stod klart at klubben genvandt mesterskabet at vi potentielt stod med et paradigmeskifte, at det var os muligt at hæve overliggeren. Nu står det klart at vores scout afdeling og sportsdirektør ikke har kompetencerne til at eksekvere på en sådan målsætning.
  - CVs kommunikationsevner ligger på et meget lille sted, og handler (næsten) altid om at han gerne vil købe sig lidt tid ifht. det emne, han bedes forholde sig til. Han karakteriseres som arrogant og alligevel utrolig vag.
  - Transferstrategisk har han også spillet fallit. Han har dumstædigt fastholdt sin nølende tilgang til sæsonforberedelsen som igen og igen ødelægger vores mulighed for en god start på sæsonen. Det er som om at den sportslige kompetiveness ligger aller lavest på hans to-do liste. Til sammenligning: Svend Graversen har lige været ude og fortælle hvor vigtigt det er at komme på plads i god tid. Samtidig har CV ikke vist nævneværdige fremskridt på salgssiden - han kan simpelthen ikke lave en god handel og skyder skylden på vores plads i markedet som om at man får tildelt et nummer og en rolle at spille af en græsk norne. Vi ser hvordan andre klubber sagtens kan få gode priser for marginalspillere og talenter, og at de forholdsvis hurtigt får sendt nulbonerne videre.

  - Hans pseudobeslutning om at erstatte (for sent) Niels Sørensen med Jesper Frederiksen er nærmest ikke en ændring overhovedet. Vi ser hvordan assistenten på samme vægelsindende facon slider med at finde en fast spillestil og udtryk til holdet, og hvis det er CVs skyld så må det skyldes en dårligt sammensat trup.

  The positive cent:
  Jeg sukkede efter underholdning som i de glade 90'ere og endda 00'ere da jeg til sidste hjemmekamp blev fortryllet af Kvistgaarden show. Hans lækkerier fik mig til at juble og sige det er netop det her, jeg efterspurgte ved kampens start. Sammen med Hermansen er han den største glæde ved at følge BIF lige pt.
  - CV har efter min mening fejlet på mange punkter, men han har været med til at finde gode spillere til gode aftaler og lave fornuftige forlængelser. Så det er en vanrøgtet, svulmet trup men absolut stadig med kvalitet og historik iblandt.
  - Det må være muligt at få en fornuftig pris for Cappis og Slimane og så har man da afsat to. Man kan frygte de tre besøgende fra MC bliver losset ud af truppen af JS post haste (så er vi nede på 26 trupspillere), og mon ikke iblandt Wikstrøm, Marinus, Salech, Alves og Kvist kan findes 1-2 fornuftige lejemål. FCM har også (alt for) store trupper, men har været gode til at administrere den værdi spillerne har vha. lejemål og evne til at bringe de unge i spil. Gad vide om Graversen evt. kunne blive mentor for CV? Hooke ham op med et telefonnummer til Fredericia, hmm?

  Summa summarum:

  Det er sundhedsskadeligt og dybt naivt at tro vi går en god sæson i møde. Det kræver forberedelse af en anden kaliber end den som bedrives i den måske mest dovne sportslige ledelse i superligaen. Vi kommer til at slide med at komme i top seks og i mesterskabs spillet vil vi igen være statister og så vil Jesper Frederiksen påstå at vi blev bedre til sidst. Vi slutter med en placering som giver Europa, men vi bliver knockoutet præcis ligesom ALLE de andre gange. Sorry for spoiling it, men så ved du, hvad du har at arbejde med.
  5 enige · 2 god kommentar
   
  • @AldrigArne du virker utrolig klog ….bare man havde ansat dig istedet for CV

  Se 2 flere kommentarer
   
  • @AldrigArne Vallys, Lauritsen, Wass, Ohi, Evjen er nu integreret på holdet. Hvem er det fremragende hold udover fck? Må indrømme har virkelig svært ved at være pessimist. Med vores 3-5-2 var vi overlegne både hjemme mod fcn og Ude imod Randers. Så der gf, jo 3-3 Ude er selvfølgelig ikke godt nok. Men efter sejren i Parken på 1-0, vinder vi Ude over Randers, uafgjort i Viborg, taber hjemme til fc, hjemmesejr over fcn og slutter med uafgjort i gf. Formen for vores sidste 5 kampe i Superligaen: 6 kampe: 3 sejre, 2 uafgjort, 1 nederlag. 6 kampe 11 point.............
   1 enig · 1 god kommentar

  Se 1 flere kommentarer

 • ZnapZ
 • ZnapZ
  Betalende bruger
    30. juni 2023   

 • Fornemmelsen er ok for næste sæson. Måske medaljer. Tror ikke vi kan matche FCKøb.
  Har dog bange forhåbninger for fremtiden. Brøndby er aldrig blevet drevet godt når vi bare kan købe. Vi har set det en del gange. Samtidig(som jeg har påpeget en del gange) synes jeg at man spiller falit med MC. Det virker ikke til man ved hvad man vil og vi skal på nuværende tidspunkt nok mere sammenligne os med mindre klubber end top 3-4 i Danmark.
  Man kan jo kalde det god ledelse at hente et halvt angreb af middelmådige 21-23 årige svenskere og nordmænd. Men for mig ville jeg hellere se en middelmådig Salech eller Shwartau eller Kvist. Nu slog Kvistgaarden så endelig igennem, men vi har altså hentet f.eks. Evjen, OHI og Vallys som han så konkurrere med. Hvorimod han ret hurtigt har vist sig bedre end Bjørk, Divko osv. Synes man prøver at spille på to heste. Og taberne bliver de sent udviklede fra MC.
  Men som sagt næste sæson ser ok ud. 3-5års fremtid er jeg mere nervøs for.
  Imo
  1 enig
   
  • @ZnapZ måske man skulle ansætte dig, du virker så meget klogere end alle dem der rent faktisk arbejder med professionel fodbold

  Se 2 flere kommentarer

---

 • del Piero
 • del Piero
  Betalende bruger
    30. juni 2023   

 • Vi skal nok sætte vores lid til værdien af kontinuitet og håbe på at vi kan lave en FCN, hvor vi med samme hold og ny energi kommer blæsende ud af starthullerne.
  2 enige · 1 god kommentar
   
  • LJS
  • LJS   2. juli 2023   

  • @del Piero
   Jeg tror ihvertfald på det.
   Mener og håber, det er realistisk med en top-3 placering, i næste sæson.
   1 enig

 • Der sker følgende …de taber point i de første 5 kampe, JS bliver fyret og så starter man forfra …
   
  • @Brøndby 2660 FC
   måske man skulle ansætte dig, du virker så meget klogere end alle dem der rent faktisk arbejder med professionel fodbold
   1 enig · 4 god kommentar

 • Anis er solgt til Premier League og Mads H bliver højst sandsynligt også solgt........Hvis det bliver Leicester, så bliver mulighederne ikke mindre for Jannik Vestergaard skriver under med os.........Kald mig bare naiv: Jannik Vestergaard får ophævet sin kontrakt med et gyldent håndtryk og underskriver efterfølgende en 3 årig kontrakt med Brøndby IF.....

Støt os og bliv medlem af 3point.dks venner