Fodbold live resultater
Forskel

Skrevet af preben, 28. october 2022

Hvori består forskellen mellem FCK og BIF nu..., ja FCK er stadig dansk ejet, men har altsåogså et givtigt forenings- og ungdoms arbejde, men for begge gælder skabelse af profit, sovset ind, for BIFs vedkommende, i pseudo holdninger, som en amerikansk ejer vil sk.. højt og flot på.
Så der er reelt ikke mere nogen nævneværdig forskel på BIF og FCK, kun når det drejer sig om at snyde på vægten og nare folk til at tro det og købe , og købe og købe for finansiere . Det må man vel selv bestemme om man vil fortsætte med, men trøjer og anden merchandise bliver fremover mindre værdifulde end tiden før okt '22

Men JBA fik altså de fleste af sine penge og kan vel nu igen gøre forretninger med Bjarne Riis og FCK del ejeren Lars Sejer , endnu et eksempel på at kapital kender ikke til klub interesser
Deltag i diskussionen
 • 19Magic64
 • 19Magic64
  Betalende bruger
    28. october 2022   

 • Forskellen på Brøndby og Fck, er og vil altid være, at Brøndby elsker jeg til jeg dør, og Fck hader jeg lige så længe!!

  Undskyld, ved det lyder lidt floskel agtigt, men det er sådan det er!

  Og håber vi får det bedste ud af vores nye invester, selvom skrækeksemplerne skræmmer..!!
  1 enig · 1 god kommentar

 • mp80
 • mp80   28. october 2022   

 • Der er kæmpe forskel på Brøndby og FCK både før og efter den nye ejerkreds. Utrolig så meget man går op i hvor de nye ejere har base. Man bevarer det Brøndby man kender, styrker forholdene på og omkring stadion, man vil forbedre oplevelsen på stadion.

  Man får stor knowhow ind, som ved hvordan man scouter og driver klubber.

  Fællesskabet mellem fans behøver ikke ændre sig fordi der er nye ejere, man kan og vil forhåbentlig være ligeså aktive med at være der for hinanden.
  2 enige

KØB VORES KOPPER, BØGER OG PLAKATER