Fodbold live resultater
Første gang på stadion

Skrevet af retrograde, 25. august 2021

Hej alle,

Et lidt spontant spørgsmål, men i aften tager jeg min 11-årige datter (som selv spiller fodbold) med på stadion for første gang. Hvis I har et par gode råd til hvordan det bliver en endnu federe tur, så hører jeg gerne fra jer :)

Jeg har selv været Brøndby fan siden starten af 80'erne, er 45 år i dag og kom fast på Sydsiden i den årrække jeg boede i Brøndby Strand. Er flyttet tilbage til Danmark for nogle år siden og kommer desværre kun et par gange om året på stadion nu. FCN-kampen blev spillet alt for sent en fredag aften, men en CL-kamp på en "skoleaften" - den blev sgu for fristende at opleve sammen...

Jeg havde planlagt en tur i Fanzonen først, men var ikke lige skarp på at det kræver billet til indgang C,D eller F, så giv mig gerne lidt gode råd.
Deltag i diskussionen
 • 19Magic64
 • 19Magic64
  Betalende bruger
    25. august 2021   

 • Vis hende måske lidt klip fra stadion, så hun ikke bliver alt for forskrækket over kulissen!

  Personligt har jeg været med en håndfuld små børn på stadion, og aldrig oplevet problemer..

  Og popcorn er selvfølgelig et must..!!

  God fornøjelse.
  2 god kommentar


 • Hejsa,

  Alt efter hvad tid I har planer om at være derinde, vil jeg anbefale en tur i hytten, (de åbner kl 17, og i dag serverer de mørbradgryde) samt selvfølgelig en tur i shoppen.

  Og så ellers bare sig til hebde at det er en oplevelse uanset hvordan kampen ender. (Skulle det vilde ske, bliver stemningen ganske enkelt uneskrivelig vild og euforisk)
  2 god kommentar
   
  • @Dolling Hejsa
   Er selv kommet på stadion i flere år, siden mine børn var 6-7 år gamle og det har været en fed tradition. Du er jo selv gammel kending, så du ved jo at det ikke er farligt for børn :) Det er godt nok en skam at I ikke kan komme i Fanzonen. jeg kvajede mig også sidste gang mod FCN hvor jeg først gik ind ved indgang F og så ikke kunne gå ud igen for at komme ind i fanzonen, der er nogle forhold der gør, at man bliver nødt til at holde sig ajour. Jeg ved ikke om familie loungen er åben, de havde desværre lukket mod FCN, ellers er det en god ting for ungerne, der er flere aktiviteter for børn. men ellers, et visit i shoppen, vejret skulle blive fint så en gåtur rundt om stadion er måske en herlig ting. Ellers plejer jeg at se på spillerne varme op, og så er en stadionpølse ikke af vejen. Nå, men vi ses senere i dag, hav en dejlig spændende aften.
   Jeff
   1 god kommentar

 • retrograde
 • retrograde
  Betalende bruger
    25. august 2021   

 • Fedt, tak for et par gode indlæg - tror først vi ankommer ved 19-tiden, så en god gåtur rundt om stadion med et stop i Hytten, Shoppen og se om vi kan finde mit navn på Aldrig Alene banneren - så er vi klar til at komme i Champions League!
   
  • @retrograde Et råd til dig med et lille barn. Der kommer mange mennesker i aften. Hvis du parkerer foran stadion kommer du hjem ca. kl. 5 i nat, overdrevet lidt... prøv at parkere lidt fra stadion, så skal du gå lidt længere, men så slipper du for at sidde i bilkø i laaaaaaaaang tid efter kampen.
   1 god kommentar


 • Enig med de andre forslag som besøg i hytten, og shoppen samt en tur rundt om stadion. En anden idé kunne være at hilse og heppe på spillerne, når de ankommer til stadion ca. 1 1/2 time før kampstart. Har i en tusch klar er jeg sikker på, at nogle giver en autograf.
  God kamp!
  1 enig

 • Jeg havde min datter med på stadion første gange da hun var 6 år. Hun så intet fodbold, men sad og så på sydsiden hele tiden.
  Hun elskede det og håber det samme bliver tilfældet for din datter :-).
  God aften til jer begge

 • Må da håbe hun ikke skal i skole i morgen i er ikke hjemme før 1 el. 2


 • retrograde
 • retrograde
  Betalende bruger
    26. august 2021   

 • Tak allesammen,
  Det var en succes - omend vi har en sejr til gode... Øv....
  Fedt med input og ja parkeringen har jeg lært mig, holder gerne oppe ved tilkørslen til motorvejen.
  Heldigvis de mere lette fag på skemaet i morgen, så hun klarer sig nok med lidt manglende søvn...
  Tak for den gode opbakning!
  1 god kommentar

KØB VORES KOPPER, BØGER OG PLAKATER