Frederiksen efter sejr: Gør en kæmpe forskel for os

Skrevet af Nanna Møller Karlsen, 1 måned(er) siden

Brøndby IF vendte søndag et truende nederlag til sejr mod bundholdet Vejle. Det var Niels Frederiksen naturligvis glad for efter kampen. Det gjorde en kæmpe forskel og sendte Brøndby tilbage i top seks.

Men der er stadig meget at arbejde med. Se interview med Niels Frederiksen efter 3-2-sejren her:

 


Medie af: TV3 SPORT
Deltag i diskussionen
 • Saesonkort
 • Saesonkort
  Betalende bruger
  Top kommentator
  Top enige
    1 måned(er) siden   

 • For første gang i en menneskealder tilbød Bruus en lille håndfuld dybdeløb og han blev endda belønnet fyrsteligt. At han så vælger at skælde Radosevic ud for ikke at spille ham i fødderne er mig en gåde. Jeg tror stadig ikke helt, at Bruus fatter, hvordan han får succes - og det ville jeg arbejde med som noget af det vigtigste på træningsbanen.

  Vi skal have mange flere dybdeløb fra Bruus i kampene - også de forgæves. Og forbyd samtidig at spille Bruus på alt andet end den anden side af hans direkte modstander.
   
  • @Saesonkort Jeg gad virkelig godt at vide, hvad NF beordre ham til. Det virker til at NF gerne vil have sine wingbacks med i det opbyggende spil nede bagfra. Noget jeg ikke forstår..

   Enig i at Bruus mangler dybe løb. Det ligner, at han ikke har særlig meget fodboldforståelse. Og det er sgu svært at træne sig til.

  Se 1 flere kommentarer

KØB GULDBOGEN VI STÅR HER STADIG 2020/2021