Fodbold live resultater
Frederiksen: Kommer til at svinge mere, når man spiller med unge spillere

Skrevet af Nanna Møller Karlsen, 15. juni 2020

Niels Frederiksens Brøndby-hold spillede søndag aften en skuffende 0-0-kamp mod AGF på Brøndby Stadion. Det var et ungt Brøndby-hold, som Frederiksen sendte på banen og med så ungt et hold, vil der komme udsving, siger han.

Brøndby mistede i vinterens transfervindue tre profiler. Dominik Kaiser, Hany Mukhtar og Kamil Wilczek. Niels Frederiksen vil ikke bruge det som en undskyldning, men påpeger samtidig, at Anthony Jung er forårets topscorer, så det er ikke uden betydning, at de tre spillere er smuttet. 

- Det vil jeg ikke bruge som nogen undskyldning, det vil jeg godt sige. Men vores topscorer i foråret, det er Anthony Jung, der er stopper - med tre mål. Så selvfølgelig betyder det noget. Det betyder også noget, at vi spiller med fire af vores Masterclass-spillere. Altså vi spiller med to spillere, der stadig er U19-spillere. De spiller, fordi de har gjort sig fortjent og er dygtige nok, men selvfølgelig mangler de noget i forhold til AGF's spillere, der er 24 år. Og så bliver præstationerne mere svingende, det tror jeg, vi må være ærlige at sige. Jeg synes, det ville være vanvittigt ikke at acceptere, at være ærlig omkring, at det kommer til at svinge mere, når det er unge spillere og jeg synes egentlig, at de gjorde det godt, sagde Frederiksen efter søndagens kamp.

Anthony Jung fik rødt kort i sidste runde, da Brøndby gæstede Horsens og han manglede derfor i dag. Og det var en spiller, som Niels Frederiksen savnede i opspillet i dag. 

- Det mærker vi rigtig meget. På mange måder, for Jung er en dygtig spiller, også dygtigere end de fleste. Det er meget spil med bolden. Det der med at have en venstrefodet, der spiller i venstre side, det gør noget for vores evne til at have sikkerhed med bolden, det er der ingen tvivl om. Det er ikke nogen fordel, at have en højrebenet i venstre side. 

Brøndby skal på torsdag en tur til Herning.
Deltag i diskussionen
 • Dette er meget korrekte udmeldinger fra NF. Der bliver debatteret livligt om NF er den rette for BIF. Men hans pointer i dette interview bør alle have med i ligningen når NF anno 2020 diskuteres.
  4 enige · 1 god kommentar

 • Joblar
 • Joblar   15. juni 2020   

 • Jeg køber ikke præmissen omkring unge spillere og de udsving der henvises til, jo selvfølgelig vil der være udsving, men ikke noget der forklare helt manglende fodbold færdigheder som at kunne slå en aflevering til en medspiller samt at gå op i et koordineret pres. FCN har været ganske stabile og spiller generelt flot og seværdigt fodbold, i går mod FCK spiller de med 5 spillere der er 19 år eller yngre og er det bedste hold på banen, hatte af for det, og det viser at der ikke behøver være de store udsving der lægges op til, syntes der er for mange undskyldninger og søforklaringer fra BIF side.
  2 enige · 1 god kommentar
   
  • @Joblar Jeg vil ikke kalde det en søforklaring, men perspektiveringen til FCN er ikke altid helt fair. De høster frugterne af en 10-årig lang plan med samme spilkoncept og samme mønstre. De unge spillere har i ungdomsårene vidst hvad de skulle gøre når de kommer op på 1. holdet. Sådan er det desværre ikke i Brøndby. Vi skifter koncept som vi skifter træner. Og det giver ikke gode eller rolige vilkår for unge spillere at præstere under.
   4 enige · 1 god kommentar
   
  • Betalende bruger
     15. juni 2020   

  • @Joblar fcn's spillere har spillet på nøjagtig samme måde førsteholdet spiller på siden de spillede på U-10 alle hold (måske kun førstehold i de forskellige årgange) i fcn træner og spiller på deres plastikbane.
   1 enig
   
  • @Joblar, Jeg er meget enig med @Broder Salsa og @Dansplast. Unge spillere trives når der er en klar plan, og når de kan se, at de kan bruge de ting de har lært på U-holdene på førsteholdet. I BIF skifter vi system hvergang vi skifter træner, og det lider Masterclass spillerne under. Dette kan vi takke JBA for.
   1 enig
   
  • Jensen
  • Jensen
   Betalende bruger
     16. juni 2020   

  • @Marc Johnson - Jeg tilslutter mig koret af enige. Bare se artiklen om Daniel Norouzi. Han udtaler selv, hvor vigtigt det er med stabilitet og hvordan mangel på kontinuitet var med til at sænke hans fremskridt. Lige nu er vi i den “perfekte storm” hvor alt bare går den forkerte vej og dét forstærker de andre dårligdomme. Men hvis bare vi kunne banke lidt gejst ind i knægtene, tror jeg flere ting kunne komme til at lykkes.
   1 enig

 • mp80
 • mp80   15. juni 2020   

 • Hvis man har de rette folk med erfaring på banen, hjælper det de unge. Tag bare en som Kaiser, han er meget savnet på midten. Oppe i front mangler man i den grad også mere erfaring, Hedlund er bare ikke god nok, synes Jobbe gør det mindst lige så godt, så siger gerne farvel til Uhre, Hedlund og Mraz samt ikke at forglemme Erceg, så man kan hente en type som P. Mortensen som makker til Jobbe. NF virker alt for opgivende og det smitter af i truppen, det ser man tydeligt desværre. Tag bare Horsens som eksempel på hvor meget opmuntring og fighter vilje kan betyde, de har slået både Brøndby, FCM og FCK.

 • Til at svinge mere, vi svinger ikke en gang, så ringe er det blevet over tid!! Dernæst udtaler du at offensiven ikke er god nok, no shit sherlock, men du spiller en midtbane med 3 center-midtbane typer...Taktikken stod på høje bolde om til 2 små hobbitter der mildest talt blev ædt af AGF’s forsvar.... Må jeg ikke bare i alt stilfærdig nævne at du burde tage dit tøj og gå!! Selve interviewet i går udtaler du dig nærmest mod bestyrelsen og deres salg af spillere, lige pludselig er en 3 plads knap så vigtig osv osv.... Nøøøj jeg håber CV får skaffet markante forstærkninger ellers frygter jeg at top 6 næste år er en by i Rusland... AZ tilbage️
  2 enige
   
  • Betalende bruger
     15. juni 2020   

  • @Anders77 hvem er az ??
   
  • @Anders77 AZ udtalte sig også negativt om bestyrelsens salg, f.eks. Nør. Synes egentlig det var okay, ligesom det er okay at NF gør det samme nu. Det hører jo med til det samlede billede.
   1 enig

---

 • Betalende bruger
    15. juni 2020   

 • Hvor er det rystende og pinligt at være på SSO hjemmeside og til dels her, og læse jer såkaldte fans tilsvining sf træner, trup og klub ....den ene dag råber i på økonomisk balance og ansvarlighed og den anden dag vil i have sprudlende fodbold, sejre på stribe og overlegenhed på banen....man for fanden man kan ikke både spare og skabe et storhold, fat det nu, klubben har ingen penge så det blir ikke meget bedre end det er nu
  2 enige
   
  • Tanken
  • Tanken   16. juni 2020   

  • @NewY Jeg kan til dels godt se pointen, og er til dels enig i den, men jeg savner vi har en offensiv plan. Jeg savner vi har bare det mindste pres på boldholderen og jeg savner vi rent faktisk kommer med noget vilje på banen. Det synes jeg falder tilbage på træneren, og har ikke så stor betydning omkring hvorvidt holdet er godt eller ej. Hvis man ser FCM så har de fuldt deres plan de sidste mange år. Man kan sige de altid hiver trænere ind indefra, men i virkeligheden handler det ligeså meget om den nye træner følger den samme plan. NF har ikke formået at udføre den plan rent spillemæssigt som han er ansat til, og det har ikke noget som helst at gøre med spillernes niveau eller alder
   1 enig

 • Hvor man dog savner en leder med nogen autoritet når man ser sådan en vattet udtalelse..
  1 enig

Støt os og bliv medlem af 3point.dks venner