Fodbold live resultater
Frederiksen om bronzekampen: Kan ikke se, hvorfor vi ikke skulle kunne tage den

Skrevet af Nanna Møller Karlsen, 3. juni 2020

Brøndby kunne tirsdag aften sætte tre point ind på kontoen efter en 1-0-sejr over SønderjyskE. De blå/gule er en del af et tæt felt i subtoppen, der kæmper om medaljer og tredjepladsen i ligaen. Niels Frederiksen kan ikke se, hvorfor Brøndby ikke skulle kunne løbe med bronzemedaljerne.

- Jeg har bemærket, at alle de andre trænere har udpeget nogle andre klubber end deres egen. Der er sgu ikke nogen, der har nævnt os. Det forstår jeg ikke helt, så jeg vil tage mig den frihed og nævne os selv som favorit til det, sagde han efter tirsdagens kamp.

- Vi har et godt hold, et godt koncept og nogle ærgerrige spillere. Men det bliver tæt og de andre hold er også dygtige. Efter 25 runder ligger vi så tæt, som vi gør nu. Så det ér tæt og det bliver tæt, men jeg kan ikke se, hvorfor vi ikke skulle kunne tage den. 

Tirsdagens sejr kom i en kamp, som egentlig var lidt paradoksal, hvis man spørger Niels Frederiksen.

- Vi er tilfredse med at vi vinder og holder nullet. Det er vi begyndt at gøre lidt oftere end vi gjorde i begyndelsen af efteråret. Paradoksalt nok er jeg umiddelbart mere tilfreds med spillet og kampens forløb i første halvleg end i anden halvleg. SønderjyskE producerede flere chancer mod os i første halvleg og vi scorede i anden halvleg og det er det. Det var to lidt forskellige halvlege, hvor vi var mere effektive i anden, men måske lidt bedre spillende i første.

- Vi var ikke tilfredse med udbyttet i første halvleg. Det bliver en mere åben kamp i anden halvleg. Det er ikke stor videnskab at sige, at når kampen er mere åben, så bliver der større rum og det bliver lettere at skabe chancer. Vi skabte også flere store chancer i anden halvleg. Det er også fordi SønderjyskE spillede lidt mere med, særligt da de kom bagud var de nødt til at gå lidt højere op.

Brøndby skal i runde 26 møde AC Horsens på udebane og derefter gælder det så Mesterskabsspillet.

 
Deltag i diskussionen
 • Det bliver et hundeslagsmål om bronzen, og hvis PSE går i stå, så også om sølvet. Jeg tror vi har en god chance, men en af de ting vi skal forbedre er dødboldene, både de defensive og offensive. Vi havde en del hjørnespark i går, men intet fik vi ud af det. Og modstanderne kan skabe chancer mod os på deres hjørnespark, det så vi igen i går. Det bliver måske allerede et problem på søndag, men udover det, så også når vi skal møde AGF i slutspillet. Da jeg så deres kamp mod OB gik det op for mig hvor meget et dødboldhold de egentlig er. Vi skal være bedre indbyrdes med dem i slutspillet, og der skal vi kunne forsvare dødbolde. Aab og FCN er giftige modstandere, men de er klart mere bolssp
  1 enig · 1 god kommentar

 • Okay, det kom lidt tidligt ud det indlæg. Ville gerne kunne redigere. Aab og FCN er mere boldspillende, og det passer bedre til os, så der tror jeg mere på point mod dem.
  2 enige
   
  • @Christian Brøndbyman helt enig i det kunne være fedt at kunne redigere. Det samme kan siges om at se det man skriver i en større boks, og lave afsnit i ens kommentar. Det er tre ting man kunne overveje om man ikke skulle se på
   4 enige
   
  • @Tanken Jeg har tænkt fuldstændig det samme, men vi laver jo også begge længere indlæg. Ja, en bedre oversigt når man skriver, så det ikke kun er en linje, samt redigeringsmuligheder. Ellers synes jeg denne nye side er rigtig fed. Og kæmpe ros til Nanna/3point for optakten sammen med Indefra i går. Det må I godt blive ved med.
   2 enige · 1 god kommentar
   
  • 3point.dk
  • 3point.dk
   Administrator
     3. juni 2020   

  • @Tanken Det er noteret og sendt til udvikleren :)
   1 god kommentar
   
  • 3point.dk
  • 3point.dk
   Administrator
     3. juni 2020   

  • @Christian Brøndbyman Hej Christian, vi kigger på at rette det hurtigst muligt. Fedt at I vil bruge vores kommentarsystem og bidrage med længere indlæg.
   1 god kommentar

 • Philip
 • Philip
  Top debattør
  Top kommentator
  Top gode
  Top enige
    3. juni 2020   

 • Det bliver spændende! Både AGF, AaB, Brøndby og FCN har nogenlunde samme chancer for at vinde. Jeg tror og håber dog på, at vi kommer på tredjepladsen.

KØB VORES KOPPER, BØGER OG PLAKATER