Frederiksen om Jobbe: Han har været på en opadgående kurve

Skrevet af Nanna Møller Karlsen, 3. juni 2020

Jesper 'Jobbe' Lindstrøm blev den store helt for Brøndby tirsdag aften, da han sikrede en 1-0-sejr over SønderjyskE på Brøndby Stadion.

Cheftræner Niels Frederiksen satte Lindstrøm ind fra anden halvlegs start og det gav pote. Men faktisk er det Lindstrøm, der gennem en længere periode har trænet godt, siger Frederiksen.

- 'Jobbe' blev sat ind i dag (i går, red.), fordi vi synes, han har trænet rigtig godt. Han har set bedre og bedre ud til træning. Derfor fortalte jeg ham også i går (mandag, red.), at der var stor sandsynlighed for, at han skulle ind og spille mod SønderjyskE. Vejen til spilletid går man ved at træne godt. Det gør vores spillere generelt, men vi har kunne se, at han har været på en opadgående kurve det sidste stykke tid, sagde Frederiksen efter kampen tirsdag aften.

- Det er naturligt for en ung spiller, at det går op og ned. Han fik en fremkomst, som var eventyrlig. Det er vel meget naturligt at der sker noget derefter og at man lige skal finde benene at stå på. Jeg synes, det begynder at gå den rigtige vej igen.

Jesper Lindstrøm står noteret for fire mål for Brøndby i denne sæson. To i Superligaen og to i Europa League-kvalifikationen.
Deltag i diskussionen
  • mp80
  • mp80   3. juni 2020   

  • Håber på lang aftale og han fortsætter udviklingen.
    2 enige

KØB GULDBOGEN VI STÅR HER STADIG 2020/2021