Fodbold live resultater
Frederiksen positiv trods nederlag: Hvis vi spiller sådan her, får vi en masse point

Skrevet af Nanna Møller Karlsen, 25. october 2020

Hvis Brøndby spiller som de gjorde i store dele af kampen mod FC Midtjylland, får de mange point, lyder det fra cheftræner Niels Frederiksen.

Se cheftrænerens reaktion efter 3-2-nederlaget lige her:


Medie af: TV3 SPORT
Deltag i diskussionen
 • Saesonkort
 • Saesonkort
  Betalende bruger
  Top kommentator
  Top enige
    25. october 2020   

 • Hvis jeg var Niels Frederiksen, ville jeg sende en presbal til CV. Giv mig en keeper, der er Brøndby værdig og se at få byttet Mensah ud med noget bedre.

  Som Ebbe Skovdahl sagde; “2 mål på hjemmebane skal give 3 point!”.
  2 enige
   
  • mp80
  • mp80   25. october 2020   

  • @Saesonkort Schwäbe er en klasse målmand og havde også flere gode aktioner i kampen. Uhre dukker sig i muren ved 2-2 målet. Og Slimane koster dyrt med sit bold tab, som fører til 2-3 målet.
   3 enige

  Se 2 flere kommentarer
   
  • @Saesonkort jeg håber CV forlænger med Schwäbe. Vi har større problemer andre steder end i målet
   1 enig

 • Jeg mener at NF har spillet de unge og givet os et hold med fart, ungdommelighed og masser af fremtid. Jeg mener dog heller ikke han skal forlænges. Han er simpelthen for forsigtig og specielt når kampene er i gang, er han alt for konservativ og tør ikke tage de store chancer. Det er min egen subjektive vurdering. Har intet personligt imod NF, jeg tror bare ikke han kan give os så meget mere...

 • Sys
 • Sys   25. october 2020   

 • Det er lidt svært, at være kritisk, når de spiller så godt fodbold, som de har gjort, de sidste 2 kampe. Men Mensah har nu i 3 kampe været skyld i et mål, og jeg kan overhovedet ikke forstå, at når man har fået en superligeprofil, som Corlu, at man ikke giver ham en chance, hvilket jeg ikke mener, han har fået. Vi risikere på den her måde, at han mister modet, og vi aldrig, får noget ud af ham.
  2 enige · 2 god kommentar

 • Joblar
 • Joblar   25. october 2020   

 • Vi spillede god bold igår og resultatet var på ingen måde retfærdigt, vi kunne have scoret 4-5 mål den første time, og FCM har jo stort set ingenting, indtil Mensah sætter dem i gang. Marwin mener jeg helt seriøst bare ikke er god nok, han har ene og alene kostet mange mål i sin Brøndby tid, jo han har også stået gode kampe og haft gode redninger, men det må og skal man jo også forvente af en nogenlunde målmand. I går står han alt for langt i den ene side af målet ved frisparket, sparket er hverken specielt hårdt eller velplaceret fra Sistos side, havde han placeret sig lidt bedre i målet havde det været en nem redning, MEN ligegyldigt skal han tage det frispark. Det andet mål skal han jo også tage, hovedstødet er igen ikke specielt velplaceret eller hårdt, og skulle bare været slået væk eller chippet over overliggeren. Jeg husker desværre alt for mange dårlige aktioner fra hans side igennem Brøndby tiden, hvor han har lukket flere mål ind direkte på hjørnespark/frispark, så i min optik syntes jeg vi har en udfordring på målmandsposten.
  2 enige · 1 god kommentar
   
  • @Joblar
   Der står to FCM-spillere, der kan sparke, Sisto og - vistnok - Dreyer. Jeg tror Schwäbe forventede et venstrebensspark, og det var grunden til fejlplaceringen.
   Men uanset hvad, er det jo ikke godt nok. Der er også én der dukker sig i muren.

   Jeg har en fornemmelse af at Schwäbe er meget afhængig af at have et sikkert forsvar foran sig, hvis han selv skal præstere godt. Når der sker mærkelige svipsere, som den fra Mensah, så er det som om han bliver usikker.
   1 god kommentar

  Se 3 flere kommentarer

---

 • Jeg er ret enig med NF i hans analyse her. Det går helt klart fremad med spillet. I kampen i går skiller vi de forsvarende mestre i nærved stærkeste opstilling helt ad i minut 15-60. Jeg genså lige highligths, og det er vanvittigt så mange chancer vi skaber. De skaber stort set intet i den periode.

  Selvom NF kunne have truffet andre valg end han gjorde i går (specielt med Rosted), så er det som om han bare ikke kan vinde hos nogle fans. Nu har vi hørt på hvor ufattelig kedeligt vi spiller det sidste halve år, og når vi så spiller helt fantastisk, så skal han have kritik for at spille med Mensah, men hvor han reelt ikke har haft noget alternativ. Ville folk seriøst selv have startet med Bjur på VWB mod FCM hvis de var trænere? Jeg tvivler. Jung? Been there, done that, uden succes (der er brug for ham på CB). Riveros har trænet med 2-3 gange, kan kun snakke spansk og har kun spillet fullback tidligere. Jeg håbede selv på ham, men kan i retrospekt se at det var helt urealistisk.

  Holdet VAR sat perfekt op i går, men hvad skal NF dog gøre, når der er 2 spillere der fjumrer rundt nede i forsvaret? Man kunne måske have levet med Mensahs fejl, hvis ikke også Schwäbe havde kostet mål og omvendt. Og oveni det har vi så en dommer, der laver flere kampafgørende fejl mod os. Så er det bare svært at være træner.

  Situationen lige nu minder lidt om sidste efterår, hvor vi skabte chancer, men målene haglede ind bag Schwäbe. Men nu er holdet meget yngre, spillet er langt bedre, og der er købt relevant ind hvor vi har mangler.

  Det her hold er på vej i den helt rigtige retning. Vi har kurs tilbage mod toppen af dansk fodbold, men der er bump på vejen. Det er jo fodbold.
  12 enige · 10 god kommentar
   
  • Joblar
  • Joblar   25. october 2020   

  • @Christian Brøndbyman meget enig i dit skriv, jeg håber virkelig at vi får styr på defensiven igen, syntes ikke det har været godt nok i de kampe vi har spillet i denne sæson.
   2 enige
   
  • @Christian Brøndbyman enig flot og underholdende kamp af BIF, god holdopstilling af NF og trænerteam som giver stort overtag i det meste af kampen. Hvis Jobbe, Frendrup, Bruus, Uhre m.fl. havde scoret på en af deres store chancer, havde kampen været lukket. Jeg syntes godt nok der er mange som er urimeligt hårdere mod NF og indirekte Retov og Sørensen. Jeg holder med NF, at hvis vi kan fortsætte med at spille bold på denne måde, får vi mange point. Retov må i arbejdstøjet og træne afslutninger med de offensive spillere :-) Ved godt Mensah har fået meget skæld ud, men Fotmob.com giver ham karakteren 7.0, hvordan mon en automatisk karaktergivning kan afvige så meget fra folkestemningen?
   4 enige · 1 god kommentar

  Se 1 flere kommentarer

 • Kello
 • Kello   25. october 2020   

 • Spillede Kvistgården ikke på U19 igår..?
  Og Riveros havde første dag på træningsbanen i onsdags.. Så giv nu lige manden en chance, både Blas og NF..
  Vi er på vej rette vej, og kan vi spille i 90 min, som vi gjorde i de første 60 igår, så kommer vi til at vinde mange kampe..
  Forza Brøndby
  7 enige · 7 god kommentar

 • Sim
 • Sim   25. october 2020   

 • Vi spillede fremragende fodbolde fra minut 5 til ca 60min. Helt igennem lækkert at se på. Ingen falder igennem indtil Mensah fejler og sætter FCM igang. Indtil den fejl spillede selv han faktisk et habilt niveau. Men det er altså bemærkelsesværdigt at 2 dyre drenge: Mensah og Vigen ligger lavest i brugervurderinger Igen - og 2 unge MC spillere: Lindstrøm og Frendrup ligger i toppen. Mon ikke Mensah har haft sin sidste startplads som Venstre Wingback. Tror han fremover er indskifter på højre WB. Vigen gjorde absolut ingen forskel på den midtbane. Elendig dommer vurdering på Rosted. Jeg tror ikke vi havde tabt hvis ikke Mensah fejler og sætter FCM igang - for de var virkelige dårlige.
  5 enige · 2 god kommentar
   
  • @Sim ekstremt positivt hvis vi kan tage det spil videre til især hjemmekampene. Jeg kan lidt bedre acceptere at vi ikke søger kontrollen i samme grad på udebane.
   Jeg giver ikke meget for de der brugervurderinger her på sitet. Der er altid favoritter blandt brugerne og mindre populære spillere. Folk har svært ved at se nøgternt på en spillere. Mig selv inklusiv

  Se 1 flere kommentarer

 • Hans
 • Hans   26. october 2020   

 • Der skulle have stået *Hvis vi forsvarer sådan taber vi mange mange fler kampe

---

 • Hans
 • Hans   26. october 2020   

 • Hvis vi mod AaB står så dårligt i forsvaret for vi klask igen ...hvis vi giver chancer væk og falder og snubler og laver miniputfejl så pibler der flere mål ind ....uhre misbrugte og pavlovic misbrugte chancer der kunne have været kampafgørende....det er et kæmpe problem...tænk hvis bare 2 af de 4-6 100% chancer var omsat i mål! Så havde det været en helt anden kamp....

KØB VORES KOPPER, BØGER OG PLAKATER