Frederiksen roser Bruus: Han har bare knoklet på og været positiv

Skrevet af Nanna Møller Karlsen, 4. juni 2020

Andreas Bruus stod ikke forrest i køen til spilletid som angriber, og så havde han en god snak med cheftræner Niels Frederiksen. De to blev enige om at forsøge sig med en omskoling til wingback. 

21-årige Bruus har nogle kompetencer, som passer perfekt til den rolle, og han har taget omskolingen i stiv arm. Det afføder ros fra cheftræneren:

- Bruus har nogle kompentencer offensivt med enorm speed og en god afslutningsfod. Jens (Martin Gammelby, red.) sparker også godt, men har ikke gjort det så meget. Jens har stadig en smule mere erfaring i forhold til at forsvare. Bruus har aldrig været forsvarsspiller inden omskolingen. Så kan man diskutere, hvor meget forsvarsspiller en wingback er, men han kommer i situationer, hvor han skal forsvare. Det er selvfølgelig det vi træner rigtig meget med Bruus. Forståelsen for den del af spille skal han udvikle, siger Niels Frederiksen til 3point.dk.

- Han skal have ros for, at da vi tog det op med ham, var han på med det samme og sagde: "Det er det, jeg skal prøve". Nogle offensive spillere kan måske godt rynke lidt på næsen over tanken om at blive omskolet, men det gjorde Bruus overhovedet ikke. Han har bare knoklet på og været positiv. Han har suget til sig. Når man har det mindset som spiller, lærer man også hurtigere. Stor ros til ham.

Bruus blev tirsdag skiftet ind til sin første kamp i sæsonen for Brøndby IF. Han kan få spilletid igen på søndag, når Brøndby møder Horsens på udebane.
Deltag i diskussionen
  • Bruus gjorde et ganske fint indhop mod Sønderjyske. Han spillede også godt i træningskampene. Hvis han fortsætter udviklingen kan han godt blive et permanent bud på højre-wingback. Og med Mensahs skade er mere spilletid ligefor.
    3 enige
     
    • @Broder Salsa ja, enig. Det bliver spænende hvad NF finder på mht Mensahs skade. Rykkes Jung ud med Kabongo på hans plads eller rykkes JMG over på venstre og Bruus på højre? Derudover kan Jacob Rasmussen komme i spil. Det bliver spændende!
      1 enig

KØB GULDBOGEN VI STÅR HER STADIG 2020/2021