Frendrup er tilfreds med præstationen og roser Bruus og Skipper

Skrevet af Nanna Møller Karlsen, 19. juni 2020

Brøndby IF spillede torsdag aften 0-0 mod Superligaens førerhold FC Midtjylland. Modsat i søndags var der ganske fin tilfredshed at spore blandt Brøndby-spillerne. Præstationen havde været langt bedre end mod AGF, omend de blå/gule stadig kæmper med offensiven.

- Jeg synes vi arbejdede godt mod bolden og okay offensivt, men vi fik ikke skabt så meget. Men alt i alt var det en god præstation, så det er jeg tilfreds med, sagde midtbaneslideren Morten Frendrup efter kampen til 3point.dk.

Unge Morten Frendrup har ros til overs for sine to holdkammerater Andreas Bruus og Anton Skipper, der begge kom ind i defensiven og var med til at holde nullet.

- Bruus præsterede utroligt godt i dag (i går, red.). Han var på den højre wingback hele kampen og løb mange meter. Skipper kom ind med selvtillid og spillede også en god kamp. Han var rolig på bolden og det havde vi også brug for. 

Brøndby skal i kamp igen allerede på søndag, hvor det gælder derbyet mod FCK på Brøndby Stadion.
Deltag i diskussionen
 • Mærsk
 • Mærsk
  Betalende bruger
    19. juni 2020   

 • I min optik var Frendrup MoM... Bruus gjorde det fint, samme med Skipper... Han kunne dog let have kostet et mål med den dårlige tæmning i første halvleg. Jeg havde solgt den for et kryds inden start, men det ville da have været sjovere at den blev 3-3 fremført en kedelig nullert (igen!)
  3 enige
   
  • Betalende bruger
     19. juni 2020   

  • @Mærsk Helt enig. At Frendrup er et kæmpetalent på defensiv midt har der aldrig været tvivl om men at han allerede nu skal dominere og nærmest udslette både fcm's og på søndag fcn's midtbane var knapt så forventet. Synes ikke nullerten var nær så kedelig som mod agf. Med noget kreativitet på og chanceskabende afleveringer fra midtbanen kommer det til efterhånden at ligne noget der kan konkurrere med de to fc klubber. Brixtofte drengene selvfølgelig ikke regnet med.
   4 enige
   
  • Betalende bruger
     19. juni 2020   

  • @Mærsk Der skulle stå på søndag fck's midtbane. Ved ikke hvorfor min telefon forsøger at overbevise verden om at vi skal spille mod fcn på søndag. Kan ikke få lov at rette.
   
  • @Mærsk helt enig. Frendrup var MoM. Han er simpelthen en kæmpe chef og skal være første mand på holdkortet. Helt vildt at han blevet fjernet fra den sekser. Nærmest hans fortjeneste at Vigen kommer til at se rimelig ud og Rado spiller en super kamp, fordi Frendrup bare er hvor han skal være hver gang. Selv i det nogen og 80'ende minut har han energi til at lave et hidsigt forchecking løb. Han laver alle de rigtige frispark, uden rigtigt at komme tæt på at få et gult.
   3 enige
   
  • @MortenD Jeg er meget enig med jer. Frendrup skal bare spille de næste 200 kampe for Brøndby. Radosevic må vige for Frendrup, og skal derfor ikke forvente en startplads i ideelopstillingen til næste sæson. Selvom han gør det godt defensivt, så skal vi blive bedre offensivt. Og der er Radosevic ikke god nok som 8'er.
   
  • @Broder Salsa:
   
  • @Broder Salsa: næsten enig. For synes faktisk at Rado virker rigtigt godt som 8'er. Lige nu er problemet ikke Rado og Frendrup, men den sidste 8'er/10'er
   
  • @Broder Salsa Jeg synes nu alligevel det gav FCM nogle problemer i deres opspil, at Rado lå længere fremme på banen og erobrede bolde med sin ekstreme duelstyrke. I min bog starter vi med samme midtbanekonstellation mod PSE. Jeg tror vi kan få brudt en del af deres angreb tidligt og undgå chancer imod på den måde.

 • Frendrup roser lige de nye unge på holdet, som om han var en gammel ræv der bare har set alt i sin karriere... Selvom han er ligeså ung som de to andre. Jeg er kæmpe fan af Frendrup!
  3 enige

 • del Piero
 • del Piero
  Betalende bruger
    19. juni 2020   

 • Imponeret over Bruus, som indtil for nylig var helt ude af truppen. Ikke alt er perfekt, men stærk præstation mod FCM. Skipper så også bedre ud end længe set. Alt i alt opløftende ift næste sæson!
  1 enig
   
  • @del Piero Meget enig. Jeg var faktisk helt glad for det 0-0-resultat mod FCM, fordi MC-spillerne alle gjorde en rigtig god figur. De kunne alle begå sig ude mod FCM. Skipper spillede en kamp, hvor han i hvert fald var på niveau med Hermannsson. Tiden er måske også ved at være til at få solgt ham.

KØB GULDBOGEN VI STÅR HER STADIG 2020/2021