Fodbold live resultater
Frendrups transfer bliver pludselig god..

Skrevet af RommeTilPhiriOgSå, 13 dage siden

Lige nu har vi en tidligere midtbanekriger, som topper mange væsentlige statestiker i Serie A, og som 100% bliver solgt for et stort tocifret millionbeløb i € til næste sommer, hvis han fortsætter takterne. 3 assist til sit navn denne sæson (flest af alle for Genoa) og store klubber lure i kulissen.

Til sommer har Genoa 2 år tilbage af Frendrups kontrakt. Der skal smedes imens jernet er varmt. Han kommer SOM MINIMUM til at gå for 30 millioner €. Og endnu mere end det, hvis der bliver budkrig imellem PL klubber.

Jeg har læst rygter/snakke om, at vi har en væsentlig videresalgsklausul på ham, qua af at han bl.a. blev solgt så billigt. Også højere end hvad man normalt ser, så måske et sted mellem 20 og 30%?

Så et regnestykke med de laveste tal i min ligning kunne være:

- Frendrup sælges for 30 mio €

- Vi får 20% af overskuddet fra salget

- Genoa betalte cirka 4 mio € for ham i følge transfermarkt

30-4 = 26

26/100*20 = 5,2

5,2*7,45 = 38,7

38,7 + (4*7,45) = 68,5 mio dkkr

Og så kan der samtidig være klausuler omkring antal spillede kampe, Genoas oprykning i sidste sæson eller lignende. 

Så lad os håbe, at Frendrup fortsætter, snart får sin landsholdsdebut (Tag dig nu sammen Hjulle-far, ærlig talt.) og laver en stor transfer i sommeren 24' - For så kan han vel potentielt blive et af vores bedste salg nogensinde? Og så er det jo pludselig en absurd god transfer, hans kontraktlængde hos os in mente. 

Eller er mine tal helt ved siden af? 

 

 
Deltag i diskussionen
 • Kepgar
 • Kepgar
  Betalende bruger
    13 dage siden   

 • Jeg ville sige det sådan her, at hvis dine tal holder bliver han samlet set det bedste salg Brøndby nogensinde har solgt, på tros af den lave pris han blev solgt for.

  Så håber da du har ret.

  Og Frendrup er en fantastisk fodboldspiller som bliver ved med at udvikle sig, så han skal nok ryge for en rigtig fornuftig pris og så må vi bare håbe at CV har fået en rigtig høj vidersalgsklausul på.

  Og det tro je han har!

 • Kepgar
 • Kepgar
  Betalende bruger
    13 dage siden   


 • Kepgar
 • Kepgar
  Betalende bruger
    13 dage siden   


 • Solz
 • Solz   13 dage siden   

 • Har også læst disse rygter, som for mig mest ligner ønsketænkning, men han blev solgt billigt, så måske der alligevel trods alt er en ekstra stor videresalgsklausul.

  Vi solgte dog også Frendrup for en meget lav pris, i hvert fald i forhold til talent, potentiale og det allerede på daværende tidspunkt fornuftige niveau, hvilket må tolkes til at Frendrup nægtede at forlænge.

  Håber virkelig han kan indbringe os et stort beløb efterfølgende, så vi nærmer os en mere rimelig transfer. Samtidig har vi hårdt brug for pengene, da vi økonomisk bløder, og både har brug for kontinuerligt europæisk gruppespil og større summer for vores spillere.
  2 enige · 2 god kommentar

---

 • Han går for mindst 60 mil euro, så du kan bare doble de penge.

 • Man kan ikke basere tal og regnestykker ud fra rygter, eller en formodet pris.
  Det er lidt for meget gætteværk.

  Er det CV der har spredt dette rygte, for Frenne blev solgt i sin tid alt alt for billigt, og er til dags dato CVs dårligste salg i mine øjne, på en spiller der havde et ønske om at blive.

  Et rygte som dette er løst, særligt når der har været meget få personer med til forhandlingen
  CVs dårligste salg i sin tid, efter min mening, for en spiller jeg hellere havde set blive.
  1 enig · 1 god kommentar
   
  • @GARFIELD Du bruger din taletid på at kommentere, at det er for meget gætværk, og at CV selv har startet sådan et rygte..

   For så dernæst at oprette en debat, hvor du vitterligt ikke laver andet end at gætte, ud fra en podcast.

   Hykleriet står i fuldt flour.

   Skal vi ikke gå tilbage til, at du afholder dig fra at kommentere på mit og omvendt?

   Nu gik det lige så fint.
   5 enige · 3 god kommentar

  Se 7 flere kommentarer

 • Jeg tror, at Morten Hjulmand transferen er en udmærket rettesnor for et fremtidigt Frendrup salg (samme position, klubniveau, alder og liga). Det vil betyde en transfer i underkanten af 20m EUR.

  Der var angiveligt tale om præstationsbonusser på op til 10m DKK for Frendrup. Med Genoas direkte oprykning og hans mange kampe, vil jeg tro, at der er indfriet 3-4m DKK på nuværende tidspunkt. Så en Frendrup transfer på ca 4,5m EUR.

  En eksorbitant videresalgsklausul kan jeg ikke mindes at have hørt i forbindelse med Frendrup salget. Det er ikke Slimane du tænker på?

  Uanset hvad ligger der en solidaritetsbetaling på små 4% oven i en videresalgsklausul på typisk 15%. Så et ædrueligt bud herfra vil være en merindtægt på ~ 20m DKK.

  Om ikke vil kunne have solgt ham for et tilsvarende højere beløb i første omgang, hvis der havde været styr på hans kontraktsituation er en anden snak.
  2 god kommentar
   
  • @Klipklapperen en enkelt ting, som jeg mener at du lige skal have med er følgende:

   Da Hjulmand bliver solgt fra Lecce slår han deres transfer-rekord. Før det har de max fået 15 mil € for spillere.

   Genoa har omvendt flere transfers +25 mio €, og nogle af dem også oppe omkring de 30.

   Jeg ser ikke Genoa sælge en af de pt. bedste midtbanespillere i ligaen for 20 mil €, der tror jeg simpelthen, at vi skal højere op.

  Se 2 flere kommentarer

 • Jeg kan ikke helt følge tallene, men vi kender dem jo heller ikke :-)
  uanset hvad, vil det være en kæmpe gave. Jeg tænker bare vi alle kan være meget stolte af Frendrup, og at han har klaret og flytte til Italien i så ung en alder, og klare det så flot, stor ros til trænere og personale der har været omkring ham mens han var i klubben.
  Helt sikkert en af dem jeg gerne vil se igen en dag.
  2 enige · 1 god kommentar
   
  • @MetroTilStadion tallene var umiddelbart også tænkt eksempel, og jeg har umiddelbart ikke det store at have det i.

   For mig ville det dog give god mening, at vi havde en høj videresalg på Frendrups, når hovedbeløbet ikke var større. Genoa taber jo ikke noget i den forstand.

---

 • 19Magic64
 • 19Magic64
  Betalende bruger
    12 dage siden   

 • Kan huske første gang jeg så Frendrup står og varme op på Brøndby Stadion, han lignede ikke mere end tobak for en skilling!

  Lille klein fyr, men som viste sig at have et kæmpe fighter hjerte, af den slags vi elsker i Brøndby.

  Synes det vil være en fantastisk historie, hvis/når Frendrup får sit store skifte, kan huske de kritiske røster da han skiftede til Serie B, men det viste sig at være den helt rigtige beslutning for Frende..

  Om han er klar til landsholdet ved jeg ikke, men når man blandt de aller bedste i Europa til det han gør, hvorfor så ikke?

  Glæder mig til at følge Frendrups karriere fremover, han er i min personlige top 5-7 stykker af all time yndlings spillere i gult og blåt..
  3 enige · 3 god kommentar
   
  • @19Magic64 videoen af en grædende Frendrups i omklædningen i Aarhus efter hans røde kort, er printet ind på min nethinde til evig tid.

   Jeg er SÅ lykkelig for, at vi fik kriget det mesterskab i hus, så Morten ikke skulle opleve det enorme traume i resten af hans karriere at føle, at hans kort i Aarhus kostede os mesterskabet. Det havde han bestemt ikke fortjent, efter den sæson han ellers havde præsteret.
   1 enig · 1 god kommentar

  Se 5 flere kommentarer

 • Nu har jeg fulgt ham en del i serie A og han er blevet et monster på midten. Han har taget på i vægt og det er rent muskler, så han flyttes ikke så let, men har stadigt sin hurtighed, hvor han tit når at indhente sine modspillere med en ren takling.
  Han er så irriterende for modstanderne og bryder et hav bolde.
  Desuden er han blevet væsentlig bedre i det fremadrettet spil og bedre på bolden, end i Brøndbytiden og går tit med helt op til feltet.
  Her er lidt highlights(32).
  https://www.youtube.com/watch?v=KTQl3f6h684
  2 god kommentar

 • Og endnu bedre med udtagelsen til landsholdet.

Støt os og bliv medlem af 3point.dks venner