Gammelby savnede fansene i Superliga-kamp: Har større betydning for os end for andre

Skrevet af Daniel Mads Jensen, 1 måned(er). siden

Det var en noget speciel oplevelse at se fodbold fra Brøndby Stadion tirsdag aften.

For mens man normalt ser store tifoer, hører store jubelbrøl og konstant sang, var der denne gang ikke et øje på tribunerne. Det kunne mærkes, også hos spillerne på banen.

- Det var ikke så sjovt som på et fyldt stadion. Det kan jeg godt mærke, specielt her, at der ikke sidder 20.000 tilskuere, fortæller Jens Martin Gammelby til 3point.dk.

- Vi mærker jo en sindssyg opbakning normalt fra Brøndbys fans. At der lige pludselig er helt tomt, det kan vi jo mærke, når vi går på banen. Allerede i opvarmningen plejer de at stå og råbe vores navne, og det er der ikke i dag. Det er en helt anden tilgang til det, vi skal til, men det må vi jo kæmpe med.

Gammelby mener, at det har stor betydning, netop for Brøndby IF, at fansene er forment adgang til stadion i øjeblikket.

- Vores fans er så unikke som de er, så har det større betydning for os end for nogle af de andre klubber. Jeg synes, vi håndterer det fint i dag. Det handler om at kommunikere så højt som muligt, fordi vi lige pludselig kan høre hinanden. Det må vi tage med.

Brøndby spiller søndag i Horsens – også her bliver kampen for tomme tribuner.
Deltag i diskussionen
  • BIF til jeg dør
  • BIF til jeg dør
    Top kommentator
      1 måned(er). siden   

  • Flot kamp af Gammelby, synes ellers Bruus havde gjort det godt i træningskampene, men dejligt vi har to til pladsen nu, synes klart Marvin var bedste mand igår derfor skulle han havde været Man of the match og ikke Gammelby