Fodbold live resultater
Gisle Thorsen og Sandheden....

Skrevet af nicolai83, 25. maj 2021

Og midt i glæden.... Ban gisle thorsen fra stadion tak.... 

Da hegnet /lågen blev brudt op efter slutfløjt og folk uden foran sydsiden stormede banen i bare eufori og jubel, måtte sensations journalisten gisle thorsen selvfølgelig midt i live feeded sørge for, at komme med en sarkastisk og nedladende bemærkning på sin twitter om, at: " Det kræver i hvert fald ikke coronapas at komme til mesterskabsfest ", som om vi bare havde åbnet porten og lukket alle ind og sked højt og flot på restriktioner med fuldt overlæg. 

Manden kunne måske lige lave lidt jounalistisk arbejde og finde ud af hvad der var sket, eller lige som alle andre, i øjeblikket, se lidt igennem fingre med det og så se hvad der egentlig var sket, når der var ro på.... men nej, insta picture taken og lagt op på twitter uden at vide noget som helst... høj standard .....

Jeg synes at kontrollører og vagter klarede det mega flot. De fik relativt hurtigt skåret banen i halv og presset folk ned mod sydsiden og op på tribunen eller ud igen. Under omstændighederne kunne det ikke være gået meget mere stille og roligt.

Skulle man lige have forudset at en enkelt stål dør/hegn historisk set ikke har kunne holde dedikerede brøndbyfans ude, ja det er da noget vi skal have set på. MEN det var sgu ikke bare klubben der åbnede den som gisle thorsen antyder med sit tweet.

KÆMPE KLOVN måske han skulle imponere sine venner inde på copenhagen sundays som han deltager hyppigt i og sms´er med.

Nå skulle lige ud med det, fordi jeg synes at det er så småligt at bogstaveligt talt 30 sec efter slutfløjt forsøge gisle at vinkle fejringen negativt. 

TILLYKKE ALLE JEG ELSKER JER.
Deltag i diskussionen
 • Peps
 • Peps
  Betalende bruger
    25. maj 2021   

 • Gisle har alle dage været en lille forsmået Rotte.....
  1 enig · 1 god kommentar

 • Godt skrevet: Rendestensjournalister ud af Brøndby Stadion
  1 god kommentar

Støt os og bliv medlem af 3point.dks venner