Fodbold live resultater
Glæder du dig?

Skrevet af , 23. maj 2022

Der har været meget at brokke sig over i denne sæson og det kan man også godt sige vi har gjort :) Jeg har været så frustreret at jeg på det sidste har tvunget mig selv til at tænke over hvad jeg glæder mig over både i denne sæson men i særdeleshed i den næste.

Men er der noget du glædes over eller glæder dig til?
Deltag i diskussionen
 • BrianV
 • BrianV
  Betalende bruger
    23. maj 2022   

 • Glæder mig til at se ungdommen blomstre og et transfervindue som ikke skifter halvdelen af holdet ud, men styrker på de svage positioner samt en lille oprydning på dem vi sikkert ikke får at se på holdet. OG samtidigt et transfervindue som ikke sker i sidste øjeblik, men hvor nye spillere kan komme ind på holdet i god tid og blive en del af næste sæsons taktik og opstilling.
  2 enige
   
  • Betalende bruger
     23. maj 2022   

  • @BrianV Glæder mig til at se HELE holdet blomstre.
   1 enig

 • Fedt indlæg!
  Jeg glæder mig virkelig over, at vi har skiftet spilsystem. Jeg synes, det giver betydeligt mere dynamik og offensivt pondus med firebackkæden og diamanten på midten. Førhen kunne vi have en tandens til at gå meget i stå ved at trille bolden frem og tilbage mellem de tre stoppere. Vi har savnet Jungs evne til at trække frem og deltage i det offensive spil og været for afhængige af dybdeløbene fra Uhre i min optik. Så jeg synes bestemt det tegner til, at vi kan begynde at spille mere seværdig fodbold igen - og med Kvistgaardens takter på det seneste ser det altså ret spændende ud!
  6 enige

 • Glæder mig over vi blot endte 1.point fra målsætningen top3. Glæder mig over målmand Hermansen, han er bedre en schwæbe. Glæder mig over vi i forsvaret har set Heggheim og Tchiembe hæve niveauet...Glæder mig over Slimane. Kvistgaarden fantastisk, han kan nå Lindstrøms niveau......Jeg glæder mig til en seriøs investor, Glæder mig til en international klasse spiller i vær kæde, de skal lære fra sig til vores unge spillere. 22/23 2.plads 23/24: Mestre......Det glæder jeg mig til...
  2 enige · 3 god kommentar

 • mp80
 • mp80   23. maj 2022   

 • Glæder mig over Kvistgaardens begyndende gennembrud og spændt på den kommende sæson, som kan byde på meget store ændringer både i truppen og staben.

---

 • Jeg glæder mig specielt til den periode der kommer hvor vi forhåbentlig skal spille europæiske kampe til sommer. I mange af de andre år er kvalifikationskampene blevet påvirket af udgående transfers og nye der skulle spilles ind.
  Men i år er dette klaret. Selv hvis Maxsø skulle forlade os, er vi rustet til at klare det, fordi der er sørget for erstatning i god tid.
  Det er kun hvis der kommer et astronomisk bud på Hermansen, at vi kan komme i større problemer.
  Desuden er skiftet i formation også blevet indarbejdet, så det skal der heller ikke bruges tid på. Og vi kan stadig flekse med 3-backkæde, når det behøves (hvilket IKKE var i går...).

  Så alt i alt tror jeg vi, for en gangs skyld, vil stå stærkt i perioden med mange kampe i både SL og Europa, hvor der ikke er tid til at træne mellem kampene. Det vil jeg se frem til.

  Mere spillerspecifikt glæder jeg mig til at se:

  - kan Tshiembe fortsætte sit utrolig stærke forår? Det tror jeg.

  - hvilken rolle skal Bjur spille? Han har set god ud. Hvis Slimane bliver solgt tænker jeg han skal ind på midtbanen. Ser ham som et kvalificeret alternativ til både Cappis, Greve og Slimane.

  - Marinus der skal ind og have spilletid.

  - Kvistgaarden lave flere mål. Det kommer til at ske.

  - Salech. Er han god nok til at spille en reel rolle for os?

  Vi har truppen fuld af potentiale, og som NF sagde i går: med stor sikkerhed bliver spillerne bedre næste år, end de var i år. Det ser lyst ud.
  3 enige · 5 god kommentar
   
  • @Christian Brøndbyman jeg er meget enig. Men der er også en negativliste:

   - hvorfor er Heggheim røget så meget ud her til slut?
   - er cappis og greve reelt gode nok?
   - finder Tshiembe et højere bundniveau?
   - er Divkovic simpelthen ikke egnet som angriber?
   - hvordan vil vi spille fremadrettet? I søndags lignede det gamle dyder men er det vores plan?
   - i forlængelse af spillet: hvorfor forlængede vi med Rado og derefter hentede Bell til samme plads?
   1 god kommentar

  Se 1 flere kommentarer

 • Puha! Der er meget, jeg glæder mig til. Jeg glæder mig til, at vi slipper af med vores dødvægt i truppen: Særligt Pavlovic & Ante.

  Derudover glæder jeg mig til en stærk midtbane-signing, der kan tage over for Cappis.

  Målmanden er der styr på
  Forsvaret står stærkt selv uden Maxsø/Rosted. Hvis Bruus ryger, skal han naturligvis erstattes, når Mensah er ude.
  Midtbanen: Mangler en god boldfast type. Cappis tror jeg desværre ikke på, selvom jeg elsker hans far på Twitter. Derudover forventer jeg, at Greve fortsætter sin fremgang. Slimane skal kun skydes afsted før VM, hvis buddet er 45+.
  Angrebet: Mange er trætte af Hedlund. Jeg har haft et man-crush på ham siden mesterskabssæsonen, og ham og Kvistgaarden bliver uhyggelige, så længe Hedlund får lov at spille i front.

  Forstærkninger: Midtbane + evt angreb.
  Derudover skal der holdes fast i stammen på holdet og ikke købes flere panikløsninger fra første division. At vi formentlig skal kvalificere os til Conference League gør mig intet. Jeg tror, det er godt for vores unge drenge at opleve lidt europæisk succes.

 • Glædes over:
  At vi trods alt skal spille europæisk (jeg går ud fra at Muh tager OB).
  At vi begyndte at se nogenlunde ud med 4-4-2 - 3-5-2 krævede bare en en Jung-type.
  At se Bo H tude efter en 2-2 udligning.
  At AGF der eller var ved at presse os på den 3. plads fik et ordentligt hak i tuden.
  At vi med Heggheim, Kvistgaard, Hermansen, Anis mv. har nogle unge drenge på vej frem. Vi stiller som regel op med en af de yngste startopstillinger i ligaen - vi burde blive bedre næste sæson.
  At vi med 17.500 i snit i sæsonen nærmer os de 20.000 i snit og det i en sæson der ikke ligefrem har budt på champagnebold - Fanzonen er stadig genial.


  1 enig · 1 god kommentar

 • Glæder mig til at se den nye trøje, og se hvem der får tildelt nr.7.

---

 • Jeg syntes egenligt der er mange positive ting at tage fat i:
  Hermansen er slået igennem med et brag, en position mange var nervøs for inden sæsonen startede.
  KT har efter et brag af en start, haft en formnedgang, men er kommet endnu stærkere igen. Her i foråret, ligner han jo nærmest en forsvarsgeneral, og redder selveste Maxsø fra hjerneblødninger samtidigt med han sender den ene gode pasning efter den anden frem i banen og passer sine defensive pligter.
  Bruus har udviklede sig yderligere, både i hans spil fremadrettet men og i det defensive. Jeg tror han bliver en top 3 HB i ligaen, hvis han bliver en sæson til.(hvis han får præcisions sine indlæg, bliver han ufattelig farlig, for han kommer til 5-7 indlæg hver kamp). Derudover er der selvfølge MK er har braget igennem lydmuren! Med Wass, som jeg forventer kommer, på holdet i næste sæson og en ekstra angriber, hvor Pavlo og Divko bliver sendt retur, er der også plads til at Seleck kan slå igennem. Greve skal vokse yderligere , hvilket jeg også tror på.
  1 enig · 1 god kommentar

KØB VORES KOPPER, BØGER OG PLAKATER