Gå til Livecentre
LIVE LIGE NU...
Vejle Stadion
 • Vejle Boldklub

  Vejle Boldklub logo
 • 1 - 0
 • Brøndby IF logo

  Brøndby IF

 
...


Glen Riddersholm: Jeg ser det som en klar forseelse

Skrevet af Marcus Linkhorst, 2 timer siden

Jesper 'Jobbe' Lindstrøm scorede efter 60 minutter til 1-0 for Brøndby. Men inden begik Josip Radosevic et frispark på João Pereira, mener SønderjyskEs træner, Glen Riddersholm, der også mener, at hans hold endte med med at stå for dybt i 1. halvleg.

- Jeg ser det som en klart forseelse og et frispark i vores gode periode. Vi kommer godt ud til anden halvleg. Det var ikke planen, at vi skulle stå så dybt i første halvleg, udtalte Glen Riddersholm til TV3+ efter kampen. 

Josip Radosevic nedlægger João Pereira, hvorefter han erobrer bolden og sender bolden videre til Lasse Vigen, der sender 'Jobbe' i dybden. Glen Riddersholm mener, at SønderjyskE stoppede, da de troede, der var frispark til João Pereira. 

- Der sker det i en spilsituation, at man stopper op, hvis man føler, at der er frispark. 

Efter dagens kamp rykker Brøndby op på 4. pladsen i tabellen. 

 
Deltag i diskussionen
 • Det ville han have sagt uanset hvad, men ja der var frispark. Sådan er man nogen gange heldige, og vi blev da også snydt for et her og der. Det gør man i øvrigt altid
   
  • Gizmo
  • Gizmo   2. juni 2020   

  • @Tanken Det sagde han også selv, at det var ens for begge hold. Jeg har stor respekt for Riddersholm, måske en kommende BIF træner. Hans holdninger til ståle som person er jeg fuldstændig enig i.
   
  • @Gizmo jeg kan da næsten ikke komme i tanke om en mere bitter træner hver evig eneste gang der er noget der ikke går hans vej. Normalt i hvert fald. Bestemt ikke en person jeg ser i Brøndby på noget tidspunkt fremadrettet
   1 enig
   
  • @Tanken Nu har jeg efterhånden set den situation med Rado i hvert fald 15 gange. Jeg synes stadig ikke der er frispark. Men hvor de dog elsker at puste den type situationer op hos 3+. Det var en enkelt ting jeg ikke har savnet under Coronapausen.
   1 enig
   
  • @Christian Brøndbyman En ting vi hurtigt kan blive enige om er at hverken Werge eller Frimann har været savnet. Men jeg mener nu helt bestemt der var frispark. Det er selvfølgelig ikke det værste frispark i historien, men jeg havde da været sur hvis vi ikke havde fået et i en lignede situation i den anden ende.
   
  • Gizmo
  • Gizmo   2. juni 2020   

  • @Tanken Den måde Riddersholm fik fcm til at spille på er præcis den måde vi gerne vil spille i Brøndby nu. Et hold bygget op med talenter, der spillede med høj boldbesiddelse og et enormt effektivt presspil. Jeg siger ikke at NF ikke kan få os dertil, men hvis han eller vi ikke vil fortsætte samarbejdet, så synes jeg at Riddersholm passer perfekt ind
   
  • @Gizmo Nu synes jeg det er ved at være længe siden Riddersholm rigtig har vist noget som træner. Det er sandt nok vi gerne vil spille som han gjorde i FCM, men det er han bestemt ikke den eneste træner som vil, og jeg ser ham hverken som en stærkere kandidat end ham vi har på posten nu, eller hans assistenter. Desuden holder jeg fast ved jeg mange gange har set ham opføre sig bitter og han mangler lidt format af og til. Ikke helt på Thomasberg niveau, men stadig nok til jeg helst ikke så ham som træner hos os.
   1 enig · 1 god kommentar
   
  • @Tanken Frispark eller ej, så synes jeg bare det fylder alt for meget. Problemet for Sønderjyske var at de for en sjælden gangs skyld havde vovet sig op over midten, og så udnyttede vi det. Et frispark begået midt på vores halvdel synes jeg er ret søgt skulle være så kampafgørende. Det var ligesom dengang vi slog FCM 3-1 i pokalsemifinalen, og de efterfølgende brokkede sig over de ikke fik et indkast i en enkelt situation.
   1 enig
   
  • @Tanken helt enig, jeg har faktisk svært ved at se frisparket, når det er sagt kan Sjn bare dække ordentlig op. De er altså 4 imod 2. Det bør Glen brokke sig over. Mht. at Glen kunne blive kommende træner, håber vi leder efter en på en højere hylde. Åke H så jeg meget gerne komme til klubben igen. Han er mega dygtig taktisk og er en super leder der er vellidt blandt spilleren.
   
  • @Christian Brøndbyman jeg er faktisk helt enig i det ikke bør betyde så meget eller tales så meget op. Min kommentar var faktisk i større grad for at tale det ned. Det mislykkedes så måske
   1 god kommentar

KØB VORES KOPPER, BØGER OG PLAKATER