Fodbold live resultater
God sæson til alle fans

Skrevet af Uka fan, 24. august 2022

På nær et par stykker kunne skrive en masse om jer, men I er ikke det værd.

nogen været enig med om meget og andre tit diskuteret men altid på en sober måde.

Det er ikke alle der har det format herinde og har set at det er venner af 3point det er tydeligt når de har fået lov til at blive på mediet.

Men ser også thorrium også skriver særligt kærligt til en af dem, så mon ikke der er noget om snakken.

nok fnidder og Philip ved været lidt efter dig men ærligt så er du sku en fin fyr der skriver ordentligt altid. Så er du ikke helt dum vidste nogen ting der blev skrevet som ikke var korrekte og det var bare ikke god til.

Du er helt ok og tror du ved hvad jeg mener med det :) god sæson til alle gode og sande fans 

 

ps var sikker på CS landede i BIF men fik ret i de andre to nævnte men skulle også ske noget og FCK ville drille BIF undre mig over deres køb og endnu mere at vi giver 22 millioner for vallys men CV må se et stort lys i ham så fint vindue af cv lidt sent men bestemt godkendt 
Deltag i diskussionen
 • https://www.facebook.com/viborgff/photos/a.332254716805659/5691458507551893/
  1 god kommentar

 • 1) havde du ikke sagt farvel til 3point i sidste uge?

  2) At de har en ung venstreback på prøvetræning, er ikke det samme som at Sørensen er solgt. Kan være rettidig omhu fra Viborgs side. En færøsk spiller springer næppe deres transfer/lønbudget.

  3) Jeg synes det er far-fetched at lave et debatoplæg på en Brøndby-fanside om, at Viborg har en ukendt VB til prøvetræning via deres fb... Som man endda selv skal scrolle ned for at finde.

  Måske kommer han, måske kommer han ikke. Uanset hvad så er det ikke nogen fan's credit. Og rygterne har svirret længe..

  Silkeborg har også lige hentet Tonni Adamsen, der har scoret 3 mål. Det betyder ikke nødvendigvis, at Helenius er på vej til os.
   
  • @RommeTilPhiriOg som altid er du en sur gammel mand :) jeg er da S.... ligeglad med at få kredit for det, men ingen har bedt dig klikke på link eller læse den vel?.

   Medierne har intet skrevet om han kommer fredag eller start næste uge men vi blev blankt afvist, jeg skrev det da BIF kun ville give ½ for ham, ja gætterier men du helgardere dig jo. Jeg skriver præcise dage på han kommer på og sker det ikke er det mig der står med en lang næse.

   Jeg er kom også før medierne og skrev om Wass ville komme samt ønsket var stort fra familien skrev også om Wahid var tilbudt før medierne skrev om ham. Derudover da alle medier ud over folks kilder herinde skrev alle Anderson var dumpet lægetjek gik jeg mod alle og skrev nej han bestod så det er bestemt ikke en der garderes sig ved at være så konkret og gå mod alle. Medierne skrev Viborg afviste blankt og korrekt kan han ende alle steder men har lige efter herinde skrevet til andre han lander på dag/dage meget konkret det er konkret og mig står tilbage med lang næse hvis ikke det sker senest start næste uge eller på fredag for lige nu står den som død i medierne pga for lavt bud, så hvad er det du hentyder til.

   Ved godt du har et horn i siden på mig, da jeg tidligere har kritiseret dem der står med pyro og hættemågerne og laver problemer for klubben. Kan godt huske din sympati dengang du viste for hættemågerne, der ser vi meget forskelligt på hvad en fan er.

   Det er bestemt en interessant info for mange andre, ved godt du ærgre dig over når det ender som jeg skrevet og sker det ikke så er det mig der er til grin for skrevet meget konkret dag på.
   2 enige · 2 god kommentar
   
  • @RommeTilPhiriOgSå PS ikke bedt dig klikke på linket og scrolle ned, men det var åbenbart interessant nok til du gjorde det, så du modsiger dig selv :)
   1 god kommentar


 • Mik er det dig?
  Den måde du skriver er unægtelig ens.
  Selv emojierne er der. - Edit: Jeps det er dig, for du har været inde og tykket enig i mindst 20 af mine tidligere kommentarer. Imbecil. Hvorfor er du ikke IP bannet i nu?
  1 enig · 1 god kommentar
   
  • @thorrium nå du skulle kommentere normalt er jeg ikke en der udlevere folk men din måde skrive til mig på nu er jeg nød til det

   lad os være ærlige, det var dig der dengang skrev det klammeste om nogen, og du af alle burde have været banned for evigt, at du kunne fortsætte efter du skrev som var så ækelt at jeg ikke ønsker gentage det, at du fortsat er på er mit en kæmpe gåde, har du overvejet at andre faktisk også læste det, selv ikke nationsens brugere skrev så klamt som du gjorde

   Du er et lille menneske i min verden, har undgået dig og aldrig skrevet det var dig.

   Det er min sidste kommentar til dig, jeg troede du dengang fortrød det, men ud fra dit indlæg her, er det tydeligt på mig du ikke gør det

   Din usle måde du dengang skrev på, er så langt væk fra min verden. Du er for mig et menneske jeg ikke ønsker debatere med.

   At du sviner Henrik til, er du nok den sidste på dette medie der bør gøre. Du er den bruger herinde der burde for længst være banned og husker alt.

   Mennesker der skriver som du gjorde dengang, må være syge i ruden. For noget fejler du deroppe, har bevidst undgået dig.

   Men når du skriver nu så skal folk kende dig, og at du talte ned om Henrik, viser alt om din dobbeltmorale, for du er den sidste bruger der burde tillade dig skrive sådan til nogen.

   Husker alt thorrium og derfor har vi to intet at tale om.

   Så svare dig ikke for ydeligere af respekt for andre. Men du må være et menneske der har det skidt for kun mennesker der skrev det du gjorde er folk der ikke har det godt, så har faktisk ondt af dig.
   2 enige · 1 god kommentar

  Se 1 flere kommentarer

---

 • Kramer
 • Kramer   25. august 2022   

 • Du mangler kun at skrive Virker som info (kilde) jeg fik muligvis igen holder stik, folk derinde skriver kun kan betyde en ting..Men kan være en anden klub det byder på ham, eller Viborg måske gør alt for at holde på ham :). Så er du HELT dækket ind og kan senere fortælle os, at dit bud holdt stik. Du er lidt som en spåkone, der altid siger tingene på en måde, så det passer på et eller andet ;-)
  1 enig
   
  • @Kramer forstår intet af hvad du skriver

   Jeg gardere mig ikke jeg har skrevet før det kom fra Viborg med ham at han ville lande på fredag i denne uge eller start næste uge det er konkret og ingen gardering tværtimod

   Der er da normalt 99% større chance for at det jeg skriver ikke sker, end omvendt.

   Men tænker ved hvem du er som skriver :) jeg har netop skrevet konkret at han kommer, det gjorde jeg i øvrigt efter BIF i medierne skrev de blev blankt afvist og skrev konkret dage på.

   Det samme skete med Andersson lægetjek da alle medier skrev inkl folk herinde kilder var dumpet men gik mod det og selvom stod det i medierne skrev jeg nej han bestod lægetjekket

   Wass skrev jeg og skrev årsagen og han ville lande det skete også og BT kom med samme story 5-6 dage efter herinde så helgardere jeg med at sige dag han lander på efter bif afvist i alle medier :)
   1 enig · 1 god kommentar

 • 19Magic64
 • 19Magic64
  Betalende bruger
    25. august 2022   

 • Ligesom den gang du postulerede at Durmisi var sikker, og at Radosevic helt sikkert ville blive solgt...

  Tak for alle dine likes..!!

  Mik/Biftiljegdør/Champ/Tak3point/Mesterbannedigen/
  Frihedtiljegdør/Mester/Nøglen/Ateam/Gamleven/
  Keepattack/Mik2/Tiblingloves/Heggheimfan/Jegstopperher/
  Cvfanside/Bannedcvfanside/Mikigenigen/Sandheden/Ukafan
   
  • @19Magic64 Virkelig alle dem? Der var et par stykker jeg opdagede og kaldte ud, men langt de fleste har jeg ikke engang oplevet. Syret.
   Narkomanen er for resten stadigvæk i gang med at være enig og god på alle mine kommentarer. Det er 3 døgn han sidder og onanerer over mig XD

  Se 1 flere kommentarer

 • Hold da helt op der er blevet tilføjet nogle ekstra linjer i det her opslag..
  til gengæld kunne der være nøjes med det halve da der (har sagt det før til dig) bliver gentaget alt for mange gange..
  Og hvis du stadig er på denne bruger/ eller har oprettet en ny, så siger jeg det igen.. vi er ligeglade med hvad du har haft ret i førhen.. Det er ikke grunden til vi er imod dig.

 • Fuck nu af med dit jammeri. Er så træt af at se dit brok om at blive banned.

---

Støt os og bliv medlem af 3point.dks venner