Godt jeg ikke spiller i den hvide trøje i dag kl:16:20:04

Skrevet af Sunderland, 8. maj 2022

Vil gerne fremhæve en attitude vi ALLE kan lære af: Kvistgaarden....

Han ser ikke ud ad meget, vist blot 170 cm høj.

Men: Han gir sig 120% I hver aktion, han tackler igennem, han løber den der ekstra meter, han koncentrer sig 120%, hvilket gør han står det rigtige sted. Og nå ja, 170 cm høj, hvad gør det: Han er vores farligste Mand på hovedstød og nå ja scorede på hovedstød så sent som sidste kamp. Så kære ALLE 11 på banen og ALLE på Stadion. Gør som Kvistgaarden, med samme Indstilling, så vinder vi resten af kampene i denne sæson.

GODT JEG IKKE SPILLER I DEN HVIDE TRØJE KL:16:20:04 I DAG.......... ;-)
Deltag i diskussionen
 • mp80
 • mp80   8. maj 2022   

 • Hvis alle spillere gav sig lige så meget som fx Kvistgaarden ville holdet præstere langt bedre.
  1 enig · 1 god kommentar
   
  • @mp80 Præcis, hans udviklinge minder meget om Lindstrøms. Kvistgaarden er en der trækker hele holdet op til et højere niveau. Bliver en fed kamp for vores spillere i dag. De hvid blusede er rædselsslagne for at skuffe igen igen, som 1-3 nederlag I Silkeborg og 0-1 nederlag til Randers.........De gulblusede har alt at vinde, nyd kampen til jer fra vestegnen:-)

 • Hej Sunderland jeg ville ændre din overskrift fra kl. 16.00, til godt jeg ikke spillede i den hvide trøje i dag kl. 16.20 og 4 sek. For når kl. slår det, så skal de blive blæst ud af banen.

  Vedr. Kvistgaarden er jeg helt enig i hans indstilling er formidabel, får han lagt mere fysik på og sørger for at økonomisere sine kræfter bedre, så han kan holde i 90 min, så går han en god fremtid i møde i BIF, han har stadigvæk nogen mangler, men det går fremad fra kamp til kamp, og han er 110 % bedste angriber vi pt. har.

  De andre burde agere som ham med indstilling, vindermentalitet og energi, det klæder BIF. Synes også en Blas og Hermansen viser det samme

  Generelt hvornår vil det NOGENSINDE være godt at spille i det hvide lort.....
  ALDRIG, for en gang BIF ALTID BIF.......
  3 enige · 2 god kommentar
   
  • @Mester Overskrift er ændret. GOD KAMP, DET BLIVER IKKE SJOVT..................AT SPILLE I HVID TRØJE ;-)
   1 enig · 1 god kommentar

  Se 2 flere kommentarer

 • Dejligt med 1-1......
  1 enig

KØB VORES KOPPER, BØGER OG PLAKATER