Fodbold live resultater
Grund til bekymring?

Skrevet af Beha74, 7. august 2023

Der er helt som der skal være voldsom fokus og debat om et Brøndby som på ingen parametre fungerer eller som har en klar retning/strategi. Den del er der rigeligt som debatterer her og grundlæggende er der en tydelig tendens som er JS og CV raus hvilket jeg grundlæggende ikke er uenig i. Men efter dagens Mediano bliver jeg faktisk ret bekymret for hvad som der sker, eller ikke sker?

Der er tilsyneladende store uenigheder internt i Brøndby og hermed ledelsen må det formodes og der er altså ren gift i vores nuværende situation. Vi må i den grad have @Nanna på banen og grave i den historie for den vil helt sikkert udvikle sig over de kommende dage.

 

 
Deltag i diskussionen
 • Man kan vel ikke fortænke de nye ejere, hvis de er utilfredse med tingenes tilstand. Man har stillet en større portion penge til rådighed og ladet CV mv. forsætte med dem som pasive enere.

 • Jeg ville først være bekymret hvis der IKKE var uenighed i ledelsen. Der er åbenlyst noget der ikke fungerer, og den slags kan ikke løses uden gnidninger.
  2 enige

 • @Beha74
  Jeg synes nu at Corlu siger splittelsen der bekymrer ham er mellem fans og klub. Han siger at han ikke ser splittelse i klubben. Og derudover synes jeg VIRKELIG at han er loyal i sine udtalelser. Men hvordan kommer du frem til: “Der er tilsyneladende store uenigheder internt i Brøndby og hermed ledelsen må det formodes” ??
  Ikke at der ikke kan være det, men jeg har da endnu ikke set noget der beviser det. Jeg tænker da også mit ift., at der kan være flere steder med splittelse - men så skjuler de det godt. Min pointe er blot, at jeg ikke synes du kan udlede dét (splittelse i ledelsen) ud fra den podcast du henviser til.
  Vi har mange problemer - det er vi enig i.
   
  • @Siden jordvolden Det med splittelse internt, det siger de 2 andre. De siger, at de har fået smser fra folk i fodboldmiljøet, de kan selvfølgelig ikke citere dem. Dvs. De kan ikke fortælle, hvilke personer, der er kommet med denne information
   1 god kommentar

  Se 4 flere kommentarer

 • Joblar
 • Joblar   7. august 2023   

 • Jeg syntes man bør læse Henrik Madsens klumme på tipsbladet ang. JBA og hans rolle som bestyrelsesformand.
  2 enige
   
  • @Joblar Ja, den beskrivelse (udtryk for Henrik Madsens holdning og analyse) indikerer i hvert fald en splittelse og usund dagligdag i klubben. Jeg synes ellers at JBA har været mere stille udadtil end han plejer (gennem længere tid). Men jeg ved jo reelt ikke hvem han mødes med og hvordan han agerer inden for murerne. Vild læsning, hvis det er sandt det Henrik skriver. Tak for hint om artiklen.
   1 enig

  Se 4 flere kommentarer

---

 • Har tidligere hørt, at der skulle være uenighed om Masterclass.
  Mange mener, at spillerne ikke får den rigtige fodbolduddannelse de skal have. De lære simpelthen ikke nok ved denne Red Bull model.
  Man har så i et forsøg, forsøgt, at u17(måske også et andet hold) fik lov til, at spille på sin egen måde.

  Har også hørt, at nogle spillere vælger Masterclass fra pga dette.

  Jeg følger ikke selv med i Masterclass. Så ved ikke, hvor meget hold der er i dette. Det kommer dog for personer, der er trænere i liga klubber

 • Undskyld hvis det lyder dumt. Men hvem siger hvad, og hvor? Der nævnes mediano, og jeg kan intet søge frem. hvor finder man det henne?
   
  • @SpecialOne Du kan finde dagens mediano programet på Spotify. De taler om Brøndby ved 1:46:00.

Støt os og bliv medlem af 3point.dks venner