Fodbold live resultater
Gulekort i Superligaen

Skrevet af Rasmus Stephansen, 23. october 2022

Dommerlinien i Superligaen.

Jeg kunne godt tænke mig stille I andre herinde spørgsmålet, hvad synes I om den dommerlinie der praktiseres i superligaen.

Bliver der spiller;

For hårdt

laves der for mange frispak

Uddeles der for mange gulekort / dobbelt gult.

Jeg har forgæves søgt efter data for at sammenlig antallet af uddelte gulekort pr. spilleminut i superligaen for ar sammenligne med top 5 ligaerne i europa, England, Tyskland, Frankrig,Italien og Spanien. Er der evt. nogen som kan frembringe sådanne stats?.

Jeg sidder men fornemmelse at kortene falder hurtigere i superligaen for ret små forseelser og den internationale linien som der tit tales om kun er noget som os aktører uden for banen efterspørger, men er det sådan det er ? lad os få en debat om dommerlinien - giv dit bidragt til debatten.  

 

 

 
Deltag i diskussionen
 • mp80
 • mp80   23. october 2022   

 • Der er ingen linje i den måde der dømmes på, dommerne er ellers blevet deltidsansatte, men det kan ikke ses på banen.

 • Sådan jeg ser dommerne i suppen er, de har meget travlt med at opnå respekt ved at skælde ud og give gule kort uanset om frisparket er hårdt eller ej, sidst set ved Rosteds gule kort som ingen fattede en skid af, og igen ser man stadig små svinestreger i kampene som helt undgår dommerens og VAR opmærksomhed i rigtig mange kampe. Også er vores dommer meget svingende i deres linje, det gør det meget svært for spillerne "spille" til stregen hvis den konstant flytter sig
  1 enig · 1 god kommentar

 • Jensen
 • Jensen
  Betalende bruger
    23. october 2022   

 • Der er ingen linje, blandt Superligaens dommere. Jeg synes dog, at de enkelte dommere dømmer nogenlunde ens hver gang. Men de dømmer ikke på samme måde som de andre. Og jeg er træt af at se på det.

  Jeg forstår ikke, når man har så værdifuldt et produkt, som Superliagen trods alt er, at man ikke investerer i fuldtidsprofessionelle dommere.
  Selv i en lille liga som vores, er der mange penge på spil. En dommerfejl kan potentielt afgøre millioner i tv- og præmiepenge.
  Det vil være et relativt lille beløb der skulle bruges ekstra, på at gå fra deltid til fuldtid.

  Alternativt kunne man afskaffe VAR og bruge de penge på bedre uddannelse og mere læn til dommerne.
  For VAR da har ikke giver færre fejlkendelser.
  1 god kommentar

 • Den danske dommerstandard i superligaen er en katastrofe , grænsene til det korrupte og på ingen måde fair, også meget mærkeligt at dansk putros skal dømme hvorved kampe næsten hver gang vi er i Århus. Det skal der gøres. Noget ved.

---

 • Der bliver generelt givet for få kort for hårdt spil og fastholdelse.

  Der bliver generelt givet for mange gule kort for småting. Rosteds 2 stk mod FCK som et godt eksempel.
  2 enige · 1 god kommentar

Støt os og bliv medlem af 3point.dks venner