Gå til Livecentre
LIVE LIGE NU...
Brøndby Stadion
 • Brøndby IF

  Brøndby IF logo
 • 4 - 1
 • AGF logo

  AGF

 
...

Fodbold live resultater
Hedlund

Skrevet af MarcusRavn, 7 timer siden

Hvaf synes folk om ham Hedlund? Kunne godt tænke mig at vide
Deltag i diskussionen
 • mp80
 • mp80
  Betalende bruger
    21. juli 2022   

 • Arbejder fint, men bidrager langtfra nok med mål. Helt klart en som snart må videre.

 • Må man spørge hvad formålet er med dit spørgsmål?

  Personligt er min mening at Hedlund til enhver tid er foran Divkovic.

  Hedlunds plusser er flere end minusser, men en angriber måles på mål og det er også fair, men skal vi tage hans kvaliteter mod mangler vil jeg mene der er flere plusser end minusser. Problemet er som angriber vægter mål allermest og der er det selvfølgelig ikke godt nok han brænder som han gør

  Plus: Speed, han løb, hans forståelse for spillet, fight på banen, erfaring for BIF, genpres er han i top 3 af alle vores spillere, teknisk ok og ikke mindst asssist konge

  Minusser: manglende skarphed i at score mål og tror aldrig det kommer til at ske.
  Han falder alt for let og det gør dommeren ikke dømmer hans vej når der er tvivl. Konklusion en vigtig spiller for os, der score for lidt men bidrager til mange fine ting på banen, særligt mener jeg at hans genpres er vigtigt for os.
  4 enige · 2 god kommentar
   
  • @CV fan side Helt enig med CV her. Hedlund er stadig en vigtig spiller for os med sin fart, sine mange oplæg til mål og sit hårde arbejde på banen.
   1 enig · 1 god kommentar

 • Hvis dit indlæg skal have den mindste smule relevans, for noget som helst, så ville det da være en start hvis du selv skrev hvad du synes om ham.

  Så hvad synes du?
  3 enige · 3 god kommentar

 • Ups sorry. Den har åbenbart slettet hvad jeg selv synes. Jamen altså han laver rigtigt godt opspil men når han først kommer op omkring mål kan man lige så godt sætte en u7 til at sparke. Det er langt fra Superliga klasse og jeg synes vi skal skille os af med ham med det samme. Men som du Cv fan side også nævner speeden er sindsyg. Så hvis man kan finde en klasse spiller med mål og Hedlunds speed, vil det gavne os helt vildt
  1 god kommentar
   
  • @MarcusRavn er ikke enig i vi skal skille os af med ham, synes Hedlund bidrager til mange andre ting i kampene. Skulle vi skille os af med nogen er der folk der står før Hedlund en Divkovic har slet ikke Hedlunds niveau pt.

   Speed ja, men hans genpres er en af de bedste på vores hold. Prøv at se hvor mange gange han løber i de rigtige huller, så han er skyld i han kommer til chancerne, da han opsøger dem.

   Synes hans værdi er mere end kun speed, men hans spark og målnæse er elendig og det er et problem som angriber.

   Hedlund er den spiller der giver mig grå hår i hovedet, for ser hans værdier men også hans mangler.
   1 enig · 1 god kommentar
   
  • @MarcusRavn problemet med den type spiller koster mange penge og gerne spiller på større adresser end BIF

---

 • Solz
 • Solz   21. juli 2022   

 • Som vi spiller pt og med dem vi har til rådighed, der synes jeg langt hen ad vejen, at Hedlund er nøglen for os. Han er utrolig afgørende for om vi lykkes, som jeg ser det, men selvfølgelig scorer han for få mål, ellers var han i øvrigt næppe i Brøndby med de kompetencer han ellers besidder. Hedlund er dygtig til at komme frem til chancer, hvilket bl.a. andet også er med til at skabe plads til makkeren i angrebet, samtidig er han god for mange assist på en sæson.
  3 enige · 1 god kommentar
   
  • @Solz Hedlund var nøglen til at komme ud af krisen i foråret og han er for vigtig for holdet til at han skal sælges. Heja Hedlund!

 • Hedlunds stats siden vinter er forfærdelige, og han er ved at udvikle sig til et reelt problem.

  Lige meget hvor god han ellers er, holder det ikke i længden med en angriber der har så dårligt et slutprodukt. Hvis han ikke forbedrer det, er man nødt til at finde en anden. Og det skal ikke være Divkovic.

  Det vil være en rigtig fin løsning at sælge ham nu, hvis der kommer et godt tilbud.
   
  • 19Magic64
  • 19Magic64
   Betalende bruger
     22. juli 2022   

  • @Porstmand Per Hedlund har været vores assist konge nu 3 sæsoner i træk! -så at sige hans stats er forfærdelige er ikke korrekt.
   2 enige · 1 god kommentar

  Se 1 flere kommentarer

 • Hedlund var eminent da vi havde en angriber der kunne score ved siden af ham. Det gjorde han selv fik mere plads og scorede en smule mere end i fx sidste sæson.
  Nu er han stadig god for os, men da vi ingen farlig angriber har, så ser vores offensiv alt for tandløs ud, da det er for nemt for modstanderne at dæmme op for.
  2 enige · 1 god kommentar

 • Zer
 • Zer   22. juli 2022   

 • Hedlund er god - men vi kan ikke bruge en angriber der misbruger så mange chancer. Kampen i går viser hvad vi mangler en angriber vi ser ret meget men når chancen kommer så er der mål - hvor vi godt kunne sådan en angriber

---

 • NF skal give ham klar besked SKYD SELV FORAN MÅLET
  1 enig · 1 god kommentar

 • Hedlund er en god spiller. Han mangler desværre bare slutprodukt foran mål. Hedlunds mangler foran mål, kommer desværre meget mere til udtryk nu, hvor han den vigtigste i offensiven. Da han spillede med Uhre og Lindstrøm, var der ikke behov for at han skulle lave 15 mål, men det er der nu...

  Hedlund er ikke angriber, og bliver det aldrig. Han kommer sjællent ind i boksen, og mister mange muligheder der.

  Hedlund er en kreatør, en chanceskaber, en der kan gøre rigtigt ondt på modstanderen.
  Vi spiller altid bedre med Hedlund på banen, NF skal dog bare ikke sætte sin lid til, at han banker 15 mål ind i suppen.
  Personligt havde jeg sat ham på en kant. Enten i 4-3-3 eller i en flad 4-4-2.
  Når vi spiller 4-4-2 diamant- så er vi for afhæning af, at han skal deltage med målene.
  3 enige · 1 god kommentar

 • Hedlund har god fart, spilforståelse, genpres og er rigtig god til at finde sine medspillere, hvis han så også havde scoret 10+ mål per sæson, så havde han ikke spillet i Brøndby.
  Sku man ende med at sælge ham på et tidspunkt (som jo vil ske uanset jo ældre ham bliver), så tror jeg at vi kommer til at se en helt andet måde at holdet kommer til at spille på.
  1 enig

 • Historisk set har Brøndby næsten altid haft gode angribere. Når vi så ikke har det bliver det meget synligt. Lige nu er der ingen som kan sparke den ind. Hvad angår Hedlund får jeg sværere og sværere ved at argumentere for at han er en starter på vores hold. Ja, jeg ved godt vi nærmest ikke har andre. Men han smider den al al for let væk når han får den og træffer for ofte den forkerte beslutning. Han er ikke nogen særlig klog spiller i min optik. Men han har noget fart og arbejder godt for holdet i sit pres, så det er ikke kun sort i sort med ham. Jeg tror dog han ville have svært ved bare at komme på bænken hos FCK/FCM. Dertil er han ikke målfarlig nok og bliver det aldrig. Forlader han os til vinter bliver han ikke savnet a la Pukki, Uhre, Polakken osv. Men for al tid og evighed har Hedlund en plads i mit hjerte grundet redningen i Århus.
  1 enig

---

 • Frederiksen er godt klar over vores mangel på mål i angrebet, men er ret sikker på han ikke synes Hedlund er problemet. Han skaber SINDSSYGT meget, men han skubber den bare ikke ind desværre. Hvis han gjorde det så spillede han i en meget højere liga. Især hvis han kunne sætte en mand i ny og næ. Han løber ustoppeligt og han skaber mega mange chancer. Så nej han er ikke dårlig eller skal ikke videre.. Men vi mangler en ekstra angriber til at score målene.. Det er der ingen der betvivler.

  Hedlund er IKKE problemet i angrebet
  1 enig · 1 god kommentar

Støt os og bliv medlem af 3point.dks venner