Hedlund for eller imod

Skrevet af Bubbles, 8. maj 2022

Efter kampen i dag og set over Hedlund's samlede præstationer for Brøndby siden han ankom, mener jeg det er på tide at vejene skilles. Ved godt han spillede en afgørende rolle i mesterskabsspillet og ikke mindst oppe i Århus, sidste år der gjorde at mesterskabet havnede på Vestegnen. Men syntes han er faldet meget i niveau igen, og specielt med salget af Uhre har han haft svært ved at finde sin rolle på holdet. Også taget i betragtning af at han altid har haft svært ved at finde netmaskerne i sin Brøndby tid, ved godt han har leveret på assist kontoen men når de så også udebliver, har jeg svært ved at se ham bidrage med noget positivt. Dette indlæg er ikke skrevet for at starte en hetz mod manden, men mere for at høre hvad jeres mening er? Og om i stadig ser ham som en del af spillertruppen.
Deltag i diskussionen
 • mp80
 • mp80   8. maj 2022   

 • Har længe ment han ikke er god nok, en angriber, som ikke laver mål og konstant brænder kæmpe chancer duer ikke.
  1 enig

 • For mig er der kun en vej og det er på bænken, han har stort set intet leveret hele sæsonen, smider bolden væk ustandselig og kan ikke slå de mest simple afleveringer, det må være tid til en solid pause.
  3 enige

 • Tror det ville være godt for Hedlund med en ny udfordring, han mangler den sidste ærgerighed - tror ikke vi ser flere redninger på stregen :)

 • Han må og skal videre, de unge burde have en chance, til mindst at gøre det lige så godt.


 • Saesonkort
 • Saesonkort
  Betalende bruger
  Top kommentator
  Top enige
    8. maj 2022   

 • Personligt vil jeg mene, at Hedlund, Rosted, Pavlovic og Bruus skal videre til sommer.
  5 enige

 • Fuzzy
 • Fuzzy   8. maj 2022   

 • Hedlund var helt “væk” i kampen i dag- ud af klappen med ham
  1 enig

 • Ud med ham - han er kørt død i det hele… og lad ham endelig tage Bruus, Rado og Pavlovic med.

  Når det så er sagt… så er det fandme også for ringe, at Niels F. fortsat bliver ved med at bruge ham og give ham chancen. Det kan jo ikke blive værre, så hvorfor ikke give fx Salech eller Greve spilletiden?
  2 enige
   
  • @Grevep Greve kan jeg gå med til at skulle give spilletid frem for Hedlund, men hvis det skal være Salech i stedet, skal hele spillestilen lægges om. Og det tror jeg ikke, NF eller Brøndby vil lige nu.


 • Jeg må dele denne op i to, jeg mener igennem sin tid har Hedlund optjent kredit.
  På en dårlig sæson som han har haft i år, er han alligevel på alle fronter Divkovic overlegen.

  De 2 spillere minder for meget om hinanden og det er en for meget, jeg ville til enhver tid først sætte Divković til salg før Hedlund, og det er ikke fordi jeg synes han pt er god.

  Men han er klasse eller to bedre end Divkovic og på alle fronter bedre, derfor skal der tale for et salg, så bliver det ikke uden at skyde Divkovic af først, han er et total flop køb. Der er nogen der har skrevet om Hedlund mangler noget vilje, synes hans reaktion over ikke at få straffe, viser alt om en mand der stadigvæk vil det, men som kæmper med at finde formen. Tjek selv stats, så vil I se Hedlund selv med en dårlig sæson, er bedre end Divkovic på alle fronter. Det sjove er at folk herinde, stemte Hedlund ind som tredje bedste spiller mod FCM, men nu vil alle af med ham, jeg mener skal Hedlund videre så skal Divkovic afsted først, for Hedlund er en bedre spiller end divkovic. Men vi trænger til nyt i front og de kunne begge skydes afsted for mit vedkommende, da angribere skal score mål, længere er den ikke.
  5 enige · 3 god kommentar

 • Jeg synes det er på tide for ham at prøve noget nyt. Som en anden også skriver, så er han kørt ret død i det ja. Men trods hans sløve form i den her sæson, så skal han sgu have et ordenligt farvel, for han var en kæmpe gevinst i sidste sæson, og her tænker jeg på hele hans attitude og fightervilje. Det var en fornøjelse at se og medierne roste ham også til skyerne af gode grunde.
  Men ja, idet at han er oppe i alderen, mangler mål og assist, og har haft en skidt sæson, så håber jeg lidt på at vi siger farvel til ham.
  1 enig

 • Det kommer an på hvordan han ser sig selv, og hvad han kan acceptere. Hvis han skal være sikker starter, og ikke kan acceptere at være rotationsspiller, så har jeg mine tvivl. Men kan han derimod acceptere dette. Så vil han være en god trupspiller- og når han toppræstere vil han nok også starte inde. Synes det er vigtigt at have et par spillere der er på grænsen til startopstillingen.

  Og så er der også europa. Hvis vi har udsigt til europa- så skal vi hvert fald have 14-15 spillere der byder sig til en plads blandt de fortrukkende


 • Barca
 • Barca   9. maj 2022   

 • Efter en super sidste sæson, er han jo en skygge af sig selv i dette forår, så han må på bænken og lad os gi´ andre chancen....Greve virker som om han skal have endnu spilletid.
  Ku´ godt tænke mig at se Anis, Bell og Greve samtidigt på banen i mere end bare de sidste 20 minutter!
  1 enig

 • Jensen
 • Jensen
  Betalende bruger
    9. maj 2022   

 • Jeg har altid godt kunne lide hans arbejdsraseri. Jeg elsker spillere der tonser rundt som en flue i en flaske. Ham kan være her, der og alle vegne. Pukki havde meget af det samme og og Kvistgaarden har det nu.

  Hedlunds rolle har altid været at trække opmærksomhed til sig. Ham skal være en som modstanderen skal forholde sig til, så de andre offensive spillere kan få plads.
  De sidste par sæsoner har han så krydret det med en masse assists, hvilket har gjort ham endnu vigtigere. Det så vi sammen med polakken og det så vi sammen med Uhre.

  Han har aldrig været den store målscorer, for det har vi haft andre til at klare.
  Han er en af de mest erfarne spillere i truppen og da der mangler erfaring i det offensive spil, lader det til, at man sætter sin lid til ham.
  Men bare fordi han har været i klubben længe, bliver han jo ikke lige pludselig en anden spiller. Det bliver vi nød til at huske på.

  Jeg forsøger ikke at forsvare Hedlund, for det vi så igår, var ikke godt nok.
  Jeg nævnte i en anden tråd, kommentaren fra kommentatoren, der sammenlignede Hedlund og Biel. Han snakkede om den spilforståelse og forudseenhed Biel har, i forhold til Hedlund. Og det er netop det vi mangler. Vi mangler en rolig playmaker, der kan holde i bolden og lægge de rigtige afleveringer ind til angriberne. Vi har brug for en 10’er der forudseende nok til at vide hvornår bolden skal ud på kanten, så det bliver en 3. assists. Og det er ikke de kvaliteter Hedlund besidder.

  Så for at svare på dit spørgsmål, om han stadig har sin berettigelse i truppen, må mit svar være nej. For mig at se er hans spidskompetence, at være den irriterende flue i flasken. Men der har vi Kvistgaarden, som samtidig kan bringe noget andet.

  Alternativt skal vi til at spille med Salec på toppen, så han kan blive legekammerat med Hedlund, som han var med Uhre. Men vi skal jo væk fra Kick ‘n Run, og derfor ser jeg heller ikke dette som en løsning.

  Så jeg vil gerne takke Hedlund for alt han har bragt til klubben og ønske for ham, at han kan finde en klub der kan bruge hans spidskompetencer bedre end vi før lige nu.
  Måske ham skulle ned til AZ og de nykårede mestre på Cypern?
  1 enig

 • sirtrip
 • sirtrip
  Betalende bruger
    9. maj 2022   

 • Jeg er klart for Hedlund men det er tydeligt han savner Uhre og at han og teamet kæmper med at finde hans nye bedste position det resulterer for at se i at han har tabt niveau og det ses tydeligt på hans spil der til tider nærmest ser fornærmende sjusket ud.......... Vi skal holde på ham men han må en tur på bænken og så må det være Greve/ Bjurs tur til at komme ind og prøve at bevise noget........... Jeg mener egentlig ikke kun det er Hedlund der hænger i bremsen..... Rado er heller ikke meget værd i øjeblikket og Rosted har nærmest ikke udviklet sig siden Hjørtur smuttede.....
   
  • @sirtrip
   Hvorfor skal vi holde på ham? Han skal da sælges nu mens man kan få lidt mønt for ham.

  Se 1 flere kommentarer

KØB VORES KOPPER, BØGER OG PLAKATER