Heggheim ovenpå nederlag: Det er barskt

Skrevet af Daniel Mads Jensen, 1. august 2022

Henrik Heggheim fik sin første Superliga-start i den nye sæson, da Brøndby søndag tabte 2-0 i Silkeborg. Et resultat, der ærgrer forsvarsspilleren, som synes at der var mange positive ting at tage med fra kampen.

- Jeg synes, vi spiller en god kamp. Det er barskt, når vi ikke kan få bolden i mål, men vi skaber ganske mange chancer, og det kan vi tage med os, sagde nordmanden til 3point.dk efter kampen.

Han har svært ved at sætte en finger på, hvorfor kampen ikke tippede Brøndbys vej.

- Hvad skal jeg sige? De rammer målet, når de får skabt chancer, og vi mangler den sidste skarphed. Det er hvad der sker.

Henrik Heggheim blev hentet til Brøndby for godt og vel et år siden, og efter en længere indkøringsperiode blev han fast mand i det blå/gule forsvar. Siden fik han et rødt kort i en kamp i Aalborg, og Brøndby ændrede system i hans fravær, og siden har det været op og ned med spilletiden for den norske forsvarsspiller.

Udover en startplads i første opgør mod Pogon Szczecin, har Heggheim ikke startet en kamp for Brøndby IF siden 1. maj, så det betød ekstra meget for ham at starte inde i Silkeborg.

- Vi spiller kamp hver søndag og torsdag lige nu, så det er fint at få roteret, så dem der spiller også har friske ben. Det kan man godt se på banen, synes jeg.

- Jeg ville selvfølgelig ønske, at jeg kunne spille alle kampe, men dem der har spillet, har også gjort det godt. Det er op til mig at gribe chancen, når den kommer. Det gjorde den i dag, og det er jeg glad for.

Han afviser samtidig, at systemskiftet fra et tremandsforsvar til en centerbackduo skulle være en for stor omvæltning for ham.

- Det var det, jeg spillede i Norge. Der er lidt forskel, men når først man får spillet lidt kampe, kommer man også ind i systemet.

Brøndby - med eller uden Heggheim i startopstillingen - skal allerede torsdag i kamp igen, når schweiziske FC Basel gæster Brøndby Stadion.
Deltag i diskussionen
 • Tjo, det så godt ud i de tider han spillede sammen med Tshiembe.. kunne det være at Rosted er årsagen til at forsvaret sejler…? Nej nej….
   
  • Tanken
  • Tanken   1. august 2022   

  • @jodyhighroller Altså i går når han så dårlig ud var det simpelthen fordi han blev domineret af Helenius. Så kunne han have spillet ved siden af Van Dijk, han havde stadig aldrig nået op til de hovedstød. Her skal det gå hurtigere fra tanke til handling sådan han i det mindste kan komme op og presse ham i situationerne.

  Se 1 flere kommentarer

KØB VORES KOPPER, BØGER OG PLAKATER