Fodbold live resultater

Hermansen var kaptajn og Kvistgaarden fik debut i U/21-landsholdssejr

Skrevet af Nanna Møller Karlsen, 4. juni 2022

Der var U/21-landsholdsdebut til Mathias Kvistgaarden, som startede inde for Danmark, da U/21-landsholdet lørdag tørnede sammen med Kasakhstan i EM-kvalifikationen.

På kassen stod naturligvis Mads Hermansen. Brøndby-keeperen bar anførerbindet og spillede gennem hele kampen med stor autoritet. Han reddede det, der skulle reddes, og han havde mange sikre indgreb og dækkede bagrummet godt.

Gustav Isaksen sørgede for en flyvende dansk start med et hurtigt mål. Den tidligere Brøndby-profil Morten Frendrup spillede venstreback. Maurits Kjærgaard fik udbygget føringen til 2-0 inden pausen. Med Kvistgaarden var det tydeligt, at han er ny på holdet og at der skal bygges nogle relationer op. Derfor var det også rigtig fint, at han fik 60 minutter - og han kunne måske føle sig snydt for et straffespark i første halvleg.

Til allersidst kom Danmark også på 3-0, da indskiftede Albert Grønbæk kom på tavlen.

Danmark spiller igen allerede på fredag på Vejle Stadion, hvor de tager imod Skotland.

Deltag i diskussionen

• Som Brøndby-fan blev jeg faktisk irriteret over at de andre spillere ikke fandt Kvist noget mere, der var flere gange hvor man sagtens kunne ha’ spillet ham fri i dybden. Men ja det er nok relationerne der lige skal på plads. Håber han slår igennem på u21 holdet!