Fodbold live resultater
Hvad gør ledelsen ?

Skrevet af preben, 26 dage siden

Hvad agter ledelsen af.Brøndby a/s at foretage efter de  helt uaccrptable og svinske overfald på AGFs fans og politiet efter kampen i går.. Vi må.som fans have krav på at vide hvad arbejder med, for at kunne vurdere.om det.er værd fortsat at være tilhænger af.a/s holdet eller om vi kun skal fastholde engagementet med klubben.

Jeg ønsker ikke mere at være en del.af den maskerede vold  og hvis ikke der kommer markante meldinger og handlinger.som giver tro på.at også a/s brøndby har værdier end økonomiske,  så fortjener i ikke at have fans.

Jeg vil opfordre alle til at overdænge a/s ledelsen med opfordringer til at få gjort noget markant alvorligt ved dette her , kanonslag og anden vold mod fremmede fans var forsidste gang !!!!
Deltag i diskussionen
  • Ibber
  • Ibber   26 dage siden   

  • Alle kender dem men ingen gør noget.

    Som jeg ser det må Alpha tage kraftig afstand for vold uanset om det er i mod fans eller politiet. Og det skal på samme tid siges at det endnu ikke er sikkert at det er nogen fra Alpha - men de er nød til at melde klart ud.

    Vores SLO fankoordinatorere kender disse hooligans, det er jeg ret sikker på - vi alle ser dem på udebane ture eller hjemmebane, de har en voldsom attitude og vi almindelige fans risikere for meget ved sige fra når vi står over for dem.

    Men jeg og mange medfans er super træt af dem.


Støt os og bliv medlem af 3point.dks venner