Fodbold live resultater
Hvad siger statistikken? - Kommer vi med i Mesterskabspillet?

Skrevet af JyskArmy, 9. november 2022

Vi har 6 runder tilbage for at sikre os en top 6 placering, men hvor stor er den statistiske sandsynlighed for dette sker?

Via linket kerunder kan i finde en simulator, hvor i både (i toppen) kan justerer på hvor stærkt de enkelte hold er pt. på en skal fra 1-12.
I kan også indtaste resultatet på en enkelt eller alle kampene i de resterende 6 runder.

Tryk "Kør ny simulering" hver gang i har ændret på noget. Så får i kørsel med 20.000 simuleringer.

God fornøjelse!

Superstats.dk
https://superstats.dk/simulering/slutspil  
Deltag i diskussionen
 • mp80
 • mp80   9. november 2022   

 • Meget kan ændre sig i transfervinduet, tænker truppen bliver styrket markant med 2-3 profiler, samt en ny træner. Derudover tænker jeg der er nogle af marginal spillerne, der skal videre.

  Mon ikke også hold som ligger foran bliver svækket, tænker Viborg, Silkeborg, ACH og Randers alle svækkes i det kommende vindue. FCM mister nok også et par af deres større profiler, men mon ikke de henter nye ind af samme kvalitet.

  Brøndby skal dog til at tage sig sammen, uafgjort rykker intet.

 • Det er nogle svære kampe vi har tilbage.. Og spørgsmålet er om Europa ikke vil være lettere ved 7 pladsen + playoff. Der skal i hvert fald en vild stime til, hvis vi vil Europa gennem mesterskabsspillet.

  Vi skal både til Herning og Farum så vidt jeg husker. Får vi 3 point på søndag mod formstærke Viborg, er jeg mere fortrøstningsfuld
  2 enige

Støt os og bliv medlem af 3point.dks venner