Fodbold live resultater
Hvad sker der nu?

Skrevet af Dokter Hattenik, 6. november 2022

Det store spørgsmål er ikke om der er tid til forandring for det er der.

Med de indkøb vi har lavet i sommers, så er det ikke acceptablet med den måde vi taber point på hele tiden.

Med en ny ejerkreds er spørgsmålet, hvad sker der nu, samt hvad kan vi tiltrække af navne?

Er det tid til ny cheftræner?

Er det tid til nyt trænerteam?

Er det tid til ny sportslig afdeling?

hvad for nogle navne har vi i spil til de forskellige poster og hvor meget vil ejerne samt JBA skifte i vinterpausen
Deltag i diskussionen
 • Mit bud er, at der bliver lavet en større evaluering efter sidste kamp, altså efter Viborg kampen. Her må man jo evaluere alle. Får man det ud af det man vil. Både spillere, trænere og direktion bliver evalueret. Jeg tror Niels er fortid, spørgsmålet er bare om det bliver nu til vinter eller til sommer. Tror CV får lov at blive, men der er nok også nogle spillere som skal ud. Hvis du spørger mig bør, man lade næsten alle kontrakten løbe ud til sommer og starte på en frisk, med en ny træner. Lad Niels blive kontrakten ud og sørg for at finde den rigtige træner og de rigtige spillere til sommer.
  2 enige
   
  • @Bæredygtig Brøndby
   Tror at CV får forhandlet noget færdig med en ny cheftræner i vinterpausen og fyrer NF.

   NF og CV har ikke det bedste forhold og lyder heller ikke til at JBA er den største fan af NF
   1 enig

  Se 2 flere kommentarer
   
  • Gizmo
  • Gizmo   7. november 2022   

  • @Bæredygtig Brøndby
   Hvis man vil give den nye træner og holdet de bedste betingelser, så giver det ikke mening at vente til sommer.
   Så er vi også bagud fra start næste sæson.

   Det skal ske fra næste uge.
   3 enige · 2 god kommentar

  Se 1 flere kommentarer

 • mp80
 • mp80   7. november 2022   

 • Ny træner, assistent, sportsdirektør og chef scout.

  Det er ganske enkelt ikke god5 nok det man har præsteret i hele 2022. Man vandt et mesterskab, hvor det er tydeligt man mangler en som Jung i forsvaret. Ohi og Vallys kom også alt for sent og dem man hentede inden har langt fra slået til.

  NF og Retov har virkelig fejlet stort siden Jesper Sørensen stoppede, hvor specielt pokalkampen siger alt. Kigger man på SL burde sådan en sæson som vi har pt være der, hvor chancen for guld er størst, så derfor er det virkelig ærgerligt. At NF ikke lære af de fejl han begår og som koster point igen og igen.

  Håber de nye ejere sammen med JBA har en god plan klar snart, for der trænger til grundig oprydning.
  1 enig

 • Jeg har ikke noget specielt godt kendskab til trænermarkedet. Hjemme fra den danske andedam er det kun Kent Nielsen og Jesper Sørensen, der kunne komme på tale.

  For mig er det vigtigt at vi får en træner, der kan bygge videre på det jeg synes NF har gjort godt i perioden: at bygge en bro til masterclass og give vores unge talenter en chance.
  2 enige
   
  • @Marc Johnson stop nu med at nævne Jesper Sørensen manden har intet bevist som cheftræner og fejlede kæmpe stort med U21 landsholdet hvor det udelukkende var hans mærkelige dispositioner og udskiftninger der gjorde at de ikke kvalificerede sig først direkte og derefter i PLAY off , han vil aldrig kunne flytte Brøndby nogen steder.
   1 enig · 1 god kommentar

  Se 1 flere kommentarer

 • KJOE
 • KJOE   7. november 2022   

 • Jeg tror, at der er en fase inden de fine spørgsmål du stiller:

  - Hvordan skal MC spille (system og pres-niveau)?
  -Hvordan skal Superliga-holdet spille (forhåbentlig som MC og omvendt)
  -Hvilken ledelse skal være af MC? (FCN har 3 sportschefer; en for superliga, U19 og U17 fx)
  -Hvilke trænerkompetencer skal der være i klubben?

  Og så er jeg fuldstændig enig i, at svarene på de spørgsmål og sikkert mange andre, vil tvinge ledelsen til en større udskiftning i stab og spillertrup allerede her i vinter.
  Dermed har vi noget, der kan bruges når sæsonen 2023/2024 starter.

  Jeg tror mere og mere, at de manglende indkøb eller billige indkøb har været at få holdet og klubben nogenlunde tørskoet hen til en ny investor.
  Fra nu af, kan der lægges den rigtige strategi, da musklerne til at rykke er til stede.

  I forhold til Niller, så skylder vi ham en stor tak og en hall og fame. Men det er nogle andre, der kommer til at tage klubben til næste niveau. Det bør slutte med Niller efter Viborg kampen. Ingen grund til at vente til sommer.
  4 enige · 2 god kommentar
   
  • Jensen
  • Jensen
   Betalende bruger
     7. november 2022   

  • @KJOE - Rigtig fint indspark og meget enig. Vi skal nemlig have styr på kursen, før vi gør noget, der kan rokke båden voldsomt.

   Jeg mener dog, at man bær skynde sig og kraftig overveje at ændre tingene i vinterpausen, nu hvor den er historisk lang, samt sommerpausen er så kort.
   Så kan vi stå knivskarpt til sæsonopstart 23/24.
   1 enig · 1 god kommentar

  Se 1 flere kommentarer

---

 • Den lange Vinterpause er en unik chance for at skrue et rigtig godt hold sammen. Den må man ikke brænde, så kan det gå helt galt, for det ved alle andre hold også godt. FCK og FCM, især, kan meget vel komme voldsomt styrket ud af den.

  Så der skal ryddes op blandt performance spillere (som ikke helt performer) med kontrakudløb, og talenter som ikke er ret talentfulde. Der skal nok godt og vel 10 mand ud, enten salg eller leje. Og så skal man tilbage på sporet med talent/performance strategien, som gav rigtig meget mening indtil man begyndte at afvige. Det kræver vel 3 dyre indkøb.

  Med hensyn til træneren, skal man sætte sig ned med Niels og finde ud af om man skal forlænge, eller man skal stoppe nu. Han ser noget metaltræt ud, men han har godt nok heller ikke haft det nemt. Fraset et par store bommerter her i efteråret tror jeg ikke at en anden kunne gøre det bedre. Og måske er 3 måneders pause med et stort budget til indkøb lige præcis det der skal til?
  1 enig

 • Det er indelysende at holdet savner defensive kompetencer, og vi har nu i en række kampe set holdet falde for dybt ned i banen hvor de samtidig ikke evner at stå kompakt nok til at kontrollerer kampen. Det får mig til at stille spørgsmålet er NF på den defensive del af spillet mindre kompetent end den offensive, eller er det de spillere vi råder over der ikke har den defensive del af spille i deres talent.

Støt os og bliv medlem af 3point.dks venner