Fodbold live resultater
Hvem skulle kunne afløse CV?

Skrevet af Bastiano, 31. august 2022

Flere har igennem de sidste uger råbt op om, at CV skulle fyres, brændes på bålet og forvises til Amager og ting der er værre.

Tildels forstår jeg frustrationen, og jeg undrer mig over at manden er ansat på en kontrakt hvor han faktisk belønnes for at spare. Det er der sikkert flere fine grunde til, men det giver grobund for spekulation, og det er sjældent positivt.

Jeg mangler dog én ting, fra de folk der mener at CV skal væk, efter det igangværende vindue: Hvem skulle afløse ham?

Hvem vil folk have på pladsen istedet for CV?

Hvem mener folk, er mere kompetent her i landet, end CV, til at skabe resultater med de låste værktøjer han har fået af bestyrelsen?

Hvem ser i som afløser for CV? 
 

For jeg må indrømme at jeg er i stor tvivl om, om en udskiftning på posten ville skabe andre resultater. CV får et beløb fra bestyrelsen, han har en strategi han skal arbejde efter og som han selv har sagt: Ved andre at vi leder efter en spiller på position X, jamen så stiger prisen automatisk i det sekund vi viser interesse.

Så lad os opstille følgende scenarie: JBA fyrer CV i morgen, og skal på jagt efter en ny mand på posten.

Hvem ville du ansætte, hvis du stod med ansvaret for ansættelse af den nye mand på posten?
Deltag i diskussionen
 • Jeg hader det argument- Hvem vil du så ansætte? Som almindelig fodboldfan kender man ikke til de kandidater Brøndby har. Der kan være kandidater i Tyskland, Østrig, USA, England, afstikkere til Kina osv. De kandidater kender man ikke.
  En fodbold må i mine øjne gerne forholde sige kritisk, uden at skulle løse problemerne. Edit: Det er et fint debatoplæg. Min pointe er bare, at man ikke behøver at have løsningen for at være kritisk. Og, så mener jeg heller ikke at CV skal fyres.
  5 enige · 3 god kommentar
   
  • @Ville bliv vild ! Men hvis man mener CV gør det forfærdeligt, så må man jo komme med et alternativ man mener kan gøre det bedre. Det er da temmelig relevant, for skulle man bare fyre CV uden at have en ny på plads?

   Ellers står man jo bare og brøler, og det bliver intet jo bedre af.

   Spillere købes og sælges, det gør trænere også. Så hvorfor skulle JBA ikke smide en pose penge til en klub, for at få fingre i deres sportsdirektør.

  Se 3 flere kommentarer
   
  • @Ville bliv vild ! Det klinger bare ufattelig hult, når det er, at man kommer med SÅ skarp kritik, som der har været, og så ikke har noget bedre alternativ.

   Det er ligesom, når man spørger et barn, hvad de vil have at spise.

   Vil du have pizza? - Nej.
   Vil du have Spaghetti? - Nej
   Vil du have lasagne? - Nej

   Hvad vil du så have? - Det ved jeg ikke.

   Nu nævner du også sportsdirektør fra andre lande.. Henter vi en sportsdirektør fra Østrig, så kan du godt regne med, at der kommer en del østrigere med også, da det er det marked, som han kender.. Det er nok ikke ubevidst, at der er så få ikke-danske/ikke-skandinaviske sportsdirektør i Danmark.
   5 enige · 1 god kommentar

 • Fint oplæg og altid spændende at høre folks tanker og drømme (realistiske og især de urealistiske). Jeg er dog knap så sjov til lige netop denne leg.

  Så for at svare på dit spørgsmål: Jeg ville sige hovsa og genansætte CV.
  1 enig · 1 god kommentar
   
  • @Broder Salsa enig - kontinuitet vinder i længden.. CV var med til at skaffe et mesterskab, men det er åbenbart glemt.. ro på..
   1 enig · 1 god kommentar

  Se 1 flere kommentarer

 • Joblar
 • Joblar   31. august 2022   

 • Jeg foreslår man giver jobbet til NF, han må om nogen kende til at få tingene gjort i tide, han kender klubben og ved hvor skoen trykker samt en faglig solid balast.
  1 enig
   
  • @Joblar Og så kommer det naturligt opfølgende spørgsmål: Hvem skulle så afløse NF?

   Eller skulle man gøre som FCK med ståle, og have én mand til de poster?

  Se 4 flere kommentarer
   
  • preben
  • preben   31. august 2022   

  • @Joblar rigtig godt forslag, han ville have forstand på at handle i tide og utide, og ansæt så M. Laudrup som træner, han vil kunne skaffe spillere alene pga navnet

  Se 1 flere kommentarer

 • Godt indlæg og god debat. Men, mange af os mandagstrænere og selvudråbte strategiske genier(den står for min regning men efter kampene ved jeg bare altid hvad NF burde have gjort) kan jo bare godt lide at debattere fodbold. Vi har også en holdning til spillere, spillet, trøjen- uden at kunne gøre noget for at påvirke det. Men derfor synes jeg stadig det er ok at debattere om tingene gøres ok. At CV af og til får nogle hårde ord er nok ligeså meget generel frustration som egentlig kritik af hans arbejde. Han er desværre bare manden for bordenden. Vi er nok mange der havde for høje forventninger til at han kunne løfte klubben til mere end der nok er muligt indenfor rammerne. Men lad os nu se næste weekend om ikke vi alle er glade igen efter hattrick af Ohi
  1 god kommentar

---

 • ClausM
 • ClausM   31. august 2022   

 • En af de kloge hoveder, herinde fra eller diverse debat forumer som mener at det er så let at finde spiller og lave køb..

 • Godt debat oplæg - Det er for nemt efter en dårlig kamp og styret af negative her og nu følelser ( som jeg respekterer, vi hader at tabe) vil have CV, JBA, NF fyret.

  Jeg er fortaler for at vi beholder CV indtil JBA har en kandidat der er CV overlegen, det samme gælder NF, dog er der et forestående kontrakt udløb at forholde sig til.

  Ny Sportsdirektør / Manager
  Jan Mølby
  Assistent CV

  Ny cheftræner
  Niels Frederiksen
  + hans valg af 4 assistenttrænere,
  1 til Dødbolde,Indkast,straffe osv.
  2 til Fase 1,2 & 3
  + 1 Balance & rytmetisktræner fra danse verdenen, Aleksander Kølpin., freelance basis
  Eksempelvis ville Slimane kunne lærer meget om balance - han ligner jo en vælte peter på banen
  Ny Transfer Direktør
  Frank Arnesen

  Det mit Dream Team.....!
   
  • @Rasmus Stephansen Jan Mølby simpelthen?

   Hvad begrunder du lige valget af ham med?

  Se 11 flere kommentarer
   
  • Ruddi
  • Ruddi   31. august 2022   

  • @Rasmus Stephansen
   så er det da godt du ikke leder klubben,ikke fordi iden er dårlig,men fordi økonomien ikke er til frank arnesen,cv har bragt balance i regnskabet,givet de unge chancen,talt åbent om planer for klubben og stort set altid levet op til hvad han siger,så kan vi diskutere om nogle indkøb er for sent ,men tror ikkke på han kan gøre det hurtigere end han gør,

 • Peps
 • Peps
  Betalende bruger
    31. august 2022   

 • Hvis CV lige kunne overbevises om, at truppen skal på plads tidligere, så skal han da blive.
  Eneste alternativ jeg lige kan komme på er, Saesonkort.
  1 god kommentar

 • Jeg synes bestemt vi skal holde fast i CV. Men hvis der skulle komme en ny, så synes jeg at Hans Jørgen Haysen ville være et spændende bud.
   
  • @Bæredygtig Brøndby Blev vraget i AGF grundet personalesagen fra Sønderjyske. Synes ikke han egner sig...

  Se 2 flere kommentarer

---

 • mp80
 • mp80   31. august 2022   

 • Et bud kunne være Erik Nevland, tidl. spiller i Viking, Man U, Groningen, IFK Göteborg og Fulham nuværende sportsdirektør i Viking. Han har masser af erfaring som spiller og gør et rigtig godt stykke arbejde i Viking, hvor Brøndby må siges at have et godt øje til.

  Han virker til at være god til at forhandle, samt finde talenter.

  Ny træner kunne være Kjetil Knutsen nuværende assistent træner i Bodø, han har en stor andel i deres kæmpe succes. (spiller 433)


  Det er vigtigt en kommende sportsdirektør og træner kan tiltrække spillere, har en klar strategi. Der er mange spændende kandidater.
  1 enig · 1 god kommentar
   
  • Joblar
  • Joblar   31. august 2022   

  • @mp80 syntes det er et spændende bud.

 • For det første vil det aldrig være JBA der fyrer nogen (officielt ;))

  Jeg mener fortsat at CV er den rette løsning til at besidde jobbet.

  ...Men mener at man skal sørge for at der er flere midler hvis man vil handle før. Med nuværende budget og strategi er vinduet bestået hvis vi får 2 nye ind og får tyndet ud i truppen..

  Havde vi ikke fået alle disse skader så havde vi nok haft 3-4 point mere og så havde det ikke skreget til himlen på samme måde - at vi har behov en ekstra investering i truppen denne sommer. Resultaterne og de bagvedliggende parametrer siger dog at vi har brug for en investering ud over de sædvandlige i truppen.

  Er pt. ikke tilfreds med vinduet, men meget kan ændre sig i løbet af dagen.

  Men kan ikke komme på et bedre valg end CV pt. - men meget afhænger ad de sidste 11 timer, er personligt ved at have fået nok af alt skal handles så sent.

  1 god kommentar

 • Saesonkort
 • Saesonkort
  Betalende bruger
  Top kommentator
  Top enige
    31. august 2022   

 • Jeg tror, at Niels Frederiksen kan bliver en fremragende Fodbolddirektør, når han er færdig med sit trænereventyr. Han har endda både uddannelse og erfaring.
  1 enig

 • Mogens
 • Mogens   31. august 2022   

 • Jeg mener ikke at CV skal fyres. Jeg ønsker at hans ansvarsområde indskrænkes og at der ansættes en sportschef. Denne skal også, men ikke kun, referere til CV. CV skal stå for det overordnede som struktur, økonomi, strategi ect. Han burde måske være manden der sparker gang i en gigantisk forbedring af tilbuddene fra klubben til deres tilhængere. CV`s ide om, at vente med handler, skal pr. dd. ophøre. En del af den nye strategi skal være, at ved deltagelse i Europa, så SKAL holdet være styrket hvis man sælger ad af bærende spillere. Den nye sportschef må meget gerne være tysk, hollandsk, belgisk ect. med fingeren på pulsen i de lavere divisioner i fx Tyskland, Spanien og Frankrig og ellers bredt mandskab til Holland, Belgien, Østrig, schweiz og det tidligere Østeuropa generelt. CV kan dække Skandinavien. NF passer ikke ind i det jeg lige har skrevet :) men han kunne sagtens være vores nye sportschef. Velkommen Niller
  1 enig

---

 • Leje:
  - Wikstrøm
  - Fallenius
  - Pyndt
  - Muligvis Salech
  Salg:
  - Bruus
  Køb:
  - SebSeb
  - Wass
  - Dobbelt OO

  Godkendt!
  1 enig · 1 god kommentar

 • Don Ø

 • Interessandt indlæg.
  -Spørgsmålet er om man skal dele stillingen op i flere stillinger. lidt ligesom FCN.

  forslag.
  M. Laudrup
  Mads Davidsen
  Jan Lauersen (FCN)
  Troels Bech
  Frank Arnesen

 • Jeg ser næsten hellere et supplement til CV. Han har jo gjort det fint på salgs- og talentsiden.
  Men han har fucket indkøbene totalt op. Måske man skulle ansætte en indkøbschef?

---

Støt os og bliv medlem af 3point.dks venner