Hvilke spiller kunne være gode at få ind til sommer

Skrevet af Brøndby i hjertet, 3. maj 2022

mit bud uden at vide hvad de koster.

HB carstensen fra silkeborg VB sørensen fra viborg

midt er nok for dyr men max meyer fra fcm evt wass men det bliver nok ikke til sommer kehinde er også en jeg gern vil se i brøndby

angreb odgård eller odey fra randers
Deltag i diskussionen
 • En ting er sikkert, der skal noget ud før der kan komme noget ind vi har en trup på 26 mand, samt tre spillere på udlån (Pyndt, Gammelby og Fallenius) - jeg så gerne vi kom af med Pavlo, Pyndt, Rosted, Bruus, Bjur, Gammelby, Rado, Hedlund. Lykkedes det, vil jeg mene der er plads til 3-4 indkøb.
  7 enige
   
  • @Joblar der e vi ret enige og gerne sælg gammelby også. Fallenius syntes jeg skal have chancen
   2 enige
   
  • @Joblar
   Man bør også sælge Maxsø. Han ligner en der har brug for luftforandring.
   7 enige

  Se 1 flere kommentarer
   
  • Barca
  • Barca   4. maj 2022   

  • @Joblar Meget enig....om det skyldes 4-3-3 eller bare motivationen, så skal Maxsø finde sit gamle niveau, hvis han ik skal sælges. Synes at Maxsø virker mere komfortabel, når han spiller i midten af et 3 mands forsvar. Forstår at JB skal en tur til Madrid for at forhandle med Wass, så den tror jeg stadig på (AtM satser ikke på Wass og de fik ham nærmest gratis I Valencia). Så skal vi have min. en dygtig og kreativ midtbanespiller og den oplagte noget kvalitet i front,.....tænker at CV for en travl sommer......forstærkningerne skal komme inden vi er 3-5 kampe inde i næste sæson, tak. Personligt kan jeg godt lidt Emiliano Marcondes, Prip (dog nok for dyr) Kofoed (FCN) og P. Mortensen (Nok for dyr)................
   
  • @Joblar Bjur og Hedlund skal vi beholde. Bruus og Maxsø skal vi af med da de gerne vil videre.
   Fallenius skal også have chancen i den nye sæson. Måske han passer bedre med en mere boldbesiddende omgang fodbold.

   Wass ville være drømmen og en god højreback.
   2 enige · 1 god kommentar

 • Nej Tak til Kehinde... Typisk Fart og absolut intet andet... Carstensen er for dyr. Odey er jeg heller ikke sikker på. Meyer ved jeg slet ikke hvad vi skal bruge til og har han egentlig vist noget her i DK...

  Wass vil selvfølgelig være god.

  Mit bud er og kun hente folk med erfaring og kampe i de større ligaer. Skal vi have kvalitet, så skal der handles på overskudslageret i de større ligaer og ikke her suppen eller norden.
  5 enige · 1 god kommentar
   
  • @BrianGideon
   Fuldstændig enig. Ikke mere middelmådighed. Hent stjerner, eller brug de talenter der allerede er i klubben.
   6 enige · 1 god kommentar
   
  • @BrianGideon max har ikke spillet meget men de gange han har spillet syntes jeg han er god og han har om nogen da masser af erfaring fra højeste hylde som sagt ved jeg ikke hvad spillerne koster men hvad mener du om sørensen på vb tænker ikke han er vildt dyr

  Se 1 flere kommentarer

 • Magnus Kofod, Daniel Wass, Stephan Odey, Alexander Jallow, Osame Sahraoui, Emiliano Marcondes, Rasmus Carstensen, Kristian Pedersen, Nicolai Vallys, Bilal Hussein, Johan Hove, Veton Berisha, Riza Durmisi, Louka Prip.
  1 enig · 2 god kommentar
   
  • @mortenmadsen_ for guds skyld ikke Durmisi. Ikke et eneste sekund vil jeg have en spiller i vores trøje som sympatisere halshugningen af en fransk skolelærer i Islams navn. Det ligger så langt fra mit menneskesyn
   3 enige · 1 god kommentar

  Se 2 flere kommentarer

 • Der skal renses ud og tror også det bliver gjort, der er flere spillere der har tjent deres værnepligt og bør give spillere som Kvistgaarden, Marinus og andre chancen.

  Patrick Mortensen fra AGF er en spiller jeg tror ville kunne løfte os og en pris vi har råd til, oplagt spiller og sådan en type der ville klæde vores angreb, vi mangler nogen muller i angrebet også gerne nogen der kan skyde ude fra feltet, det kan han også.

  Haji Wright er en type jeg godt kunne se i Brøndby fra Sønderjyske som pt. spiller i Tyrkiet men endnu har de ikke valgt at gøre brug af deres forkøbsret på ham. Gerne også en ledertype på midten.
   
  • @Mester
   Hvis man mangler muller, så brug Salech.
   Mortensen kan måske lokkes til en onkel rolle lige som Thomas Mikkelsen, men det er ikke ham der skal løfte BIFse angreb.
   2 enige

  Se 1 flere kommentarer


 • Før vi handler spillere skal vi da lige ha' en spillestil fastlagt, vi skal ikke bare købe spillere fordi de spiller godt i anden klub som vi har gjort så mange gange før og brændt nallerne.

  Spillere som jeg gerne så
  Carstensen
  Wass
  Koefod Tomassen
  Spillere jeg gerne så forlod
  Rado
  Marxø
  Rosted
  Paulovic
  Gammelby

  Spillere som kan forlade men stadig kan være en gevinst
  Hedlund
  Divkovic
  Singh
  2 enige

 • AsbjornB
 • AsbjornB
  Betalende bruger
    3. maj 2022   

 • Jeg har 1 ønske, og det er Putros fra Viborg :o)
  1 enig
   
  • @AsbjornB Ja, for så kan hans bror ikke dømme vores kampe :-)
   2 enige

 • Jeg er overrasket over at der stadig er folk der råber på at vi skal hente Odey! Ja han havde en fin start i superligaen med 5 mål i 7 kampe.
  Men han har altså kun scoret 2 mål i de seneste 14 kampe og 0 af dem har været i mesterskabsspillet.
  7 enige · 1 god kommentar
   
  • @Bornholms_Granit,

   Han får også dumme røde kort. Den slags får vi rigeligt af i forvejen.
   1 god kommentar


 • Stryger Larsen, Wass, Rasmus Lauritsen. Patrik Mortensen, Kamil Wilchek......Noget kvalitet til forsvaret og nogen der kan lave mål........Wilchek vil give sin ene arm for at visse fck var en fejl.....
   
  • @Sunderland Kamil NEJ TAK...... han gjorde noget man ikke gør ud over skifte til dem, så var hans vores anfører, det gør man bare ikke. Fair nok han tænker på sin families fremtid, men det kunne han have gjort i alle andre klubber og tjent par millioner mindre, penge er ikke alt, æren og respekten for dem der elskede dig som spiller burde være langt større, det handler om man er loyal og særligt som anfører for sine venner og fans. Det han gjorde er tilgivet for mit vedkommende, men glemt er det fanme ikke og det bliver heller ikke glemt, den bro har han selv brændt. Det ville i øvrigt være det dummeste signal at sende.

   Alt held og lykke til ham, bare ikke i Brøndby og tak for hans mål og spil for BIF og det var så det.
   5 enige · 3 god kommentar

 • Jensen
 • Jensen
  Betalende bruger
    3. maj 2022   

 • Jeg har stadig en tror på at Wass kan komme allerede til sommer. Han spiller ikke nok og han vil gerne med til VM.
  Vi skal også bruge en erfaren angriber.

  Vores forsvar synes jeg har fin kvalitet. Men hvis vi endegyldigt låser os fast på en 4-back-kæde, kunne jeg godt tænke mig en Röcker 2.0

  Jeg har ikke nogle navne. Men vi har brug for erfaring og kvalitet. Og det tror jeg ikke vi finder i Superligaen. Dem der er gode nok, vil være for dyre. Og dem vi har råd til, er ikke dygtige nok.
  2 enige

 • 19Magic64
 • 19Magic64
  Betalende bruger
    3. maj 2022   

 • Jeg tror oprigtigt ikke der skal de store justeringer til i truppen!

  En afklaring på Maxsø er nødvendig! Forlæng eller sælges, kan ikke se andre løsninger hvis vi skal bygge et solidt fundament, personligt ser jeg ham helst blive.

  Greve ligner ikke løsningen på vores midtbane, Randers skulle være interesseret i at tage ham retur, hvilket ville være den bedste løsning for alle.

  Pavlovic ser jeg ikke fortsætte på nogle måder, så pænt farvel og tak til ham...

  Af signinger ser jeg gerne Wass, rutine og kvalitet som vi mangler, og han vil også meget gerne win win!!

  Hvis vi skal blive ved at spille med wingbacks, må vi have minimum en mere, som det er nu har vi kun Riveros der holder acceptabelt niveau, Bruus svinger, Mensah ved vi ikke hvor står efter skade og Bjur er også et stort spørgsmålstegn?

  Udover det ser jeg gerne en spillende midtbane der kan få skik på holdet, og som Slimane kan læne sig op af, Slimane er god men ikke klar til at tage alt det ansvar alene, har fint tiltro til Bell og Cappis bliver en gevinst, Fallenius har jeg heller ikke afskrevet for comeback, ser stor fidus i ham.

  I angreb mangler vi om noget en angriber, med 12-15 mål i støvlerne, Kvistgaarden ligner nu en starter, Divkovic er en dygtig boldspiller tror også stadig på ham.
  Singh, Björk og Salech er stadig til eksamen i min bog.
  3 enige


 • hvad med Mølgaard fra Vejle
  1 god kommentar
   
  • @Brøndby 1964 IF en god fighter og meget sympatisk mand. Men 25 år, og ikke nok kvalitet offensivt til at være i næste sæson start 11´er i mine øjne

 • Emner som kan gå ind og gøre en forskel hurtigt og økonomisk burde være muligt:

  Angreb emner:

  Patrick Mortensen

  Jens Odgaard

  Haji wright

  Marcus Ingvartsen

  Jon Thorsteinsson

  Midtbane med erfaring og lederskab:

  Wass måske ikke muligt men ønske

  Lasse Vigen

  Vildskud hvis Genoa rykker ned: Frendrup leje med købsret, ved det er vildskud men kun hvis nedrykning kommer på tale til Genoa og chancen er nok minimal

 • jeg tænker vi skal spille 4-3-3/4-4-2 med diamant på midten i den nye sæson.
  Aggressivt pres uden bold og boldbesiddende med gode boldspillere specielt centralt i banen.

  Ud med Maxsø, Pavlovic, Singh(evt. udlån.), Rosted, Bruus, Radosevic, Gammelby og Pyndt.

  Ind med Carstensen, Wass og Makinok type.

  Målmænd. Hermansson, Mikkelsen. Ægidius
  Højreback. Carstensen og Fredrich
  Venstreback. Riveros og ?
  Centreback. Alves, Tshiembe, Heggheim, Wikstrøm
  6´eren. Bell,
  8'eren. Wass, Greve, Slimane, Cappis, Marinus, Kvist
  Venstreangriber. Bjørk, Hedlund, Fallenius
  Højreangriber. Divkovic, Bjur Kvistgaarden.
  9'eren. Makinok, Salech
  1 enig · 1 god kommentar
   
  • @BombaH Simon Makienok har jeg ikke tænkt på, men vi har brug for noget fylde i feltet, og hans kontrakt udløber mener jeg til sommer.

   Så kunne godt være aktuelt.

  Se 3 flere kommentarer

 • Sebastian Jørgensen kunne være god. B.T har sagt at CV ikke vil sælge Slimane, men købe en spiller, som vil fungere med Anis. Der er nogle gode bud omkring Vallys, Jørgensen eller Vito fra Randers
   
  • @Den sovsede gut. Udover Vito, så er det nogle super bud. Fælles for dem alle (undtagen Vito) er at CV skal pakke nærigheden væk og prioriteterne skal ændres.,

KØB VORES KOPPER, BØGER OG PLAKATER