Hvis top 6 misser er det så nf ud?

Skrevet af nielsnd, 15. october 2021

.
Deltag i diskussionen
 • nej

 • Hvor mange gange skal den debat skrives herinde? Jeg føler helt klart at Niels F er den rette mand for Brøndby. Lad ham nu få den ro det kræver at skabe et nyt og godt hold. Vi skal nok komme i top seks!
  4 enige · 1 god kommentar

 • Synes ikke man kan se så sort hvidt på det. Hvis han misser top6, men man kan se store spillemæssige forbedringer, så skal man jo ikke bare kyle ham ud.

  Omvendt, når han top 6, men spillet ikke funker. Så er det en anden snak..

  Jeg har ikke været vildt imponeret over NF i denne sæson, men jeg synes på ingen måde hans position er til debat. Synes generelt folk bedømmer alt for meget på resultater og ikke helheden.

  I hele hans Brøndby tid, har truppen været ret rodet..
  Han haft svære arbejdsbetingelse lige fra dag 1 i Brøndby

  Næste sæson, bliver måske første sæson, hvor han har en trup der kan bygges videre på..
  5 enige · 2 god kommentar

 • nawwal
 • nawwal   15. october 2021   

 • Hvis vi ikke ligger i top 6 mandag aften, skal NF klart fyres, og Auri skal hives ind, indtil vi har en permanent afløser med udenlandsk pas.
   
  • @nawwal Dvs. Hvis både OB og FCN vinder. Så skal NF fyres?! Stærk plan
   2 enige

  Se 2 flere kommentarer
   
  • @nawwal NEJ ikke f'ing Auri

  Se 1 flere kommentarer


 • Mik
 • Mik   15. october 2021   

 • Der må vel stå en foran NF,
  hvis man kigger på performance. For NF får det optimale ud af truppen og bør aldrig fyres

  mener vi skal have ro på, uanset hvor vi lander gælder fra CV til NF.

  Vi må tro at CV og ledelsen kan se der skal handles bedre og mere ind til vinter og håbe NF og truppen kan ramme en god stime med sejre.

  Men for mit vedkommende så giver jeg dem et vindue mere til kunne levere noget kvalitet og på steder vi rent faktisk står med et større behov end andre.

  Indtil da vælger jeg bakke alle op inkl CV og NF. Men NF skal ikke starte med Rado og Frendrup på midtbanen samtidig det smadre vores offensive spil.

  Det er her jeg synes Vigen kunne gøre en større forskel han havde større offensive kvaliteter. Tror meget på Frendrup og håber han vil begynde lægge på offensivt for talentet er der

  Tror holdet rammer en stime og får det vendt, regner med vi ender i top 6, og håber også top 3 selvom det ser svært ud pt. Men så skal vi hæve spiller og ramme en stime
  2 enige · 1 god kommentar

 • Jeg håber inderligt at bestyrelsen vælger at se stort på denne sæson. Vi skal igennem en proces for at blive økonomisk stabile, og det var fedt med et mesterskab, men med laveste pointsnit i mands minde var det jo lige så meget et skab vi fik fordi alle var dårlige sidste sæson, ikke fordi vi var overlegne. Vi vandt nogle tætte kampe som gav os en fordel, mens vores konkurrenter igen og igen snublede.

  Jeg har en god mavefornemmelse både omkring NF og CV. Synes det er for tidligt at snakke fyringer, og synes virkelig at begge skal have mere tid. Der var en stor oprydning af spillere med store lønninger som vi kom af med blandt andet her i sommers, og så må det tage lidt tid at få forstærkninger ind. Vi kan glæde os over at præmiepenge for et mesterskab og EL gruppespillet fremskynder processen, men det var fedt at se man stod fast på ikke at leve over evne. At der så er nogle af de nye indkøb der ikke helt virker som de håbede forstærkninger er en helt anden snak, det er jo et sats hver gang, men jeg håber på at Heggheim/Tshiembe spiller sig varm og sætter en stime i gang med gode præstationer defensivt, og så må Cappis/Greve/Slimane til at vise hvem der har bukserne på så vi ikke skal skifte sådan rundt derinde hver uge.

  Slutteligt håber jeg på at vi måske kunne eksperimentere med et 3 mands angreb bestående af Hedlund-Divkovic-Uhre. Synes det har virket godt med at Uhre trækker ud på kanten de gange han har fået den lidt yderligere rolle, Hedlund skal bare knokle bagdelen ud af shortsne som vi er vandt til, og så vil jeg virkelig gerne se et par sats på Divko så man kan tage en beslutning om hvorvidt den handel skal udvides til en transfer eller ikke.

 • Zutcorp
 • Zutcorp
  Betalende bruger
    15. october 2021   

 • Det ER så sjovt hvordan fodboldlogik virker nogen gange. Jo JO, du vandt mesterskabet for 11 kampe siden, men hvad har du gjort for OS for nyligt?!?!??!??

  Sådan fungerer det jo i mange klubber, og også nogen gange i Brøndby - men forhåbentligt er vi blevet klogere. Hvi vi ikke vil købe stjerner, skal træneren selvfølgelig have laang snor til at lave stjerner. Det er ligesom de muligheder der er.

  Det eneste der kan ændre det, er hvis omkædningsrummet mister tilliden til træner, og der er ikke EN brøndbyspiller der så meget som har vidst glimt af at slå op i banen!
  1 enig · 1 god kommentar
   
  • Mik
  • Mik   15. october 2021   

  • @Zutcorp lige præcis og vi kan jo se alle gør deres bedste, men desværre ikke alle der har kvalitet nok til vi kan ligge i toppen endnu.

   Synes dog en maxsø har skuffet og håber han snart kommer i gear for lige med ham ved vi hvad han kan, men har ikke været god i denne sæson. Han er jo en super god spiller der bør kunne bedre end vi har set i denne sæson kontrakt mistet eller ej.


 • Betalende bruger
    15. october 2021   

 • Et stort rungende NEEEEJ. Og det kommer fra en der var kæmpe AZ fan og hadede vi ansatte NF. Men manden er vokset på mig, og vi for ikke bedre træner for os. Når så mange spillere forsvinder fordi de ikke gad os mere, er det hverken NF eller andres skyld, og intet vi kan gøre ud over at vente på at det nye hold bliver spillet sammen.
  1 enig

 • Jag hader, når tilhængere og pressens hyæner væsser knivene på denne måde
  2 enige · 1 god kommentar

 • Der er ingen tvivl om at Niels er den rigtige træner for os nu og forhåbenligt de næste mange år, husk kontinuitet er meget vigtigt og det har vi med Niels og CV, alt andet er at vende tilbage som dansk fodbolds galehus.


KØB GULDBOGEN VI STÅR HER STADIG 2020/2021