Fodbold live resultater
Hvor skal vi forbedre os henne?

Skrevet af , 25. januar 2021

Denne tråd er lavet, så I kan komme med jeres bidrag - hvor I ser vi kan forbedre os henne, jeg kommer her med mine egne holdningerr og tal taget fra statistikker som selvfølge ikke er alt, men tallene skræmmer mig lidt, udfra målmandsposten har jeg for at være fair taget målmænd med der har stået min 10 kampe ellers ville Marvins tal have været endnu dårligere, det er mest fair tage dem med flere kampe fremfor en kamp stået, her kommer mine holdninger hvor vi skal forbedre os hurtigt:

Målmandsposten:

- I denne sæson er der intet der taler for hvorfor Mads Hermansen ikke skulle kunne få posten fra start, medmindre han ikke er god nok og der skal kigges på hente noget kvalitet ind evt. en Rønnow på leje kunne være et plus, da jeg ikke føler mig sikker på Mads er løsningen.

- Grebne bolde her ligger Marvin helt nede som nummer 11 over målmænd, det er direkte ringe - dette udtrykker noget jeg kommer tilbage til med dødbolde, han er for dårlig til at styre luftrummet, jeg anerkender Marvins spil med fødderne, som er en af de bedste i ligaen, men når alt det andet halter efter, er det bare ikke godt nok.

-  Redninger i feltet og udenfor feltet ligger han nummer 5 - acceptabelt men igen ikke vildt.

- Rent bur ligger Marvin som nummer 10 ikke godt nok, men også et udtryk på vores forsvar ikke er det bedste

- Redningsprocent / antal redninger nummer 6 (nummer 9 men foran er det 3 der kun har spillet en kamp dem tager jeg ikke med) igen tal der ikke imponere

Dødbolde begge ender

- I vores egen ende siger grebne boldte en del om dette, vi skal have en målmand der er bedre til at styre luftrummet

- I modstanderens ende ser jeg flere svagheder - mangel på ideer ved indlæg, hjørnespark samt dårlige korte indkast i dødbolde ligger vi som en af de dårligste hold i superligaen - ikke ok.

- Hjørnespark score vi alt for lidt på - indlæggene er uden kvalitet og ender tit i ingen mands land - der mangler ideer og indspillet detaljer - netop en spiller som Mike Jensen ville kunne hæve det her da han er dygtig på dette område. Ligesom vores skud udefra distance er en af de dårligste - kun Jobbe holder os oppe der, vi burde forvente os mere der af spillere som Vigen, Rado. 

- Lange indkast et område noget vi er ringe til - i dag er der flere klubber der har det som et ekstra våben - de har haft indkast træner Thomas Grønnemark på - som vi også kunne gøre, da han er en mester til at få spillere til at forbedre sig på det område - se på Horsens og FCM som er netop nogen der har været under hans vinger

Bredden og at kunne skabe chancer i kampene (udtrykket på banen):

- I en klub som Brøndby - er det slet ikke godt nok at ligge som nummer 8 i at skabe chancer - her savner jeg så meget Zorniger spillestil der gav masser af chancer, men materialet har ikke været godt nok for NF, han bør få noget mere kvalitet ind på holdet, for unge talenter er ikke nok. Da vi er nød til at hente nogen spillere på en højere hylde, ved flere vil snakke om økonomi, men skal vi være med i en klub som vores i toppen, så nytter det ikke kun at spare, for Europa og mesterskaber - giver flere millioner på kontoen i TV penge, Sponsorater og spiller salg og Europa det kan vi se på de andre hold der bruger langt flere penge end vi nogensinde har gjort.

- Afslutninger i alt hænger lidt sammen med at kunne skabe chancer - igen ligger vi helt skidt til så skidt som 9 bedste hold, det er på ingen måder godt nok, Hedlund, Pavlovic, Vigen, Rado, Slimane er spillere der skyder alt for lidt på mål, de vil hellere flytte bolden rundt, tallene taler sit eget sprog. Jobbe er god til at skyde på mål sammen med Uhre . deres tal siger det hele da de ligger i toppen på listen over spillere der

- Angrebet har vi for få der afslutter, og vi har hele vores lid til Jobbe som er midt og Uhre som er rigtig angriber, Hedlund og Pavlovic er mere assist konger, end mål konger. De skyder alt for lidt på mål, og ser dem ikke som nogen der nogensinde bliver det, det kræver der hentes en kvalitet angriber ind af CV faktisk mener jeg det er meget vigtigt, for en skade til Uhre giver os store problemer eller en Uhre der går i stå med at score mål

- Midtbanen er vi godt dækket ind, dog kan jeg se en værdi i at få en erfaren og sulten Mike Jensen ind

- Forsvaret mener jeg vi mangler bredde og kvalitet ligesom målmandsposten, jeg er ikke sikker på en målmand som Mads Hermansen er god nok, men han bør få chancen i foråret. I forsvaret er Rosted for svingende og Hermansson vil mere spille tilbage til Marvin end frem til sine medspillere, jeg mener vores unge skal ud og spille 1 division da de pt ikke er gode nok til styrke holdet

Konklusion:

- Jeg mener der er masser at bygge videre og blive bedre på, vi ligger alligevel som nummer 2 men bredden skal styrkes og vi skal være langt bedre til pres spillet og skabe chancer det gælder dødbolde og opspillet der er vi alt for dårlige, vores angrebs bredde skal styrkes, forsvaret det samme og målmandsposten håber jeg Mads H får chancen og griber den, men ville elske at se Rønnow tilbage på evt. lejeaftale med købsoption

 

Ungdoms arbejdet og fremtiden ser lys ud, vi står stærkere der end set i mange år, der har MC, scouting og CV gjort et godt stykke arbejde på det sidste med Lyngbys målmand. Gode køb med Blas, Lyngby målmanden, og godt købmandskab af CV

 

Vi ligger på en delt 1 plads, påtrods af det mener jeg vi kan styrke os yderligere, Corona kan afgøre Mesterskabet, og der kan vores U19 og 17 spillere hvis vi rammes af det gøre en forskel, rammes et superliga hold, udsættes kampene ikke som det sidste nye, FCM kan få 5 ekstra kampe og er der et tophold der rammes af Corona, kan det koste dem masser af point.
Deltag i diskussionen
 • Jensen
 • Jensen
  Betalende bruger
    25. januar 2021   

 • Jeg mener det kan rammes ret kort ind. Vi mangler kontinuitet.
  I de halvandet år Niels Frederiksen har været træner, har der været meget stor udskiftning i truppen. For et år siden, blev 70% af vores mål solgt og NF skulle bygge op igen. Han valgte at fokusere på defensiven, men det var på bekostning af det offensive.
  Ved starten af denne sæson så det rigtig fornuftigt ud. Vi havde holdt på truppen og de var ved at være godt spillet sammen. Men så blev vi ramt af en masse skader, som betød at flere af vores spillere har været rykket rundt til uvante positioner.

  Nu har vi alle tilbage, på nær Blas... Så jeg tror vi vil se en forskel allerede fra starten.
  - Vi vil have et fast angreb, som er mere van til at spille sammen med midtbanen.
  - Når midtbanen er mere tryg i deres samspil med angrebet, kan de også nemmere tænke defensivt.
  - Hvis midtbanen bliver mere sikre i det defensive spil, overlader det mere overskud til forsvaret.
  - Et forsvar med mere overskud vil også sikre målmanden, som ikke vil føle sig så alene.

  Så min konklusion er, er med kontinuitet, vil hele holdet kunne stabilisere sig og jeg tror alle vil løfte deres niveau.
  1 enig

 • Philip
 • Philip
  Top debattør
  Top kommentator
  Top gode
  Top enige
    25. januar 2021   

 • Jeg tror ikke Anton og Joel er klar til at tage over for Jung. Jeg synes vi skal se om vi kan hente Stefan Gartenmann ind.
  3 enige
   
  • Jensen
  • Jensen
   Betalende bruger
     25. januar 2021   

  • @Philip - Spændende bud. Tænker du som direkte erstatning for Jung?

  Se 1 flere kommentarer

 • Jeg mener helt ærligt ikke guld er realistisk i år.
  Det er for tidligt og jeg tror, desværre, at både FCM og til dels FCK, stikker af i løbet af foråret.
  Der er fin debat om målmandsposten, for mig er Schwäbe stadig nr. 1 med Mads Hermansen tættere på end nogensinde. Skal vi følge strategien, sælger vi Schwäbe nu eller lader hans kontrakt løbe ud og så er Hermansen nr. 1 fra sommer, senest.
  Generelt synes jeg der er for meget dødvægt i truppen, som sikkert også trækker en del lønkroner ud af budgettet.
  Mensah, Hjörtur, Hedlund og Rado er nok ikke nogen vi vil savne voldsomt meget spillemæssigt, så kan man komme af med dem ville det måske give luft til én ny stor profil.
  Bruus er lidt i samme bølgedal som både Jobbe og Anis har oplevet, vi må håbe han kan komme op igen til foråret.
  Vigen har aldrig været min favorit, men indrømmet, når han er på toppen er han super god. Problemet er hans on going problem med skader. Går han med på en lønnedgang, kunne han måske godt give mening at forlænge med, men jeg synes han lige pt er langt nede i køen på midtbanen.
  En angriber kunne være en ide, Uhre og Pavlovic ser ok ud, men vi kunne godt bruge et 3. alternativ i stedet for Hedlund, men mål koster og det har vi nok ikke økonomien til.
  Jeg er generelt forholdsvist optimistisk, Lumb er en fin løsning indtil Blas er tilbage og så må vi krydse alt hvad vi kan for at Jung vil forlænge, ellers må CV og NF bruge foråret på at finde en ny løsning fra sommer. Uanset om de satser på Kabongo, Skibber eller en ny udefra, får vi næppe en med samme niveau fra Jung - i hvert fald ikke fra dag 1.
  Jobbe kan måske blive skudt af til sommer, men jeg mener vi har afløseren klar i Rezan, som, bortset fra farten, også kan ligge på 8/10'ern og lave lidt ravage.
  1 enig · 2 god kommentar

 • Så analysen af Spasojevic på forsiden og er ret enig i nogle af de betragtninger. At Lindstrøm drager nytte af en god kant og der leder tanken hen på at man i så fald styrker Lindstrøm yderligere ved at have en endnu mere boldfast kantspiller end Hedlund.

  Måske den nye svensker er endnu bedre på det punkt. Dog er han måske en postgang for sen på den, da Lindstrøm under ingen omstændigheder er i BIF i 2022.

  Derudover er målmanden jo en no brainer. Man må tro på CV har så meget tiltro til Hermansen indenfor 2021 at en anden ikke kommer på tale. Ellers ville en ny vel være på plads i dette vindue.


 • Hej alle. Jeg er ny bruger her på siden og vil først og fremmest hilse pænt på. Ved godt det er lidt of topic i denne tråd men tænkte på om der er noget nyt med Fxxxx Mike - tror I kan kommer ?
  1 god kommentar

KØB VORES KOPPER, BØGER OG PLAKATER