Fodbold live resultater
Hvorfor er så mange spillere gået i stå?

Skrevet af Bæredygtig Brøndby , 20. october 2022

Vi er alle skuffede over kampen mod Aarhus Fremad. Men jeg mener faktisk Niels er blevet utrolig stædig med sine spillervalg og fravalg. Enten gør han det for at vise en pointe eller også er det et signal overfor CV. Når han piller Sebulonsen, Heggheim, Schwartau og Kvistgaarden ud i går. Så ødelægger det jo fuldstændig deres i forvejen dårlige selvtillid. Jeg mener Rosted, Gammelby og Divkovic var lige så dårlige. 
 

Men jeg er oprigtig bekymret for spillere som Heggheim og Sebulonsen. De spiller selvfølgelig en skidt kamp i går, men de får godt nok heller ikke lang snor. Ved godt Norges U21 landshold ikke er verdens bedste, men det er trods alt to startere, som ikke kan komme i vores trup.

Kvistgaarden bekymrer mig også. Han har godt nok ikke spillet meget efter Ohi er kommet ind og virker som om Niels ikke vil bruge Ohi og Kvist sammen. Derudover virker det som om at Niels kun skifter defensivt ind fra bænken.

Joe Bell spiller godt nok heller ikke meget, igen en fast mand på New Zealands landshold, som heller ikke er verdens bedste landshold. Men føler heller ikke han er en spiller der får ret meget snor.

Schwartau bekymrer mig også, fordi der er længere og længere mellem spilletiden. Den ene kamp starter han inde og den anden kamp spiller han ikke et minut.

fælles for disse spillere er, jo at det er spillere der har vist at de kan gøre sig i Brøndby og som alle har potentialet til et godt videresalg. Det har Gammelby, Rosted og Hedlund altså ikke.  Alle tre har i øvrigt kontraktudløb til sommer. Desuden har vi spillere som Alves, Divkovic og Björk som vel aldrig er kommet i gang. Hvad tæsker i? Jeg mener jo Niels gør det svært for de unge at bide sig fast og få kontinuerlig spilletid, selvom de spillere nogle dårlige kampe?
Deltag i diskussionen
 • Han pillede dem jo ud for at prøve at ændre kampen, hvis han ikke havde gjort det havde han jo også skulle høre for det
   
  • @Thorsten Det var bare de forkerte han pillede ud.
   2 enige

 • retrograde
 • retrograde
  Betalende bruger
    20. october 2022   

 • Synes det er en super vigtig diskussion den her, som uundgåeligt kommer til at handle om hvorvidt CV køber dårligt ind eller NF får for lidt ud af materialet.

  Hvis kampen igår gav os noget - så var det klarhed over hvorfor visse spillere i gennem længere tid ikke er blevet benyttet mere. Hold da helt op, hvor var niveauet lavt, hos spillere som ellers skulle ind og kæmpe for deres plads i trup og startopstilling. Jeg kan ikke huske at jeg har set noget lignende (antallet af spillere) i en afgørende kamp.

  Sebulonsen var klasser bedre da han blev kastet ind på banen efter 1 dag i klubben. Omend der kan være forskellige meninger om Heggheims niveau, så er der vel enighed om at det har været væsentligt over det nuværende. Bell det samme osv. osv.... Der er ganske enkelt en halv trup, der synes at være sunket til et niveau, som knapt kan klare sig i dansk divisionsfodbold.

  Vi så igår hvor lidt fart vi har i holdet, hvor hurtigt vi bliver presset når spillerne kommer mand-mand, hvor mange omstillinger vi giver væk på bold tab og hvor helt forfærdlige vi er til at afslutte ordentligt.

  Jeg synes godt CV kan kritiseres - vi mangler stadig at se spillere han har købt, som rent faktisk kan sælges for penge. Men vores nuværende trup mand for mand er altså rigtig god!
  Til gengæld er vores performance på banen helt væk. Vi ser i momenter godt spil, men så heller ikke mere. Når så samtidig halvdelen af truppen øjensynligt er i så ringe forfatning spillemæssigt og mentalt - så må jeg indrømme at jeg først peger fingeren på trænerteamet og så må vi diskutere CV på et senere tidspunkt.

  Listen over spillere, der aldrig er kommet igang, eller som har vist fornuftigt niveau, for derefter at falde helt igennem er lang. Om det skyldes mangel på koncept (relationer), er et udtryk for forkert træning eller er et spørgsmål om mental forberedelse? Jeg tror få af os ved det, men godt nok er det ikke og har ikke været det længe.
  3 enige · 2 god kommentar

 • Svar: mangel på koncept dræber både vores spil i kampene og mindsker vores muligheder for at rekruttere succesfuldt
  2 enige · 1 god kommentar

 • Sunderland
 • Sunderland
  Top debattør
    20. october 2022   

 • 0-3 ved pausen mod et hold fra 2.division.....så vel ik mærkeligt der skiftes 4 ud.....men vi tabte også 2.halvleg 1-0.....Tror kun sejr redder Niels F....
   
  • @Sunderland der står 2-0 da han skifter 4 mand ud, så det er vel lige vidt. Min anke er blot at han skifter dem der i forvejen kæmper med selvtilliden i stedet for nogen der var li så dårlige.
   
  • retrograde
  • retrograde
   Betalende bruger
     20. october 2022   

  • @Sunderland
   Den 4-dobbelte udskiftning kom efter 37 min, så vidt jeg husker. Så vi lukkede 2 mål ind i de efterfølgende 53 min, hvis man kan sige det på den måde.
   Jeg synes dog udskiftningen var helt på sin plads og var glad for at se noget handlekraft. Det der dog undrede mig var at trænerteamet åbenbart så det udelukkende som et problem med kvaliteten af spillere, idet de skifter 1:1 på alle pladser - Jeg mener det var tydeligt at der skulle ændres på formation og taktik, men det synes NF åbenbart ikke.
   Sebulonsen og Heggheim var virkelig ringe for at sige det mildt. Så at de tages ud kan man ikke anfægte - også selvom det ikke ligefrem bygger selvtillid.
   Schwartau og Kvistgaarden var jeg nok uenig i - særligt Kvistgaarden havde som den eneste formået at få hovedet på nogle indlæg og mener også at det var ham der ramte stolpen - så hvorfor Divkovic blev inde i stedet for er en gåde. Schwartau havde ikke spillet godt, men sammen med Greve synes jeg det var tydeligt, at skulle der komme noget uventet, så var det derfra - og det er der brug for når modstanderen står kompakt.

---

 • preben
 • preben
  Betalende bruger
    20. october 2022   

 • Jeg mener faktisk at NF er den direkte årsag til at flere spillere ikke lever op til deres niveau og forbedrer sig,
  menså tror jeg også at den manglende reserveholds turnering har spillet en rolle, spillere der ikke spiller kampe bliver vel præget af kedsomhed og lidt ligegyldighed, det må også være enerverende at møde til træning dag ud og dag ind og ikke prøve resultataterne af træningen af i kamp.
  Det medfører herfra endnu en anklage mod den sportslige ledelse, hvor har man ikke taget initiativer i retning af at få aktiveret reserveholdsspillerne, der har været masser af muligheder i området, både danske og svenske klubber ligger tæt på , en turnering med dem om præmier ville kunne have gjort underværket er jeg sikker på,

Støt os og bliv medlem af 3point.dks venner