Hvorfor stoler vi blindt på CV?

Skrevet af tænke, 14. august 2021

Jeg kan ikke lade være med at undre mig... hvorfor er det, at så mange har valgt blindt at stole på alt, hvad CV siger? 
 

 Det er NF, der har præsteret til trods for, at han har fået dårlige betingelser. 
 

Lad os dykke ned i, hvilke spillere CV har hentet til klubben (udelader spillere fra dette transfervindue, da de umuligt kan bedømmes endnu)

Mraz, Rosted, Børkeeiet (til dels), Corlu, Pavlovic, Maxsø, Fallenius, Johan Larsson (6 mdr), Blas, Lumb.. Foruden Maxsø, hvor mange har så ramt bare nogenlunde plet? 
 

Der er en tendens til, at folk hopper i med begge ben, når CV siger, at vi køber kvalitet til billige penge i slutningen af vinduet. Sidste sommer var den "kvalitet" Pavlovic, Rosted og Blas (som vi desværre ikke kan bedømme endnu). Men hvis vi kigger på de to, som vi godt kan bedømme, så er det vel i grunden flot statistik med 0/2 træffere? 
 

Edit: Det går lige op for mig, at det var forrige år, at Rosted kom til i slutningen af vinduet. Well, så har han været her i to år uden at gøre en nævneværdig forskel. 
Deltag i diskussionen
 • Absolut ingen siger, at vi blindt skal stole på CV. Det er jo ikke kun NF som har dårlige betingelser. Det har CV sku da også med den økonomi han har fået stukket i hånden. Så det er naturligvis helt fair, at du påpeger kvaliteten af CV’s indkøb og jeg er sådan set på linje (selvom jeg også mener at Corlu var en E. Sand signing). Men qua de betingelser, som CV har fået udstukket, så er han pålagt, at minimere risikoen i transfer. Der gør han ved 1) at tro på talenterne i masterclass. Slår de ikke til så 2) henter han spillere, som har bevist sig i Superligaen (navnligt Corlu, Lumb, Greve og Kevin T). Som en sidste instans, 3) hvis man mener at truppen er for smal eller der opstår et slagtilbud, så handler han sent i vinduet (forhøjet risiko/hail mary). Det er den retning, som der ligger foran ham lige nu og i de kommende år. Når forretningen er stabil over en årrække med positiv finanser, så kan man begynde at opjusterer transfer- og lønbudgettet. Det vigtige er lige nu ikke, at vi kommer i top 3. Det vigtige er, at vi klarer cuttet til top 6 og får spillet vores talenter relevante i Europa League med hhb. på salg næste sommer.
  Kh.
  5 enige · 4 god kommentar
   
  • Jensen
  • Jensen
   Betalende bruger
     14. august 2021   

  • @En_som_las - Spot on. Det er sikkert træls for nogle at høre, men vi er stadig igang med opbygningsfasen.
   2 enige

 • Jensen
 • Jensen
  Betalende bruger
    14. august 2021   

 • Jeg stoler blindt på strategien. Jeg mener at det er den helt rette strategi. Men den kræver at man er vedholden over en længere årrække.
  Da AZ kom til, gav man køb på strategien og det ser vi stadig effekten af. Ja, vi var ved at blive mestre… Men det glippede. Året efter prøvede man at købe sig til succes… Det glippede også.

  Nu er CV ansat til at eksekvere strategien og JBA virker til at have forstået vigtigheden af ikke at afvige fra den. Og vupti, har vi fået vores første mesterskab i 16år.

  Så jeg stoler på, at strategien er rigtig og hvis vi holder fast i den (uagtet sidste års resultat), så står vi rigtig stærkt om få år og mange år frem. Edit: Første skridt for CV var at tynde ud i dyre spillerlønninger, som vi ikke fik nok sportslig værdi for. Den del er klaret nu, med de sidste udløb. Derudover skulle der bringes balance i økonomien. Det kom allerede før mesterskabet, så nu er der ved at være plus på betalingsbalancen. Så nu er næste punkt at bygge på, så vi kan sikre os top 3. Når vi har alle tilbage fra Corona, mangler der ikke meget, før jeg føler mig sikker på, at top 4 er helt sikker. Ja, starten har været mere bumpet end forventet, men vi er kun 2 point fra top 6…!
  3 enige · 1 god kommentar
   
  • mp80
  • mp80   14. august 2021   

  • @Jensen Jung er virkelig savnet i dette forsvar, det ses tydeligt, Maxsø sejler uden ham. Guld sæsonen kommer fordi truppen var sammenspillet. Til denne sæson står man med et mere eller mindre nyt forsvar, hvor niveauet er faldet betragteligt. CV siger selv holdet pt er væsentligt svækket i forhold til sidste sæson, så jeg tænker der må mere kvalitet ind. CV må på banen og handle ind og få nogen ud, der er flere der ikke har niveauet.

   Offensivt ser man tydeligt, at de to backs ikke levere det de skal, der mangler kvalitets indlæg og mål fra både venstre og højre side, forhåbentlig kan Riveros komme tilbage og levere noget i venstre side.

  Se 1 flere kommentarer

KØB GULDBOGEN VI STÅR HER STADIG 2020/2021