I Medgang & modgang støtter vi BIF

Skrevet af , 7. april 2021

En af de oplevelser, som fan man har med denne klub. Er vi fans står sammen om klubben.

 

Jeg siger ikke der skal være plads til kritik, husk det er en super sæson, med et ungt hold der har leveret langt over forventninger, det skal et nederlag ikke ændre ved. Vi skal give vores trænere og spillere lidt mere snor og tålmodighed.

 

De har leveret langt mere end vi kan forvente af dem, sulten er der stadigvæk og viljen det samme. Heldet er ikke med os, det lyder som en dårlig undskyldning, men det er det ikke.

 

Alle kan se vi igen spiller FCM ud i anden halvleg, første halvleg var jammerlig at se på. Men de viser, hvorfor vi stadigvæk skal tro på dem.

 


Vi er altså langt foran AGF og FCK med kun 9 kampe tilbage, vi er 1 point bagud mod et hold, der i denne sæson på ingen måder har set skræmmende ud.

 

Er det så ikke for tidligt snakke om et hold ikke levere? Når de rent faktisk var klart det bedste af de to hold, med to Skud på overliggeren, og vi kom til flere chancer end længe set, det er rigtig gode momenter vi skal tage med, til de næste meget afgørende kampe.

 

FCM spiller på ingen måder som mesterhold og de får problemer ude mod AGF det er jeg sikkker på.
Deltag i diskussionen
 • Philip
 • Philip
  Betalende bruger
  Top debattør
  Top kommentator
  Top gode
  Top enige
    7. april 2021   

 • Naturligvis er det en vanvittig flot sæson vi har gang i, det kan der ikke være to meninger om. Men det betyder ikke, at man ikke kan og skal være kritisk særligt ift. spillet i enkelte kampe og enkelte spillers præstationer. Eksempelvis skal Uhre naturligvis havde kritik for kampen mod FCM, men som helhed i sæsonen har han været sublim. Uden en kritisk tilgang udvikler spillerne og klubben sig ikke.
  8 enige · 4 god kommentar

 • Solz
 • Solz   7. april 2021   

 • Det er tydeligt at visse spillere, har væsentligt mindre snor end andre, og dermed nemt bliver kritiseret, når de spiller en mindre god kamp, hvilket jeg ind i mellem også synes er frustrerende. Men jeg er altså ikke meget bedre selv. Når Mensah fejler er jeg meget hurtigt kritisk. Når Uhre brænder en friløber tvivler jeg igen lidt på ham, men minder mig selv om, at han i det mindste kommer frem til chancerne, samt hvor mange mål og assist han har lavet. Jeg kan som alle andre se, at Hedlund er en dygtig spiller, men bliver ofte i tvivl om, om det er holdbart med en angriber der scorer så få mål. Bjur gør det i perioder fornuftigt, men jeg mangler at se kontinuerligt godt spil, dog er han selvfølgelig stadig meget ung og der er formentlig stadigt et stort udviklingspotentiale. Og sådan kunne jeg blive ved.

  Min pointe er at vi alle har vores favoritter, og omvendt spillere der skal levere ekstra meget før vi er overbevist. Vi har gang i en fantastisk sæson, der indtil videre overstiger mine forventninger, men jeg har alligevel stadig store forventninger og stiller store krav til spillerne. Sådan må det være når man spiller i Brøndby.
  4 enige · 4 god kommentar
   
  • @Solz du har fuldstændig ret. Vi har alle vores favoritter. Man kan sige at det kan være svært for de spillere fx Mensah at overbevise kritikkerne og jeg synes også at det mange gange en fejl over 90 min så bliver han svinet til. Hvorimod at Frendrup som har været usynlig de seneste kampe stadig får ros. Du har ret når du siger at der naturligvis gerne må være kritik men jeg håber blot at man nogen gange ligesom du skriver lige minder sig om at Fx Mensah har spillet nogen ok kampe uden at som folk skriver at han har været helt væk.
   Det er en fed sæson og det som jeg er mest glad for er at efter hver kamp så kan jeg sige til mig selv at gutterne kæmpede for hinanden og havde den vilje vi forventer af dem. Så er der naturligvis kampe hvor kvaliteten ikke er god nok men viljen har været der.
   2 enige · 1 god kommentar

 • Oplever at både træner og spillere har lang snor.

  Hvad der bliver skrevet på debatfora og sociale medier i kølvandet på en kamp, skal man ikke tage for mere, end det er. Fodbold er følelser, og de stærkeste følelser er nu engang had og kærlighed.

  Data og analyse er for trænerne. Følelser er for fansene. Og sådan skal det også være.
  2 enige · 1 god kommentar

 • Agr Bif spiller ikke FCM ud af noget som helst i 2. Halvleg.

  De kontrollerede os, og vi fik på en fejl fra FCMs forsvarsspiller et skud på overliggeren og så en chance i sidste øjeblik der var fint.

  FCM var kloge og kyniske da det galt. Igen
  1 enig


BRØNDBY IF DANSKE MESTRE 2020/2021