Fodbold live resultater
Ikke flere koryfæer ved sommeres indkøbs

Skrevet af Zer, 15. maj 2023

Et lille hjerte suk, Jeg håber at når der skal købes ind til næste sæson, at der IKKE kommer flere gamle koryfæer ind, men unge spiller der ikke er udbrændt - på forhånd tak
Deltag i diskussionen
 • Nu er det jo ikke umiddelbart fordi, at alle de yngre spillere vi har hentet (Heggheim, Sebu, Wikström, Fallenius, Bell, Divkovic, Björk) har brændt ligaen eller banen af endnu..

  Så det er lidt for firkantet stillet op. Nogle gange har man behov for at hente erfarenhed ind.

  Selvom at det er længe siden sidst, at en koryfæ er vendt hjem og har bidraget med noget nævneværdigt, så er der stadig noget crowd-pleasing i, at få tidligere spillere hjem.. Du skal da heller ikke fortælle mig, at et gensyn med enten Jobbe eller Frendrup om 10 års tid +/- ikke gør dig blød i knæene..

  Det er jo hele det her koncept med, at drenge man har stået og heppet på, da de var unge knægte, kommer hjem når de er voksne mænd, og man kan som fan igen synge og hylde dem.. Ligesom der er noget ekstra fedt i, når Ole Bjurs søn får en plads i Brøndbys førsteholdstrup, eller Maldinis søn får i Italien.. Sådan er fodbold, det vil nok aldrig gå af mode.
  4 enige · 2 god kommentar

 • Synes virkelig det er sørgerligt, at du og mange andre fans, giver Wass denne behandling.

  Det der irritere mig mest er, at kritikken er så hamrende unuanceret. Folk råber op, uden de har noget at sige. Jeg bliver så træt i låget.

  Ps. Jeg siger ikke, at man ikke må kritisere Wass. For selvfølgelig må man det. Men, har endnu ikke læst en der kritisere ham, med bare en smule analyse/data bag det.
  8 enige · 2 god kommentar
   
  • @Ville bliv vild ! Wass er vel nærmest den eneste hjemvendte i laaaang tid der har haft et ok niveau og ikke heller ikke været skadet. I går var trænerens skyld. JS agerer ikke, han reagerer alt alt for sent. Som om han ikke kan læse spillet/spillerne.
   1 enig · 1 god kommentar

 • Uka
 • Uka
  Betalende bruger
    15. maj 2023   

 • Hvis det Wass du hentyder til, så synes jeg bestemt ikke han virker udbrændt. Igår var han vel nærmest lidt overtændt.
  6 enige · 6 god kommentar

 • del Piero
 • del Piero
  Betalende bruger
    15. maj 2023   

 • Da det nok indirekte er Wass du tænker på, så synes jeg at han har gjort det udmærket, fraregnet et par situationer, hvor hans erfaring svigter ift. at udvise den forudseenhed der hos de bedste ældre spiillere kompencerer for manglende hurtighed.

  Men i mange kampe er han blevet sat i nogle situationer, hvor vi ikke får det bedste ud af ham. Han er god inde på midtbanen, men i den nuværende opstilling har han kun én makker derinde.

  Valget står mellem en defensivt stærk spiller (Rado), som til gengæld er for dårligt på bolden i de små rum og derfor ved modstanderen at alt går gennem Wass. Det andet alternativ er spillere der er bedre på bolden og i løbespillet (Greve, Bell, Anis og Cappis), men til gengæld langt dårligere til at dække op, hvilket gør os sårbare centralt.

  Nogle af de gange, hvor langsomme spillere udstilles og ser pinligt dårlige ud, skyldes det deværre at de bliver sat i uheldige situationer af deres holdkammerater. Det har der været for mange tilfælde af i dette forår. For mange gange, hvor simple afleveringer går galt og giver bolden til modstanderens (ofte hurtige) spillere på sårbare steder. Så ser en spiller, som Wass hurtigt langsom og dum ud.

  Et andet fundamentalt problem er at holdet har forsvaret så sølle med en fire-backkæde at man har set sig nødsaget til at spille 3-5-2 for at lukke af bagude. Det er jo ikke det, som var planen, så jeg vil mene at JS skal tilbage til en 4-3-3, hvis vi skal udnytte de spillere der er købt ind.

  NF's mesterskabshold var toptunet til at spille 3-5-2 på omstillinger, med solide folk bagude, bolderobrere på midten og tre pivhurtige folk i front (Jobbe, Hedlund og Uhre). Det er ikke det materiale vi har nu, så jeg ser mest den nuværende opstilling som en nødløsning frem mod transfervinduet.
  1 enig

---

Støt os og bliv medlem af 3point.dks venner