Fodbold live resultater
Ingen adgang for FCK-fans til derby

Skrevet af 3point.dk, 15. juni 2020

Det er surt at være fan af FCK. I weekenden måtte der for første gang komme lidt fans ind, og her var det Football Club Nordsjælland, som nød godt af det, da de mødte Football Club København på hjemmebane. Nu er kampen mellem Brøndby og FCK udtaget som testkamp, hvor Brøndby håber på adgang for 3.000 fans, men ingen af disse bliver altså fans af udeholdet. Det skyldes en bekendtgørelse fra Sundheds- og Ældreministeriet.

- Bekendtgørelsen tilsiger desuden, at det kun vil være hjemmeholdets tilskuere, der har adgang til kampen. Vi melder ud senere på ugen, hvordan vi håndterer billetsalget til testkampen, men det ligger fast, at det vil være sæsonkortholdere og partnere, som vil blive prioriteret ligesom i weekendens kamp mod AGF, udtaler Brøndbys administrerende direktør Ole Palmå til klubbens hjemmeside.

Her kan du se, hvordan det så ud, da der i går var fans til kampen mellem Brøndby og AGF. På onsdag klokken 20.00 kan FCK prøve at få egne tilskuere på stadion, når de hjemme møder AaB. Dagen efter skal Brøndby en tur til Herning, hvor FCM venter 20.00.
Deltag i diskussionen
  • Jeg synes I konsekvent skal blive ved med at kalde dem Football Club København.
    4 enige

KØB VORES KOPPER, BØGER OG PLAKATER