Jan Bech om BIF-transfervindue: Folk skal ikke være bekymrede

Skrevet af Mhansen, 20. september 2021

Jeg er selv blevet lidt forvirret over, hvad det egentlig var, jeg hørte fra CV og Jan Bech efter de seneste dages angreb og forsvar på ledelsen af klubben. Jeg har derfor - ganske banalt - været tilbage og skrevet nogle af de citater ud, som blev kastet i nakken af os, dengang mesterskabet var friskt, og ledelsen stillede op til det hele.

VI ARBEJDER NATURLIGVIS FOR AT KOMME STYRKET UD AF TRANSFERVINDUET, sagde CV til Brøndby.com den 16. juni:

Der er i disse dage en del snak om strategi, at bygge op og så videre. Men det er altså ikke det, vi er blevet stillet i udsigt - vi kunne se frem til et styrket Brøndby, lød det.

- Sommerens transfervindue bliver et ”langt” et af slagsen for os, hvor vi på den ene side skal have den nødvendige tålmodighed, samtidig med at vi skal være klar til at slå til og udnytte de gode muligheder, der vil opstå. Vi er godt forberedte, monitorerer markedet tæt og arbejder naturligvis som altid på at komme styrket ud ad transfervinduet. 

I SKAL IKKE VÆRE BEKYMREDE, sagde Jan Bech til TV3 den 26. juli:

"Jeg kan sagtens forstå (...) at folk er fortvivlede, men det skal de ikke være. Vi har en god plan, og jeg er ret sikker på, at der går ikke lang tid, før der kommer nye navne til, der styrker os. Når nogen forsvinder, er der andre, der træder til."

"Det kan godt se ud udefra, som om vi sælger ud af arvesølvet. Det er ikke tilfældet."

"Jeg kan love for, at vores ambitioner ikke er faldet, og det er ikke ambitionerne, at vi kommer svækket ud af det her transfervindue. Så jeg kan bare mane til ro og besindighed, og så er jeg sikker på, at om en måneds tid ser det rigtig fint ud. Vi skal jo spille i Europa League."

Kan du love Brøndbys fans, at I kommer til Champions League-kvalifikation med et rigtigt slagkraftigt hold og giver det et skud?

"Ja, det vil jeg godt lægge hovedet på blokken for. Vi er klar til den kamp."

 

Det er chefernes egne ord. Jeg glæder mig til at høre Brøndbylyd og høre den ene svare på vores spørgsmål. Mon vi også hører fra Jan Bech, før vi igen hiver 3 point hjem?

 
Deltag i diskussionen
 • Mik
 • Mik   20. september 2021   

 • For meget snak fra ledelse og CV og for lidt handling eller rettere sagt for sen handling.

  Længere er den ikke og synes det er utroligt der er så mange der mener NF er et større problem og har mere ansvar for hvor vi ligger end CV og ledelsen har. hvad gør at CV fortjener denne status vil jeg gerne vide for ja god økonomisk og maxsø men kan sætte min lige så mange minusser anden vej

  NF har hentet mesterskab til os hvor er CV bedrifter udover maxsø salg.

  Ledelsen og CV står med det største ansvar her ikke NF men jeg håber og tror på alle stepper op og der kommer til at blive købt bedte end i vinterpausen på pladser vi står svagt
  3 enige · 2 god kommentar
   
  • mp80
  • mp80   20. september 2021   

  • @Mik enig langt hen af vejen, hvilket jeg længe har sagt. CV har ikke vist nok. NF har dog også en del af ansvaret med dårlige taktiske dispositioner.
   3 enige · 2 god kommentar

  Se 1 flere kommentarer

 • Joblar
 • Joblar   20. september 2021   

 • Tomme tønder buldre mest…..
   
  • Gizmo
  • Gizmo   20. september 2021   

  • @Joblar Ja en tom point tønde larmer.
   Skandale det her. Vi taber til hold der har lang mindre økonomi ind os.

   Det er ingen undskyldning at vi siger vi også skal have en klub om 5 om…. Hvad har det med nutidens resultater at gøre. Vi burde nu, være et bedre sted ind mange af de andre.
   2 enige

 • Hvorfor har du ikke medtaget de udtalelser CV har foretaget hvor han nævner vi ikke kommer til at afvige fra strategien samt kommer til at fortsætte med at satse på masterclass og talentudvikling?
  Du må næsten have stødt på dem da du lavede din research
  1 enig · 2 god kommentar
   
  • Mhansen
  • Mhansen   20. september 2021   

  • @Marc Johnson Hvis du køber 10 friske æg af en landmand, og 5 af dem viser sig at være rådne, går du så også tilbage og roser ham for de 5 lækre, friske æg? Voksne mennesker med pæn hyre må stå inde for det, de melder ud. Og de her meldinger var altså ret centrale. Ingen pressede dem til at love en styrket trup. Ikke engang NF.
   4 enige · 1 god kommentar

 • I bliver ved med at køre rundt i det samme, og gentage jer selv hele tiden!

  Nuværende situation er ikke god, og vi har ikke helt fået det vi var sat i udsigt, det tror jeg alle er enige i, men transfervinduet er lukket! -så enten kan man blive ved at brokke sig over noget der ikke kan ændres, eller også kan man slå hælene sammen og støtte sin klub!!

  Det er jo ikke sådan at vi ikke har mødt modgang før...
  5 enige · 4 god kommentar
   
  • Mik
  • Mik   21. september 2021   

  • @19Magic64 for mig handler det ikke om folk brokker sig.

   Men der sidder 90 % CV fans herinde og de har hele tiden skulle fortælle andre at CV styr på alt.

   Det viser sig at det hsr slået fejl og måske har de personer folk har været efter når de er kommet med kritik af CV bare brug for komme af med noget

   Udover det er det her vel også en side vi diskutere BIF og hvad der høre med.

   Synes bestemt det er vigtigt emne fremfor feje det under gulvtæppet vores ledelse og sportschef er vigtige funktioner i denne klub

   Laver de forkert strategi eller ikke holder de ord de siger, så er det bestemt en relevant diskussion at have.

   Vi er enige om ingen inkl cv og ledelse er fredet i BIF og vi som fans kan tage den dialog op

   Det føles nogen gange som om CV har en eller form for fripas herinde for flere fans.

   Jeg mener han er rette person men ikke for enhver pris og derfor skal ledelsen og amCV stramme sig an da de ikke har leveret varen i en klub som vores og det står jeg fast på
   3 enige · 2 god kommentar

  Se 10 flere kommentarer


 • Hans
 • Hans   21. september 2021   

 • Det endte med en sang fra de varme lande….en islandsk saga….et Finsk TV spil…og i hat og briller….cirkus Brøndby …..løst snak og ikke forstærkninger vi kan bruge til noget
  1 enig

KØB GULDBOGEN VI STÅR HER STADIG 2020/2021