Fodbold live resultater
Jeg er træt af NF's attitude ude på bænken

Skrevet af BrianGideon, 24. october 2022

Jeg er så forbandet træt af at se ham bare sidde og glo ude på bænken og så beklage sig bagefter. Igår så man tydeligvis forskellen og en træner som brændte for at dirigere sine spillere og puste liv og tro i dem. Desværre var det bare AGF's træner, da vores desværre ligner en der bare ikke gider være der. Var han overhovedet oppe at stå på noget tidspunkt under kampen eller var det bare med røven i stolen og benene over kors, som vi så på tv klippene flere gange...? 

Jeg er egentlig ok med resultaterne alt taget i betragtning. Der har været mange dumme taktiske beslutninger og valg af start 11'er, men bortset fra de rekord mange tabte kampe sidste sæson, så taber vi da ikke. Marginalerne går ikke vores vej og efterslæbet fra starten af sæsonen arbejder meget imod os. Vi ser dog en tendens som peger i en bedre retning end tilfældet har været det seneste års tid. Det er tydeligt, at vi spiller med en vis mængde stress pågrund af point manglen og det faktum, at vi har fået 3 nye spillere ind, der på trods af de leverer stadig skal lære hinanden og holdet at kende. Med tid, tålmodighed og et par ændringer vil det her hold helt sikkert have potentialet for at være en magt faktor i superligaen.

Men hvilke ændringer skal der så til? 

Træner teamet: Jeg har været kritiker af NF siden starten og har endda også været fortaler for hans fyreseddel det seneste stykke tid. Men jeg har også den tro på, at tingene rent faktisk slet ikke er så problematiske som mange føler. Alt kan gå galt og når tingene ikke går vores vej, så er det lidt svært og se lyset forenden af tunnellen. Men kan vi vender de uafgjorte til sejre, så går det pludselig stærkt. Marginalerne kan igen gå vores vej og med et hold der er godt sammenspillet og en stærk fællesskabsfølelse, så tror jeg vi vil se det ske mere. Opstartsproblemerne og trupmanglerne har påvirket den her sæson mere end nogen har kunne forestille før sæsonstarten. Forhåbentlig har vi lært af det og starter næste sæson op med en tæt på komplet trup. Jeg er stadig åben for NF plads som træner, men det er svært og se at han forbliver som træner vinteren over. 

Spillertruppen: Den er bare ikke i balance. Der er brugt alt for mange penge på reserveholds spillere og man kan endda argumentere for de slet ikke er gode nok. I hvert fald i forhold til priskiltet. En sjov indskydelse, som nok ikke betyder meget, men ser vi på FM23 og statistikkerne på vores "nye" spillere, så er det squ ikke imponerende købmandsskab. Det er godt nok FM23 og ikke virkelighed, men det er heller ikke bare idioter som laver de statistikker til det spil. Men der skal et par spillere ud og nogle lader til, at lade deres kontrakter løbe ud, som f.eks. Maxsø og Hedlund. Så der skal nok hentes et par spillere ind i næste eller sommerens transfer vindue. Men som vi har set, så nytter det simpelthen ikke og købe "udviklingsspilere" til start 11'eren. 

Andet: Uanset hvad der ender med at ske i den her sæson, lige bortset fra nedrykning, så tror jeg at vores vigtigste punkt bliver en gd opstart til næste sæson, hvor der ikke skal spilles et halvt eller helt hold sammen. Der skal ro på de interne rækker og man skal enten droppe snakken offentligt om salg af klubben eller se, at få gjort noget ved det. Vi bliver også nødt til at få ro på publikumsballaden, da alle de bøder og dårlig omtale virkelig skader klubben. Havde vi ikke fået en eneste bøde, som andre superliga klubber formår, så ville det være en ekstra "stor" transfer hver sæson. 

Vi skal nu engang huske, at det bare er fodbold på trods af der er mange følelser og penge på spil. Men for fanden, hvor ville jeg gerne have vores trænere var så involveret og passioneret som vi så med AGF's træner igår...
Deltag i diskussionen
 • Det er vel forfanden ikke på attituden at en træner skak bedømmes
  2 enige · 2 god kommentar
   
  • @niear960 fuldstændig rigtigt og det er vel tydeligt at se at det jo ikke ligefrem hjalp GF i går eller FCM med Bo H , de fleste gang bliver spillerne bare mere irriterede af at der står en skrigeballon på linjen , taler af egen erfaring.
   1 god kommentar
   
  • @niear960
   Ja og nej. Hvis spillet ikke fungere, eller snarre hvis alt går galt som vi så sidste uge, så er det altså på plads at man viser man ikke er pisse ligeglad med tingene. Men det er en mellemting.

   Det mange er trætte af, er når der intet sker og det ligner at dem på banen hellere vil onanere med sandpapir end at kæmpe... for da vil rigtig mange gerne se en der har lidt puls.

 • mp80
 • mp80   24. october 2022   

 • Træneren har fejlet taktisk længe, mange spillere er gået i stå, man har haft en elendig point høst hele 2022, man har fejlet big time i pokalen, man er langt fra målsætningen.

  Hvordan kan man stadig tro på NF er den rette? Det er de samme fejl, som går igen og igen. Der skal nye folk ind, gerne med et fast koncept og ikke som nu, hvor der intet er.
  1 enig
   
  • Gizmo
  • Gizmo   24. october 2022   

  • @mp80
   Jeg kan kun konstatere mig fuldstændig enig her.
   Jeg er som sådan ligeglad med hans attitude, hvis bare han kan få holdet til at præstere.

   Det kan han ikke.
   Og ja han lærer ikke af sine fejl. Eller anerkender dem ikke.

   Man fyrer ham ikke nu, med 3 kampe igen.
   Men gør man det ikke kort efter, så er der nogle der vil os det ondt indefra. Eller er totalt blinde/inkompetente.
   Begge dele voldsomt skræmmende.

 • Joblar
 • Joblar   24. october 2022   

 • Jeg er enig - savner virkelig også noget verbalt samt attitude fra bænken (ikke Bo Henriksen) men for mig er det bare alt for passivt, det er sgu ok at rejse sig op og give en verbal skideballe når spillerene ikke er der (læs 1 halvleg igår eller pokal kampen mod Århus F.) - det virker ud ad til som om man er decideret lige glad. Men det er nok ikke NF stil, så det er nok at ønske for meget.
  1 enig
   
  • @Joblar
   Så da NF flere gange være på sidelinien, så hvad er problemet der grænser for hvad en træner kan gøre når spillet er igang, men mon ikke der talt med store bogstaver i pausen, sådan så det ihvertfald ud da holdet kom ud til 2 halvleg

 • Der er rigeligt at kritisere NF for, men attituden er jeg godt nok ikke enig i.
  Manden har kørt samme stil i 3,5 år nu.
  Hvor var din kritik henne for 1 eller 2 år siden? Synes det er noget søgt og et godt eksempel på, at det nu bare handler om at finde noget nyt at kritisere NF for. Lidt som EBs heksejagt på Pape.
  5 enige · 2 god kommentar
   
  • @Marc Johnson
   Enig

---

 • Jeg så kampen på TV, her så jeg NF i første halvdel af første halvleg NF være på sidelinien og animerer spillerne. I pausen skulle han have reageret ret voldsomt i omklædningsrummet og resultatet sås på banen. Når det er sagt så jeg også gerne han var lidt mere aktiv under kampen, uden det behøver at blive Bo Henriksen pinligt eller Nestrup hysteri - det skal dog komme naturligt - men NF er en ekstremt eftertænksom træner - tag ikke fejl ....!
  6 enige
   
  • @Rasmus Stephansen
   Helt enig, og når vi skal skifte træner skal CV og Jan tænke sig godt om, det bliver store sko at træde i efter Niels
   2 enige · 2 god kommentar

 • janb
 • janb   24. october 2022   

 • Man behøver vel ikke være en god træner fordi man råber og skriger og farer rundt som ham AGF træneren i går, eller skræk eksemplet Bo Henriksen. En af verdens allerbedste trænere Bruno Ancelotti står som en stenstøtte og følger kampen uanset hvad han ser og gør så gang på gang nogle taktiske ændringer som ændrer kampen for hans hold. Så lad det være trænerens taktiske handlinger under kampen være afgørende og ikke hvor højt ham kan skrige. Vi har jo eksemplet bare fra i går hvor Niels Frederiksens opsang og taktiske ændringer i pausen gjorde at vi så et helt andet Brøndby hold i anden halvleg.
  3 enige · 3 god kommentar
   
  • @janb
   Enig, nogle leder kun efter håret i suppen, sørgeligt!
   
  • @janb Vil lige nævne Sir Alex Ferguson med 26 år i Man U, og A.Wenger med 22 år i Arsenal uden at farer rundet på sidelinien
   1 enig

  Se 1 flere kommentarer

 • 19Magic64
 • 19Magic64
  Betalende bruger
  Top gode
    24. october 2022   

 • Håber aldrig vi får en træner der står og råber det meste af kampen, eksempelvis som Bo Henriksen eller Ståle..

 • Jeg støtter op om NF. Synes vi er uheldige ikke at vinde i Aarhus, og går mod en AaB-kamp på en flot halvleg. NF har snart udløb og den helt rette afløser skal findes - indtil da synes jeg vi skal støtte 100% op om samtlige i truppen og være positive. Ellers gør ingen!
  2 enige · 1 god kommentar

---

Støt os og bliv medlem af 3point.dks venner