Jeg ser masser af fremgang i det nye system

Skrevet af Brøndby i hjertet, 26. april 2022

Det er tredie kamp med det nye system og det bliver bedre og bedre og flere af spillerne er blomstret op.

det er nu vi skal stå sammen om holdet de kæmper røven ud af bukserne med marginalerne mod sig ingen giver op systemet er ved at være kommet ind i spillerne og jeg nyder at se den form for fodbold. 

Selv 10 mod 11 er vi faktisk bedst ja der bliver begået nogle store fejl og det er øv men prøv at se hvor flot vi spiller og med hvilken gejst spillerne bliver ved som jeg før har skrevet tid og tillid så har vi et kanonhold til næste sæson.
Deltag i diskussionen
 • sirtrip
 • sirtrip
  Betalende bruger
    26. april 2022   

 • Jeg er stort set enig,.....
  1 enig

 • Alle jer, der hele tiden råber på salg af klubbens bedste spillere (Uhre, Lindström og hver eneste spiller, der har spillet blot en halv god halvleg) skal nu sande, at der er netop det, der har skabt klubbens nuværende krise. Husk på det næste gang I vil sælge ud og sælg jeres bedstemødre i stedet for guld og judaspenge til højest bydende
   
  • 19Magic64
  • 19Magic64
   Betalende bruger
     26. april 2022   

  • @Michael Hansen Har nu ikke set mange råbe om at sælge klubbens bedste spillere hele tiden herinde?? Må være en dag jeg ikke har kigget med....

   Husk også på klubben nu er gældfri, og er en sund forretning, som nu har øget økonomiske midler til at kunne bygge på den sportslige sektor!

   Dette havde ikke været muligt uden salg af vores seneste profiler, og begrænsninger af lønudgifter...

   Så dit indlæg er kun den halve sandhed...
   11 enige

  Se 2 flere kommentarer
   
  • @Michael Hansen vi har underskud hvis vi ikke evner at sælge spillere for høje beløb. Gå evt tilbage og hør podcasten om vores seneste regnskab. Derudover handler det også stadig om signalværdien i, at spiller du godt i BIF så får du også chancen for et skifte til udlandet. Det har vi forsømt i mange år.

   Problemet er ikke ar Uhre blev solgt. Problemet er, at vi ikke hentede kvalitet ind, når vi lod kvalitet gå.
   4 enige · 1 god kommentar

  Se 1 flere kommentarer

 • enig. Hvis vi får justeret bageste kæde på et par enkelte pladser, suppleret med en højrekant, der slår præcise indlæg plus en iskold mplscorer ser det rigtig fornuftigt ud
   
  • @Sweeper en venstre fodet forsvarer og en god angriber så tror jeg den er der
   1 enig

  Se 1 flere kommentarer

 • mp80
 • mp80   26. april 2022   

 • Der skal ske en del i næste vindue, nogen bør sælges andre udlejes og så mangler der kvalitet i alle kæder. Ikke mere fyld og lottokuponer.
  1 enig
   
  • @mp80 Jeg frygter omvendt for meget udskiftning, nu vi er komet til penge. Er ærlig talt lidt træt af fremmedlegionærer, og vil hellere gå lidt på kompromis, med få enkelte tilføjelser udefra og så supplere med MC spillere


 • Enig med meget der skrives her i tråden. Der mangler kvalitet
  Men vi skal også beslutte os for hvad vores favorit formation er. 4-4-2, 3-5-2 eller noget tredje
  1 enig · 1 god kommentar
   
  • Solz
  • Solz   26. april 2022   

  • @Marc Johnson Enig med dig i at det ikke er holdbart at skifte system for ofte, mens det også er at foretrække, at spille nogenlunde samme formation ned gennem årgangene. Det er ligeledes en risikabel affære med alt for mange 22-årige uprøvede spillere, især da vores masterclassspillere skal have profiler at læne sig op af.

   Så længe vi halter sådan på kvaliteten, tror jeg desværre vi må leve med en pragmatisk tilgang, der ind i mellem bliver for ødelæggende for udviklingen af vores spillere. Spillet har på det seneste udviklet sig rent underholdningsmæssigt, men det er samtidig klart at resultaterne er nødt til at følge med.
   1 enig · 1 god kommentar
   
  • Uche
  • Uche
   Betalende bruger
     26. april 2022   

  • @Marc Johnson - @Solz Tager man vores udgangsformation har den de sidste 5 kampe været 4-3-1-2 og det gik i første omgang galt da man insisterede på at spille med 2 sekser, efter rado fik rødt har vi kun spillet med 1 sekser og det synes jeg har pyntet offensivt, nu skal vi bare fortsætte, tror de bliver rigtig godt.
   Der bliver skrevet mangler kvalitet, profiler at læne sig op af, hvad mener man med det, skuer lidt i mine ører for hvad er en profil, kvalitet. Jeg mener ikke der bør tilføres noget til holdet, jeg tror nærmere at de unge blot mangler spilletid, og et lille tanke eksperiment, skulle det unge hold vi er nødt til at stille med i Randers, gå hen og vinde, og der er alt hvad der hedder profiler og kvalitet væk, hvad er så reaktionen.
   Nej dette forår ligner meget foråret 2020 hvor man satte 4 nye på holdkortet anis, jobbe, uhre, frendrup, som alle også i starten sagde hvad skal det ende med, resultatet kender vi alle, Danske Mestre.Der hvor jeg mener vi skal være bedre, det er, at have afløserne klar, når vi sælger guldklumperne.
   3 enige · 2 god kommentar

 • kan se flere siger at vi skal have kvalitet ind i alle kæder hvad er kvalitet er det at spilleren er dyr eller hvordan skal jeg forstå det flere vil have en god angriber det vil jeg da også men hvad med at prøve feks salach og kvisten sammen bruge de resterende kampe til at se hvem der har det der skal til både i forsvar midt oag angreb så vi ikke går ud og køber spillere vi ikke har brug for og så bruge pengen der hvor de giver mest værdi feks en venstre fodet forsvarer
  1 enig
   
  • mimor1
  • mimor1   26. april 2022   

  • @Brøndby i hjertet vi har som storklub ikke tid til at afvente 1-2 sæsoner på at se om en angriber fra anden division kan finde ud af at score. Stop nu det der med at gi tid. Det kan vi ikke gøre til halvdelen af holdet, bare fordi CV har fucket op med indkøb.
   Tør næste ikke tænke på hvad det kommer til at koste os hvis vi misser Europa.
   Færre sponsorer
   Meget mindre tv penge
   Væsentlig færre sæsonkort

   Alt i alt fordi CV valgte som han gjorde. Skrotte EL og ikke forstærke vores hold. Ved ikke hvor mange penge han har brugt i de 2 vinduer, men det er ikke peanuts.
   Og jo det er CV som styrer alt omkring køb osv. Han får et beløb stillet til rådighed og bestemmer suværent hvad der skal ske
   1 enig · 1 god kommentar

  Se 1 flere kommentarer

 • Jeg er meget enig i oplægget her. Pilen peger fremad rent spillemæssigt, og har gjort det nogle kampe efterhånden. Jeg synes det ser ud til at vi er blevet bedre med bolden, specielt synes jeg ikke vi taber den så meget som for 4-5 kampe siden. Vi er blevet bedre til at spille ud af pres. Derudover sidder vores eget presspil bedre, specielt på midtbanen.
  Vi gik fra at blive totalt udspillet i Aalborg til at kampene efterhånden er ret lige, for så at tippe til modstanderen pga forskellige faktorer, hvor dommerne også har haft en væsentlig rolle.

  Kvistgaarden ligner en der er ved at vænne sig til tempoet og det fysiske. Jeg tror han får en stor sæson til næste år. Hermansen i målet og vores midtbane synes jeg ser meget lovende ud.

  Nu skal vi ''bare'' have vundet nogle kampe, så vi kan få sikret Europa til næste sæson.
  5 enige · 2 god kommentar


 • Defensiven sejler i det nuværende 4-3-3 system!!!
  Vores centerforsvar halter fordi de mangler det tredje ben og vores wingbacker er mere winger end backer!!

 • svar til mimor1.
  du mener ikke vi skal give de unge tid og tillid vi skal bare ud og købe kvalitets spillere det er da et fair synspunkt men hvorfor så have masterclass det er da spild af penge så og forklar mig lige hvad kvalitets spillere er i din optik og hvor du vil finde pengene til det jeg syntes nu nok vi har prøvet det eksperiment før og hvad fik vi så lige ud af det en kæmpe gæld og ingen mesterskaber.
  og hvis vi ikke kommer i europa i næste sæson så er det da noget øv men at sponsorer og sæsonkort skulle forsvinde det er jeg ikke enig i Brøndby er et stærkt brand og det vil det altid være.
  4 enige · 1 god kommentar

KØB VORES KOPPER, BØGER OG PLAKATER