Jesper Lindstrøm var Brøndbys bedste mod FCN

Skrevet af Nanna Møller Karlsen, 15 dage siden

Brøndby IF fik sat gang i den nye Superliga-sæson med en 3-2-sejr over FC Nordsjælland søndag. Det så ellers dystert ud ved pausen, hvor Brøndby var nede 0-2. Fra anden halvlegs start blev Jesper Lindstrøm skiftet ind og han var med til at sætte gang i et blå/gult comeback.

I har valgt Lindstrøm som Brøndbys bedste spiller i kampen. Offensivspilleren endte med et karaktersnit på 7.4. Det var meget tæt i toppen. Sigurd Rosted endte med et snit på 7.3 og Simon Hedlund på 7.2.

Du kan se hele resultatet af afstemningen herunder:

Nanna Møller Karlsen © All rights reserved
Deltag i diskussionen
 • Han var vel årsagen til vi fik vendt spil og mentalitet i kampen, så fuldt fortjent.
   
  • Saesonkort
  • Saesonkort
   Betalende bruger
     15 dage siden   

  • @TibblingLove, Radosevic var heller ikke uden indflydelse, men ham slagter vi.. Rosted spillede sit livs Brøndby-kamp og Bruus burde efter min menig også ligge et mulehår over Lindstrøm.
   3 enige · 1 god kommentar

  Se 3 flere kommentarer

 • Det er svært at tage seriøst, men fortæller vel mere, at manden er populær blandt fansene. Hos nogen ser man kun det gode, hos andre kun det dårlige. Synes der er et par navne, som er klart mere iøjenfaldende end Lindstrøm, men han spillede ganske godt, så fint nok. Havde han spillet en kamp som Hedlund, så havde folk været ude af deres gode skind over hvor god han er! :)
  1 enig · 2 god kommentar
   
  • @Rasmus82 enig, og Hedlund var mom hvis du spørger mig, skabt forfulgt af Rosted, Vigen og Bruus, i nævnte orden.
   1 enig · 1 god kommentar