Jobbe og Maxsø

Skrevet af , 2. august 2021

Kunne godt tænke mig at høre, hvor mange der seriøst mener, at det ville være fair over for Jobbe og Maxsø, at nægte dem at blive solgt.

Med tanke på de kunne blive skadet, så deres muligheder for at sikre deres fremtid økomomisk, måske bliver taget fra dem.

For umiddelbart virker det som at der en del, der mener at CV skulle havde haft gjort det
Deltag i diskussionen
 • Nuky
 • Nuky   3. august 2021   

 • Jobbe og Maxsø har begge fuldt fortjent at blive solgt og komme videre efter min mening. Problemet er bare, når der ryger så mange spillere fra startelleveren og lige omkring holdet uden, at man formår at hente noget ind, der har været i nærheden af det niveau. (Cappis har været overraskende god). Hvilket betyder en horrible sæsonstart. Jeg tror dog/håber vi kæmper os tilbage efter nye indkøb i slutning af vinduet. Det er bare surt at se fcm/fck bruge så mange penge på nye spillere, når vi bare får skrald. Klausulen i Maxsøkontraken betyder jo også, det har været nærmest umuligt at holde på ham, hvis han selv vil på eventyr. Synes man skal bevare roen indtil vinduet er forbi, så kan man bedre vurdere CV's arbejde.
  1 enig

 • mp80
 • mp80   3. august 2021   

 • De har begge fortjent at komme videre, de har begge bidraget stort til klubben og ønskes held og lykke fremover. Der er så andre, som må ind og tage over for dem. Kritikken af CV går jo på det meget store antal spillere, der er forsvundet på én gang, uden man har hentet noget ind.

  I et interview roste CV sig selv i forbindelse med afgangen af Kaiser, Wilczek, Mukhtar osv., der havde han ifølge sig selv udvist rettidig omhu og havde allerede afløserne klar i truppen. Problemet denne gang er, der er ingen klar.

  Jung, Schwäbe, Vigen, HH, Tørnes havde alle udløb denne sommer, så det kommer ikke som nogen overraskelse for ham. Det med det er bedre at vente til sidst i vinduet kan man ikke bruge til ret meget, når man intet forsvar har til start af SL. Jung blev fx hentet i juli måned på en lejeaftale og senere købt billigt, så man kan sagtens finde gode og billige spillere.

  Der er ingen der siger hele holdet skal være på plads fra start, men når man tager 3 centrale forsvarsspillere, som alle har spillet fast i slutspillet ud af truppen og man i forvejen kun har Rosted og talentet Skipper tilbage, bør man handle med det samme.
  2 enige · 1 god kommentar
   
  • Betalende bruger
     3. august 2021   

  • @mp80 glad for der ikke er nogen der mener det, synes bare der var mange nævnte de to, som at de mente de ikke skulle havde været solgt.

   Af alle de spillere med kontrakt udløb er det vel kun Jung der ikke er erstattet.
   Jeg ved ikke som dig, hvad man har prøvet at hente som er mislykket, men kan ikke forestille mig, at der ikke er prøvet. Men en venstre benet er der bare færre af på markedet.

   Ang Maxsø salg tror jeg ikke det var så nemt at forudse som mange tror.
   Kigger vi på Maxsø er han 27 år og spiller i den danske liga, han har skiftet klub hver eneste år, de sidste 4-5 år før os, til med selv købt sig fri af den af den sidste med en frikøbsklausul på Ca 20 mil.
   Ikke just noget jeg ville brug tid og penge på at scoute vis jeg sad ude i Europa.
   Så sker det fantastiske at vi bliver mestre, som jeg ikke tror hverken CV eller nogen af os andre regnede med.
   Jeg er ret sikker på at det tilbud til Maxsø, er så lukrativ en kontrakt for ham, at det kunne CV ikke sige nej til, og også derfor der ingen chancer tages, og derfor spiller han ikke.

   Ser det som meget svært for nogen som helst at forudse alt det ske. Tror CV og Maxsø selv ud fra de udtalelser han selv kom med, regnede med et halvt år mere

   Uden det salg ville forsvaret jo egentlig se ok ud nu.
   1 enig

 • Betalende bruger
    3. august 2021   

 • Nægte at sælge spillere kommer der ikke noget godt ud af, senest eksemplificeret med Kaba hos Herning/Ikast. Brøndby befinder sig desuden ikke i en situation, hvor de kan sige nej til de beløb eks. Jobbe er blevet solgt til. Problemet ligger på indkøbssiden, som har totalt floppet i dette vindue og nu virkeligt kommer til at gøre ondt, søndag i Siloen og om lidt over to uger i Salzburg.
  2 enige
   
  • Dansplast
  • Dansplast
   Betalende bruger
     3. august 2021   

  • @Kimsdan75 Vi kan vist tilføje Haji Wright i SE som nægtede at tage med på træningslejr og endda spillede en træningskamp i Tyrkiet uden at have fået lov til det. At de har indgået et kompromis er kun på grund af velvilje, eller vattethed om du vil, fra SE som, så vidt jeg har forstået det, i yderste tilfælde kunne have blokeret ham fra at spille fodbold de næste par år. Men en enig her fra.
   Bortset fra jeg ikke er enig angående indkøbssiden. Vi skal såmænd nok få noget kvalitet ind når vinduet er ved at lukke. Meget højere kvalitet end vi har økonomi til at hente nu og de næste par uger.

  Se 4 flere kommentarer

 • Bjarke
 • Bjarke   3. august 2021   

 • Det er to forskellige cases. Maxsø har frikøbsklausul, indfries den, så ryger han.

  Jobbe, kunne vi sagtens tvinge til at blive. Det vil dog have mange negative effekter, vi viser ikke spillersalg af store talenter, mulig splid i truppen, nye talenter tror ikke på klubben etc.

  Synes der er ageret helt efter bogen. Jeg så dog gerne at vi forsøgte at sælge Rado eller Uhre hvis ikke der kommer en forlængelse. Selvom vi så ser utrolig tynde ud. Men orker ikke flere stjerner der smutter gratis.


 • Joblar
 • Joblar   3. august 2021   

 • Helt fair at de er sendt videre, men som flere andre skriver er det selvfølgelig ærgerligt at der ikke er kommet det mindste ind. Jeg er med på at BIF skal være økonomisk selvkørende, MEN der må da være plads i vores økonomi til at hente spillere, 20 mio for Maxsø, +50 mio for jobbe og 80-100 mio for EL gruppe spil, samt at vi har sendt spillere ud med hvad må formodes at have haft nogle høje lønninger, hvordan er det så at vi ikke har råd ???
  Jeg mener at klubben estimere med et positivt resultat for indeværende regnskabsår, og jo vi skal selvfølgelig se det på længere sigt også. Syntes vi har et ansvar som klub til at give Europa det bedste vi har, og nu - ligegyldigt hvilke forstærkninger der måtte komme er løbet jo allerede kørt ihvertfald mht. CL, kan virkelig ikke se holdet have nogen chance for avancement. Må indrømme at jeg ønsker BIF i økonomisk balance, MEN vi skal altså som minimum kunne spille med i top3, er med på at klubben har netop den målsætning, men det virker altså lidt som om man er villig til at tilsidesætte det sportslige fremfor økonomi.
  1 enig
   
  • Betalende bruger
     3. august 2021   

  • @Joblar forstår godt at alle gerne ser indkøb, klikker selv rundt på div sider flere gange om dagen i håb om en blinkene breaking news.

   Hvor meget vil du skyde på vi skulle af med for en venstrebenet CB, med den klasse vi alle ønsker, med tanke på at en højre benet Maxsø i en speciel case med frikøb, kort tilbage af kontrakt, og gentleman aftale ryger for 15 mil.
   Vis ikke vi venter på at en sådan mulighed opstår for os at købe.

   Jeg aner det ikke, men mit bud er 30-40 mil

  Se 15 flere kommentarer
   
  • Betalende bruger
     3. august 2021   

  • @Joblar kan åbenbart ikke redigere, så skal vi så også hente en ny Maxsø, vis vi bare skulle hente til de to pladser nu, med den kvalitet vi alle ønsker, ville mit bud på prisen, nok være omkring 60 mil.
   Ved ikke en gang om spillere til den pris, kan gøres inden for lønrammen CV har.
   Jeg kan ikke se andre løsninger end at vente på de speciel tilbud, der vil senest opstår når div hold er ude af Europa, men håber så sandelig jeg tager fejl.
   1 god kommentar

 • Folk er simpelthen nødt til at få lidt mere ro på. Fodbold er i udpræget grad præget af øjebliksbilleder. Det er usundt. Træk nu luft ind og lad os gøre status efter transfervinduet.
  Havde vi haft samme marginaler som i sidste sæson så havde vi jo stået med 7 point nu og ikke kun 3. Og det er altså med en MARKANT svagere trup - i hvert fald på papiret.
  Det er ikke så elendigt det hele, som nogen gerne vil tale det op til.
  4 enige · 4 god kommentar
   
  • Betalende bruger
     3. august 2021   

  • @Marc Johnson Det passer! Vi bawler hele dagen efter mesterskabet kom hjem.
   1 god kommentar
   
  • Dansplast
  • Dansplast
   Betalende bruger
     3. august 2021   

  • @Marc Johnson I virkeligheden bør vi måske vente til sæsonen er færdigspillet.
   Det skal nok gå hvis vi holder os til den lagte strategi uanset hvor meget folk råber på indkøb.
   Vi kan passende finde marginalerne i Parken.
   Den bliver desværre nok en for hård nød at knække. Håber virkelig Cappis starter inde. For pokker hvor får vi brug for stål på midtbanen. Om det så er Frendrup eller Slimane han skal erstatte må være op til NF hvis det bliver aktuelt. For Hedlund har fortjent at spille Jobbe pladsen igen. Måske Slimane skal smides frem i angrebet som targetman. Det vil ikke være betryggende med ham på midtbanen med tanke på den fart fck har på midtbanen.
   Håber bare på vi undgår dommersnyd eller at Viasat sørger for at sende alle kameravinkler til VAR vognen så vi ikke bliver snydt på den baggrund igen.

 • Mik
 • Mik   3. august 2021   

 • Marc vi laver ikke andet end at trække vejret ind.

  Problemet er vi kan ikke få luft mere, og har brug for at få luft.

  Det handler ikke om at vi ikke kan se CV gør rigtige ting.

  Det handler om du er kommet til punkt B og kan sikkert og med fornuft arbejde mod A. Men lige nu er du på vej til punkt D hvor du tidligere kom fra, sådan føles det lidt.

  Ja vi har flere penge på kontoen, men hvad gør det når klubben stadigvæk formår at bruge penge som der ikke er der. Så er det organisationen og hele vejen rundt du skal ændre, og før det sker vil vi altid skulle lukke huller, og det er der ingen ønsker at vi bevæger os tilbage til igen. Der er sponsorer og andre indtægter som TV præmier, sponsor bonus, sponsorer og Europa og manglende interesse for udenlandske klubber der vil ske hvis du ikke er en klub der viser dig frem, mange har fået øje på FC klubbernes spillere fordi de netop hvert år været en del af Europa

  Er du udenfor Europa og medaljer, vil det også koste dig økonomisk.

  Alle er enige om økonomisk ansvarlighed, men der er også noget der hedder sportsligt ansvarlighed, og de to ting skal hænge sammen. Det gør de bare ikke nu
  2 enige · 1 god kommentar
   
  • Dansplast
  • Dansplast
   Betalende bruger
     3. august 2021   

  • @Mik Jamen for pokker da. Hvornår forstår I vi ikke hverken har fået penge for deltagelse i Europa eller for Maxsø endnu?
   Ja, der er noget som hedder sportslig ansvarlighed men der er i den grad forskel på hvordan man definerer det.
   Havde vores angribere været skarpe ville kampene mod Vejle og Viborg have været afgjort inden der var spillet en halv time.
   Det er jo hvis vi skal sætte det på spidsen sportslig uansvarlighed fra angribernes side at de ikke afgjorde kampene da de havde mulighederne for det.
   Men jeg ved godt I er mange, også rigtig mange andre klubbers tilhængere, som mener vi er forpligtet til at forstærke os med henblik på at forsøge at kvalificere os til CL.
   Det er vi ikke.
   En stor del af ansvaret må jo i sagens natur ligge hos de klubber som ikke formåede at blive mestre.
   Ikke for vores situation men for eventuelt manglende danske point til koefficient regnskabet.
   Men hvem siger vi ikke får skrabet nogle point sammen?
   Ja OK. Det gør de fleste men er det sådan det bliver så fred være med det.
   Vi skulle efter planen slet ikke have spillet med om guldet i forgangne sæson.
   Derfor er der al mulig grund til at slappe af og måske stavre ned på den lokale og få en fadøl så tankerne kommer tilbage på rette spor igen.

  Se 1 flere kommentarer


 • Bjarke
 • Bjarke   3. august 2021   

 • Et andet perspektiv er, at vi kunne også være endt som nummer fire, og nu hvor vi er mestrer kan vi måske også hente bedre spillere og derfor venter vi.
  2 enige · 2 god kommentar

 • Til alle der er utilfreds med at CV ikke har handlet endnu:

  Hvor ved I fra, at CV ikke har 6 eller 8 (eller 20) bud på spillere ude nu, som er accepteret af deres klubber, men hvor (A)spillerne (og specielt deres agenter) afventer om der kommer et bedre bud fra klubber på en højere hylde end Brøndby?
  Når man handler på hylder over vores niveau vil det ofte være sådan.
  Her vil CV sandsynligvis ikke sætte svarfristen før sidst i vinduet, da der er en god mulighed for afslag, når der er en måned tilbage i vinduet.
  Og hvor ved I fra, at vi ikke har bud på (C)spillere der er accepteret, men hvor vi afventer/forhaler forhandlingen for at se om ovenstående A spillerhandler, ikke går igennem?

  Jeg er helt sikker på at CV køber spillere af den rette kvalitet, så snart det er muligt.
  Men det er altså ikke CV der bare bestemmer, at nu køber vi en spiller, der skal 3 eller 4 til tango. Brøndby, spillerens klub, spilleren selv (og hans agent). Dette gør sig specielt gældende når vi kigger på en langt højere hylde end vi er vant til.

  Derudover, hvor ved I fra, at vi ikke har budt på mange spillere men har fået afslag fra enten spilleren selv, hans agent eller fra spillerens klub? Det kunne jo være vi har budt på 100 spillere men at det af en eller anden grund ikke har lykkes og hvor ved I fra, at disse spillere ikke kommer tilbage SIDST I VINDUET og acceptere det tidligere afslået bud fra CV.

  Og hvor ved I fra, at vi ikke har budt på spillere, der egenligt har accepteret vores bud men vi er blevet overbud i sidste øjeblik?
  Tror I at CV bare sidder og venter, til de sidste dagen i vinduet?

  Hvor ved I fra, at der ikke har været en plan A,B og C på spillere hvor enten spilleren eller klubben desværre ikke har accepteret vores bud eller tygger på det?
  Jeg kunne forstille mig at A spillere sikkert er urealistiske men skal prøves, B spillere er mere realistiske men det kræver de går ned i løn og C spillere er spillere vi burde kunne få/købe og kan match lønnen. Skal vi så bare købe C spilleren, selvom B eller A spilleren ikke er udelukket endnu(det giver sig selv at kvaliteten falder fra A til C)?

  CV slår mig ikke som en mand, der bare sidder og glor og venter og han slår mig heller ikke som en mand, der ikke har en plan. Det kunne jo være planerne er blevet forpurret af omstændigheder som CV ikke er herre over.

  Under alle omstændigheder forstår jeg ikke, at der ikke er mere tillid til at CV nok skal hente 3-4 kvalitetsspillere ind og at det er et komplekst markedet, hvis man som vi gerne vil hente A eller B spillere.
  Det er den samme klagesang som sidste år og forrige vinter.
  Og hvordan gik det lige?
  1 enig · 3 god kommentar
   
  • Mik
  • Mik   3. august 2021   

  • @Sorteslyngel synes du skriver mange kloge og gode ting her

   Men en ting jeg synes du kan ikke sammenligne sidste år med denne sæson

   Vi er forsvarende mestre

   Europæiske kampe skal spilles

   Pokal finalen er for første gang hos os den spilles og den satser vi på

   Vores trup er langt smallere end sidste sæson

   Vi vandt mesterskabet fordi FC klubberne ikke var gode de viser helt anden kvalitet i opstarten

   Vi vandt mesterskabet på sidste dag

   Vi har ingen maxsø, Jung eller jobbe i truppen der ligger og venter. Maxsø var spillet mere ind
   1 enig · 1 god kommentar

  Se 8 flere kommentarer

 • Ja! - Jeg mener - seriøst - at Brøndby skulle have ventet med at sælge Jobbe og Maxø til vinterpausen, for at se om vi kunne vise noget mere i Europa. Og det samme har man gjort tidligere, når man solgte vigtige spillere - f.eks. da man solgte Daniel Agger i sin tid. Ingen klubber i Europa ville sælge deres bærende spillere lige før vigtige europæiske turneringer som Brøndby har gjort nu. Jeg anerkender, at der skal sælges og økonomien skal hænge sammen, men hele forretningen bygger også på tilhængernes lidenskab for klubben og håb om overraskelser i Europa. Uanset hvor forfængeligt det håb måtte være ...
   
  • Betalende bruger
     4. august 2021   

  • @Michael Hansen spørgsmålet i debatindlæg er om man seriøst mener det ville være fair at gøre imod Jobbe og Maxsø.
   1 god kommentar


KØB GULDBOGEN VI STÅR HER STADIG 2020/2021