Jobbe slog Daramy i FIFA i sidste sekund og vandt 50.000 til Brøndbys fans

Skrevet af Nanna Møller Karlsen, 3. juni 2020

Der var dømt FIFA-derby tidlig onsdag aften, da FC Københavns Mohamed Daramy og Brøndby IF's Jesper Lindstrøm tørnede sammen i det virtuelle univers. De to nåede aldrig at spille mod hinanden, da de deltog i Stay and Play Cup, som Daramy endte med at vinde.

Onsdag markerede de så begyndelsen på eSuperligaen med at tage en kamp. Der blev - ligesom i Stay and Play Cup - spillet med 85-ratede trupper og med FCK og Brøndbys rigtige hold. Der blev spillet to kampe og med reglen om udebanemål. Ud over æren var der også penge på spil. 3F havde nemlig sat 50.000 kroner på højkant, som ville gå til vinderklubbens fans.

I første opgør havde Daramy hjemmebane og han bragte sig tidligt foran, men Lindstrøm svarede hurtigt igen og udlignede til 1-1. Brøndby-spilleren skabte de fleste chancer, men manglede den sidste skarphed. Den fandt han dog frem efter pausen, hvor han med Samuel Mraz bragte sig foran. Derfor endte Brøndby-spilleren med at vinde 2-1 og skabte sig dermed et godt udgangspunkt med en sejr og to scorede udebanemål.

Men ligesom i den første kamp kom Daramy super fra start, da der blev spillet på Brøndby Stadion. Han bragte sig tidligt foran. Kort efter fik Lindstrøm en stor chance, men missede muligheden for at udligne. FCK'eren spillede sig også til et stort tilbud, men her manglede også han den sidste skarphed.

I stedet var det Lindstrøm, der udlignede. Det gjorde han efter en dribletur i feltet, hvor han havde marginalerne med sig, men til sidst kunne sende bolden i mål. Der gik dog ikke længe, før Daramy også fik netmaskerne til at blafre. Han kom foran 2-1 og så var det pludselig også helt lige på udebanemål. 

I kampens allersidste sekunder lykkedes det Lindstrøm at score til 2-2 og sikrede sig dermed den samlede sejr (4-3) i eSport-opgøret, der var kaldt Kongernes Kamp. Dermed vandt han 50.000 kroner til Brøndbys fans.
Deltag i diskussionen
 • Skønt, dobbelt “målscore” på mindre end et døgn.
  1 enig · 1 god kommentar

 • Zutcorp
 • Zutcorp
  Betalende bruger
    3. juni 2020   

 • Synes altså det er meget fedt når nogen i en Brøndby trøje vinder. Om det så er fans, spillere eller i fifa!
  1 enig

KØB GULDBOGEN VI STÅR HER STADIG 2020/2021