Fodbold live resultater
Johan Larsson fik comeback i Allsvenskan med en sejr og fuld spilletid

Skrevet af Steen Sørensen, 15. juni 2020

Efter at have været væk fra IF Elfsborg og Allsvenskan siden udgangen af 2014 vendte Johan Larsson i vinterpausen tilbage til sin gamle klub i Sverige. Den tidligere Brøndby-anfører, som skiftede transferfrit fra netop de blå/gule på Vestegnen, fik søndag eftermiddag sit officielle comeback, da IF Elfsborg på udebane mødte IFK Göteborg i Allsvenskans første runde og vandt 1-0.

- Det var ikke nogen hundrede procents indsats af os, men vi spillede en taktisk klog udekamp. De skabte ikke nogen farlige situationer i hele kampen. Vi havde læst dem godt. Jeg har aldrig vundet her, og Elfsborg har ikke gjort det siden 2003, så man kan roligt sige, at det var på tide, sagde Johan Larsson til Fotbollskanalen efter kampen på Gamla Ullevi med henvisning til, at Elfsborg ikke havde vundet en udekamp mod IFK Göteborg i 17 år.

Johan Larsson fik fuld spilletid som højre back, hvilket skubbede den ligeledes tidligere Brøndby-spiller Frederik Holst op på den centale midtbane i Elfsborgs 4-5-1-opstilling. Også Holst fik fuld spilletid. Larsson viste god vilje med en masse offensive løb, der var med til at sætte hjemmeholdet under pres. Kampens enlige mål blev scoret af Per Frick efter et flot gennemspillet angreb i de døende sekunder af første halvleg.
Deltag i diskussionen
Støt os og bliv medlem af 3point.dks venner