Gå til Livecentre
LIVE LIGE NU...
Vejle Stadion
 • Vejle Boldklub

  Vejle Boldklub logo
 • 0 - 0
 • Brøndby IF logo

  Brøndby IF

 
...


Journalist: Brøndby er interesseret i angriberen Vidar Örn Kjartansson

Skrevet af Nanna Møller Karlsen, 14 min. siden

Brøndby IF har ikke lagt skjul på, at klubben er på jagt efter en angriber, der kan supplere dem, der er i truppen nu. Det har både Carsten V. Jensen og Niels Frederiksen udtalt. Måske er løsningen islandsk.

Den 30-årige angriber Vidar Örn Kjartansson er blevet transferfri denne sommer og er eftertragtet i hele Skandinavien. Det svenske medie FotbollDirekt.se skriver, at der er interesse fra både Sverige, Norge og Danmark. I Sverige skal det dreje sig om blandt andre Malmö FF og Hammarby, skriver mediet. Kjartansson har tidligere tørnet ud for både Malmö og Hammarby, ligesom han har spillet for Vålerenga i Norge - det var i sidstnævnte klub, at han slog igennem for alvor.

Mediet skriver ikke noget om hvilke danske klubber, det skulle dreje sig om. Det gør den islandske journalist Orri Rafn Sigurdarson til gengæld på Twitter. 

- Brøndby er interesseret i angriberen Viðar Örn Kjartansson. Han ved hvordan man skal score i skandinavien, og har en fantastisk scoringsrekord både i Norge og Sverige. Han er god til at afslutte og er altid på rigtige sted i boksen. #sldk, skriver han på sin Twitter-profil.

Orri Rafn Sigurdarsons tweet om Vidar Örn Kjartansson.
3point.dk © All rights reserved

Den danske journalist Søren Sorgenfri mener også, at der er Brøndby-interesse for Kjartansson.

- Det er ikke en and, der er interesse, skriver han.

Søren Sorgenfri melder også om Brøndby-interesse for Kjartansson.
3point.dk © All rights reserved

Ifølge 3point.dk's oplysninger har der været kontakt mellem Brøndby og Kjartanssons agent, men det er vigtigt at huske, at der kan være langt fra kontakt til forhandlinger.

Den rutinerede angriber har senest været på kontrakt i tyrkiske Yeni Maatyaspor, men økonomiske problemer i klubben har betydet, at Kjartansson har kunne få ophævet sin kontrakt og derfor er transferfri. Han har været i en del klubber i de senere år, men har tidligere haft stor succes i Sverige, hvor han har scoret 7 mål i 15 kampe på en lejeaftale i Hammarby og 17 mål i 26 kampe for Malmö, hvorefter han blev solgt til israelske Maccabi Tel-Aviv. I den israelske klub blev det til 44 mål i 92 kampe.

Du kan se flere stats fra Vidar Örn Kjartansson hos Transfermarkt her.

 

 
Deltag i diskussionen
 • Ifølge transfermarkt og wiki er han på kontrakt i Rostov til 2022 og kun på lån i Tyrkiet?
   
  • nannasoph
  • nannasoph
   Administrator
     22. august 2020   

  • @Klipklapperen Citat fra FotbollDirekt:
   Nu kan han vara på väg tillbaka till allsvenskan. I vintras lånade Rostov ut Kjartansson till Yeni Malatyaspor i Turkiet, och klubben utnyttjade sedan en option och köpte loss honom.
   Men ekonomiska problem i Yeni Malatyaspor har gjort att han kunnat bryta sitt kontrakt där. Nu tittar han på ny klubb, och han har öppnat för den skandinaviska marknaden, som kan locka med stabilitet efter något stökiga situationer i Ryssland och Turkiet där löner har uteblivit för anfallaren.
   1 enig · 2 god kommentar

  Se 1 flere kommentarer

 • Fuck...hvis de stats virkelig passer på ham, så vil det fandme være et scroop af Brøndby, hvis de hiver ham til klubben.
  Vil være rigtig nice, hvis vi fandt en stabil angriber, som var ligeså god som vores gamle polske angriber.

 • Tanken
 • Tanken   22. august 2020   

 • Jeg tror aldrig jeg har set ham spille, men hans stats virker fine, og det giver faktisk i mit hoved god mening at hente en ældre angriber ind. Det har vist at fungere i Superligaen, men specielt gør det også man ikke lukker døren for Kvistgaarden og det er en fordel.

  Det er selvfølgelig også rart han er gratis, men de rygter som rigtig tager til tyder mere og mere på vi har større problemer med økonomien end lige forventet i 1. omgang. Det sammen med vi står uden hovedsponsor fra 1/1-21 og fordi har tabt en kæmpe stor indtægt ved Corona gør det mig nervøs.

  Det blev skrevet at 3 klubber i Superligaen stod til at dreje nøgler hvis sidste sæson ikke blev spillet færdig. Hobro var den ene, og jeg formoder Lyngby også lå dernede med stor sandsynlighed. Man kan hurtigt udelukke klubber som FCK, FCM, AGF, AAB, FCN og Silkeborg som alle har en sund økonomi pr i dag. Det er for mig at se ikke usandsynligt det kunne være os som var en af de klubber...

  Jeg tænker selv altid det sikkert ikke er os og vi er igang med at få det hele op og stå, men med et utroligt billigt salg tidligt i vinduet af Tibbling og med rygter omkring Jung som siger han også vil sælges billigt kan det lyde som om det ikke står godt til. Vi kan være ramt for tidligt til vi har nået at ændre nok.

  Jeg tror ikke vi går konkurs, men jeg fornemmer det nok har været tættere på i foråret end vi kan lide at tro. Måske ikke helt nede blandt de 3 fra et par afsnit siden, men det har skåret os ind til benet. Nu har vi så ikke penge til at betale for spillere mere, hvor vi ellers før corona sagde vi skulle ligge med et -1 til +7 millioner i transfer for 2020. Vel og mærke med ca 10-12 millioner allerede hevet ind. Det kan også være det var ved at være tæt, og CV sikrer klubben i tilfælde af en bølge 2, det vil man ikke kunne bebrejde ham for.

  Jeg håber jeg tager fejl og vi bare vil spare til Wass eller Riza, men er der nogen som hører mere end mig, eller oplever lidt det samme måske? Eller er det bare fordi vi kigger på en god mulighed her, eller sparer til at bruge rigtig mange penge på en VB?
   
  • @Tanken uden at vide det tror jeg Horsens, Esbjerg og Haderslev har været mere sårbare end os
   1 enig

  Se 8 flere kommentarer
   
  • Betalende bruger
     23. august 2020   

  • @Tanken SE har en anstrengt økonomi og så vidt jeg husker var der noget snak om at de var skræmmende tæt på konkurs. De brokkede sig også over de ikke kunne få lov at spille om den sidste EL plads da det kunne have givet dem en million ekstra. Jeg ved ikke helt om det var syvendepladsen eller selve kvalifikationen. Tror og mener det drejer sig om placeringen. En detalje angående os er at vi som børsnoteret vist nok skal have offentligt tilgængelige regnskaber så det derfor ikke kan skjules hvis den er gal. Vi har trods alt budt på Birk Rosa så lidt penge har vi vel.
   1 enig

  Se 1 flere kommentarer
   
  • Sinbad
  • Sinbad
   Betalende bruger
     24. august 2020   

  • @Tanken der er ingen tvivl om økonomien er presset. Men du skal huske at der er igang sat renovering af sydsiden hvilket trækker nogle mio.. Dette er - synes jeg - meget vigtigt at vi kan fastholde/udvikle fankultur på stadion. Sydsiden har ikke være helt på niveau med tidligere pga de diverse begrænsninger. Dette er det største økonomiske aktiv, vi har og identiteten på klubben. Det er denne stadion oplevelse der skal trække nye sponsorer til - små som store - TV-penge mv.
   Ligeledes er det også en faktor, når vi skal hente spillere. En fed hjemmebane kan måske hjælpe med at overbevise hvorfor der skal sige ja.
   Det vigtigste investering i dette transfervindue i mine øje.

   -1 ril 7 mio. i transfer (afskrivninger på kontraktrettigheder og gevinst/tab på solgte spillere) er vel suspenderet da de regnskabsmæssige forventninger er suspenderet pga covid 19. Men det er klart at der i denne forventning var indarbejdet en forventning om yderligere salg og bedre pris nok også end Tibbling salget gav.

   Nå vi må vente til torsdag, hvor halvårsregnskab kommer så må vi se, hvor skidt det er. Men jeg er forbedret på, at vi står skidt økonomisk og vi i denne meddelelse finder ud af og vi overhoved kan forvente der kommer noget i dette transfervindue. Men jeg tror kun der er tale om transferfri spillere eller lejemål.

 • Jeg må indrømme, at hvis dette rygte taler sandt får jeg en blodprop!
  En 30 årig islandsk angriber som har gjort det fint, jo jo?
  Jeg formoder han ligger i samme løn niveau som en hvis anden angriber.
  Så hvorfor fanden i helvede signede vi så ikke Paycheck igen for et par mill, når han spurgte os først?!
  Han kender klubben og ville ikke have en opstartsperiode, men ville kunne gå lige ind.
  Jeg er enig i at hive en ældre fox in the box ind er en udemærket vej at gå til at hjælpe de unge, selvom det strider i mod strategien.
  Men at gå med en islandsk angriber, der godt nok har har vist et fint målsnit i Norge, Israel og Sverige giver slet ikke mening for mig, når den unævnelige banker på døren.

  P.s. jeg håber ikke svaret ligger i, som Tanken nævner, at vi er ved at gå bankerot.
  P.P.S Hvis vi signer ham, støtter jeg selvfølge op omkring ham, men det må være en and. Vi skal jo købe en 25-27 årrig, med videresalgspotentiale.
  Kan det være vores famøse Scouting afdeling har set noget, hvor de mener han er meget bedre end den unævnelige?
  Jeg tror det, og det plejer ikke at gå godt.

  2 enige
   
  • Mogens
  • Mogens   23. august 2020   

  • @Sorteslyngel Mon ikke vi kan stole på de udmeldinger som CV er kommet med? Vi følger strategien vil jeg tro. Ældre spillere skal være gratis og når CV lige har haft fuldt fokus på at spare lønkroner, så går han sgu nok ikke løn-bananas nu. Tanken: slap dog af. Vi ligger skidt økonomisk men ikke som de tre dårligste. Sønderjyske har været på vippen og meldt åbent ud om det.
   2 enige
   
  • @Sorteslyngel spurgte Paycheck os først?

  Se 2 flere kommentarer
   
  • @Sorteslyngel
   Jeg er enig med dig i hele dit indlæg, men mht Paycheck, så er ham her for det første 2 år yngre, og derudover skal vi ikke betale transfersum på ham. Jeg advokerede faktisk for at vi skulle leje Paycheck, inden han lavede sit Judas-stunt, netop for at undgå dette (fortryder det nu).

   Lønnen ved jeg ikke med, men det er vel ikke utænkeligt at Paycheck har været så grådig at kun PSE kunne være med, så vi blev nødt til at sige nej.
   4 enige · 2 god kommentar

  Se 3 flere kommentarer
   
  • @Sorteslyngel hvis vi antager ham her enten er på leje et år (kan ikke finde ud af om han har kontakt med rostove eller ej) eller er på fri, så er den samlede prispakke alt andet noget lavere end den anden spiller du nævner. Ham her vil vi nok signe for 1-2 år, men den anden spiller nok ville have 3 år og hans samlede pakke ligger omkring 20mil

  Se 4 flere kommentarer

 • Sim
 • Sim   23. august 2020   

 • Det giver absolut ingen mening at hive en 30 årig angriber og sætte han sammen med Hedlund på 27.

 • Zutcorp
 • Zutcorp
  Betalende bruger
    23. august 2020   

 • Virker ikke voldsomt sandsynligt, men til den rette pris, kan det selvfølgelig godt være.
  1 enig

 • Jeg mener, at en ny angriber af denne type er vigtigere at få ind nu end venstreback, som kan dækkes af andre i truppen. Og glem det med Wass og Riza - det er slet ikke,hvad der er brug for lige nu
  3 enige

 • Jeg anser det som meget lidt sandsynligt. BIF har ingen penge at lokke med. CV har også udtalt, at vi formentlig bare lejer en angriber a la Mraz-casen.

  Men - hvis økonomien tillader det, så siger jeg altså go til islændingen! 1-2 år i Brøndby og så er da 19-20-årige Kvistgaarden helt klar til at tage over. Markant international erfaring er heller ikke skidt for en trup med mange unge mennesker.
  2 enige · 1 god kommentar

 • Jensen
 • Jensen
  Betalende bruger
    23. august 2020   

 • Jeg synes det lyder spændene. Det er netop en skarp afslutter vi mangler. Uhre har gjort det godt, men 100% fox-in-the-box er han ikke.
  Vi har fint med svævende angriber i Hedlund og evt Jobbe, alt efter hvilken formation vi vil spille. Desuden står Kvistgården også på spring.

  Så med en fri transfer giver det god mening. Og med hans alder, optager han ikke for meget plads fra de unge.

  Største udfordring er, om han vil acceptere CV lønstruktur.
  3 enige · 1 god kommentar
   
  • @Jensen
   Enig i at vi har brug for hans type. Jeg tror dog vi kommer til at rende ind i det problem, at hvis han er så målfarlig, ig samtidig transferfri, vil der være andre klubber der er klar med en større check, og måske også en længere kontrakt. Hvis vi skal signe ham her, så synes jeg kun det skal være 2 år max, så vi ikke render ind i en ny Erceg.

  Se 1 flere kommentarer
   
  • @Jensen ig = og.
   3point, lad os nu redigere i svarindlæg.

  Se 4 flere kommentarer

 • Lyder spændende.

 • Han kan da lave kasser - men okay, det sagde man også om Ante...
  https://youtu.be/tVfpLnPMpCY
   
  • @Lå-lå-lååå ja han ser god ud og bankverden ind men det er 3 år siden og i den Israelske lige som jeg godt nok ikke meget til niveaumæssigt.

 • Betalende bruger
    23. august 2020   

 • Vi spiller ikke med om titler de kommende sæsoner. Vel ingen grund til at hente spillere på for store kontrakter, og da slet ikke en 30 årig uden videresalgs potentiale. Større kontrakter bør gå til spillere med videresalgs potentiale.
   
  • Tanken
  • Tanken   23. august 2020   

  • @Tåhyleren jeg er af den opfattelse man netop overvejer ham fordi han er billig. Kan man have ham på en to årig kontrakt er det heller ingen katastrofe at lade ham løbe ud, og så kan han tage pladsen indtil Kvistgaarden er klar
   1 enig · 1 god kommentar

  Se 2 flere kommentarer

 • Hans
 • Hans   26. august 2020   


 • Vidar Örn kjartasson havde været super angriber at have fået til klubben ....målnæse og afslutningsstærk og en rigtig Fox In The box type....hamret mål ind for Malmø FF og Vålerenga ....Ærger mig at vi er så fedtet...og ikke for ham hentet på en 2 årig kontrakt men vi har jo ingen penge ..har du penge kan du få ellers må man gå med R.... bar og det er åbenbart tilfældet....sørgeligt nok
   
  • Jensen
  • Jensen
   Betalende bruger
     26. august 2020   

  • @Hans - Må jeg spørge hvorfor du skriver i datid? Har han signet med en anden klub? Jeg synes ikke jeg kan finde noget om det.

  Se 2 flere kommentarer


 • Hans
 • Hans   26. august 2020   

 • Og hvis det holder vand ? Så kan vi lønmæssigt og økonomisk i vores nuværende forfatning ikke konkurere med feks MFF ....så ja han er 30 og vælger vel en bedre lønpakke end den cv kan tilbyde....så forvel og tobak....som så meget andet i vinduet kommer til at gå vores næse forbi som en anden skrev herinde i forummet så handler det også om økonomi og skriften på væggen har jo foreløbig været at spillere som vi er sat i forbindelse med har valgt til anden side...så kan vi så gisne om det bunder ud i noget økonomisk hvor man andre steder kan tilbyde bedre pakke end i bif ...


 • Hans
 • Hans   26. august 2020   


 • Hans
 • Hans   26. august 2020   

 • @joblar lige præcis hvad vi mangler en “Bent Christensen “ “den unævnlige” Fox In The box type” og denne type hænger ikke på træerne...målnæse instinkt ....men ak vores trængte økonomi rækker nok ikke til at Signe ham....
  1 enig

 • Hans
 • Hans   26. august 2020   


 • Sikke stille der blev om Vidar.
  Der er nogle der har skrevet at det norske og svenske transfervindue lukker/ er lukket.
  Er det ikke ligegyldigt da Vidar er transferfri?
  Så kan de vel godt signe ham alligevel, eller tager jeg fejl? Men vi har vel forskerordningen, den kan vel ikke benyttes i Sverige eller Norge da han har spillet der før, det giver vel os en betragtelig fordel.
   
  • Sinbad
  • Sinbad
   Betalende bruger
     28. august 2020   

  • @Sorteslyngel Jeg er ikke sikker på at han er transferfri men der skal ikke betales transfer - ihvertfald hvis man ser på transfermarket.com
   Men der er ihvertfald meget stille .... godt eller dårligt?
   
  • Betalende bruger
     28. august 2020   


  Se 6 flere kommentarer


 • Sinbad
 • Sinbad
  Betalende bruger
    1. october 2020   

 • Han har så scoret 4 mål i tre kamp i Norge nu, så en skam det ikke lykkedes at få ham til Brøndby

KØB VORES KOPPER, BØGER OG PLAKATER