Fodbold live resultater




Journalisterne er så dårlige, og så liderlige efter Brøndby clicks.

Skrevet af thorrium, 15. april 2021

Jeg er ikke klogere end at jeg en gang imellem på arbejdet tjekker EB ud, det er en dårlig vane men ligesom så mange andre ting der er usunde for mig, kan jeg ikke stoppe.

Idag er jeg dog blevet mødt af en artikel "SKUFFET OVER KLUBBEN!  NU VIL HAN VÆK" efterfulgt af et stort billed af Simon Hedlund.

Naturligvis klikker jeg ind på den, efter at have tjekket 3P og den hemmelige, da jeg lige skal se om der står en udtagelse af et mere respekteret og troværdigt medie, men da der intet er, og jeg er nysgerrig, ja... så må man jo kigge efer.
Jeg kommer nu ind på en artikel der omhandler, AAB og Lukas Klitten, og ikke en gang i artiklen er Brøndby nævnt.

De er simpelthen så liderlige efter at vi skal læse deres ligegyldigheder.

Jeg keder mig, og havde lyst til at dele.




Deltag i diskussionen




 • mp80
 • mp80   15. april 2021   

 • Du har helt ret, deres artikler skifter også konstant overskrift og billede for at få folk til at læse den samme artikel igen og igen.

 • Det må være en fejl, for Wehlast har i Brøndbylyd afkræftet, at EB bevidst bruger Brøndbyvinklen...

 • Philip
 • Philip
  Top kommentator
  Top gode
  Top enige
    15. april 2021   

 • Jeg kan godt se hvad du mener, men lige her viser de en duel mellem den omtale AaB spiller og Hedlund. Det er så sjovt nok altid en Brøndby spiller, som den omtalte spiller er i duel med ;) Men her synes jeg ikke det er så slemt.
  3 enige · 2 god kommentar
   
  • @Philip de har senere rettet det. Billedet var originalt kun af Hedelund. Ville have postet det hvis jeg fattede hvordan jeg gjorde det via mobilen.

   Plus nej det er ikke slemt, jeg kedet mig bare, og synes vi kunne bruge noget at snakke om XD
   1 enig · 1 god kommentar

  Se 1 flere kommentarer

 • Journalistik er ikke verdens ældste erhverv - men der er godt nok mange ligheder. Eller som salig Richard Møller Nielsen engang sagde til løgnepressen: "Jeg har egentlig mest ondt af jer og jeg tror, at I gør det af nød - ligesom en kvinde, der trækker på gaden"
  1 enig · 1 god kommentar

---

 • Ja, for et-to år siden skrev jeg til en journalist og brokkede mig over samme oplevelse, med at de meget tit brugte billeder med Brøndby-spillere, selv om artiklen omhandlede andre klubber(s spillere). Jeg fik et svar tilbage om, at det bestemt ikke var noget vedkommende kunne genkende...!
  2 enige · 2 god kommentar





Støt os og bliv medlem af 3point.dks venner