Fodbold live resultater
Jung afgørelse er på vej ifølge tysk medie

Skrevet af , 14. marts 2021

Læste denne artikel på tysk medie (oversat til dansk) Nanna og 3point nævnes også på mediet, undre mig lidt at der står i artiklen at hans kone er hjemme i Tyskland,

når hun eftersigende skulle være i Danmark, så kender ikke troværdigheden på dette medie, men her er hvad jeg læste:

 

Stor fan kærlighed til Wiesbadener Jung i Danmark

Offentliggjort den 3/12/21 kl. 8:21

Faktisk vises bandet Alphaville ikke så ofte på Anthony Jungs playliste. ”Jeg er mere en hip-hop-lytter,” sagde fodboldspilleren, der i øjeblikket spiller for Brøndby IF i Danmark, i et interview med hr-sport. "Men jeg kan også godt lide at høre firserne og halvfemserne, det er ikke så langt væk." I mellemtiden er bandets største hit i Danmark imidlertid uløseligt knyttet til Jung, siden sangen "Forever Young" blev fortolket for ham.

Podcast-opkald udløser kreativ bølge

"#ForeverJung" var det hashtag, som klubben engang anvendte sig selv, da Jung flyttede til Danmark i 2018 efter at være blevet lånt fra Leipzig. I de sidste par uger har fans hentet ham igen og har endda føjet ham til de danske Twitter-trends. Brøndby-tilhængernes mål: at blive ung, hvis kontrakt udløber om sommeren, til at blive. "Jeg fik mange beskeder. Der var videoer, chants, meget kreative, meget sjove," siger 29-åringen. "Jeg var virkelig glad." Til sidst var der så mange breve, at han ikke kunne besvare dem alle.

Journalist Nanna Møller Karlsen spillede en nøglerolle i kampagnen. I sin podcast "BrøndbyLyd" opfordrede hun folk til at bruge hashtag - kort efter gik det gennem taget online. Først troede ingen, at Jung ville blive hos klubben, fordi han aldrig skjulte sine tanker om at vende tilbage til Tyskland, siger hun. "Da det blev klart, at Brøndby havde givet ham et nyt tilbud, og han var meget smigret, tænkte jeg, hvorfor skulle vi ikke lade ham vide, at fansen ville beholde ham?"

En Wiesbaden-plakat hænger på hans væg

Om fansen vil være i stand til at opleve deres "Tony" i Danmark i den kommende sæson er stadig i stjernerne. En smule hjemve efter Tyskland skinner allerede igennem med forsvareren. Hans gravide kone er i øjeblikket hjemme hos familien, i Jungs lejlighed lige uden for København er der en stor plakat til hans hjem i Wiesbaden, hvor han engang voksede op i fodbold. "På den ene side ved du, hvad du har her, på den anden side vil du gerne se hinanden et eller andet sted i Tyskland. Nu skal vi bare afveje, hvad der er rigtigt for os."

Hans vej førte ham engang fra SV Wehen Wiesbadens ungdom til Eintracht Frankfurt, senere flyttede han videre til FSV Frankfurt og derefter til RB Leipzig. Jung kom til Brøndby i 2017 gennem træner Alexander Zorniger, og klubben vandt national cup i sin første sæson i Danmark. Nu er Zorniger ikke længere ved roret, og stjerner som Teemu Pukki eller Hany Mukhtar har ikke spillet i Københavns forstad i lang tid.

Første mesterskab i 16 år?

I et hold der er fyldt med unge talenter fra sin egen klub, er Jung nu en førende spiller og fanfavorit. "Han blev kritiseret meget i starten. Men nu spiller han i en ny position som venstre forsvarsspiller i 3-5-2, og han blomstrede virkelig der," siger Nanna Møller Karlsen. "Han har spillet på et vanvittigt højt niveau lige siden, og jeg synes, han er en af ​​de bedste i ligaen. Hvis han bliver, har han potentialet til at være kaptajn og en meget vigtig spiller her i de kommende år."

Jung vil tage en beslutning i de kommende uger. Det afhænger også af, om der er et attraktivt tilbud til ham fra Tyskland. "Naturligvis ville anden division være realistisk, men så skal den være ambitiøs." Før det kunne han dog opnå noget historisk med Brøndby: Holdet er i øjeblikket øverst i den danske Super League, mesterskabsrunden er snart på, den første ligatitel i 16 år synes inden for rækkevidde. ”Det ville naturligvis være en drøm at kunne blive mestre her med denne klub,” siger Jung. I dette tilfælde ville fans bestemt dedikere flere sange til ham - selvom han virkelig blev trukket tilbage til Tyskland.
Deltag i diskussionen
 • Jensen
 • Jensen
  Betalende bruger
    14. marts 2021   

 • Hvorfor skulle det være utroværdigt?
  Skulle der være uenighed om, hvor Jungs kone er, betyder det jo ikke, at det rygte det kommer først, er det rigtige. Men hun kan jo også være taget lidt frem og tilbage.
  Når det så er sagt, så står der jo, at hans kone er ‘’i Jungs lejlighed lige uden for København’’. Så det tyder da på, at alle er enige.

  Der ud over, virker det som en længere og godt gennemarbejdet artikel, så jeg kan ikke se hvorfor den ikke skulle være troværdig.
  Og det eneste der står er, at Jung tager en beslutning i løbet af de kommende uger. Men det kan jo være alt fra 2 til 12... Så det kommer når det kommer. Intet nyt under solen, desværre.

 • mp80
 • mp80   14. marts 2021   

 • Læste også artiklen på tysk den anden dag, rigtig fint interview med ham om fremtiden. Den bringer ikke noget nyt som sådan, det har længe ligget i kortene at en afgørelse nok snart er tæt på. Jung er glad for at være i Brøndby, men han håber nok også på noget større og at spille i Tyskland vil være en del større, specielt for tyske spillere. Familien trækker også, så det er lide 50/50.

  Skal man tro på rygter, bliver han i Brøndby, men tingene kan også ændre sig hurtigt, hvis der kommer en fra 1. eller 2. bundesliga. Vi har jo stået i denne situation flere gange, spilleren er glad for at være i klubben, men de større ligaer trækker mere. Pukki var rigtig glad for at være i Brøndby og var tæt på forlængelse, men endte med at skifte alligevel og sådan har det været flere gange. Håber han bliver, men det er ikke sikkert.
  1 enig · 1 god kommentar

 • Skulle komme en afgørelse inden for de næste par uger..
  1 enig · 1 god kommentar

KØB VORES KOPPER, BØGER OG PLAKATER