Fodbold live resultater
Kasi-Jesper vil skyde penge i Brøndby

Skrevet af Nanna Møller Karlsen, 28. november 2020

Brøndby IFs tidligere hovedsponsor, Kasi-Jesper, har planer om at involvere sig i klubben igen, ligesom han ønsker at genrejse håndboldklubben AG København.

Kasi-Jesper er en del af en retssag mod Pandora, som han har et milliardkrav imod. Han afventer i øjeblikket afgørelsen fra voldgiftsretten. Kasi-Jesper fortæller i et interview med B.T., at sagen er tæt på at blive afsluttet og at han og familien vil blive milliardære igen. Og så er han klar til at skyde penge i Brøndby.

- Jeg kommunikerer jævnligt med Jan Bech (storaktionær og bestyrelsesformand i Brøndby, red.) om forskellige ting. Jan kender også mit ambitionsniveau. Han glæder sig også til, at vi skal have en snak, lige så snart sagen er færdig om, hvordan familien Nielsen igen kan spille en rolle i Brøndby. Vi skal ikke overtage Brøndby, det skal være i samme model som fra tidligere, hvor vi har været med til at hjælpe med at drive det fremad, siger han til B.T.

Brøndby har i omegnen af 30 millioner kroner til gode hos Kasi-Jesper og de falder også, fortæller han.

- Ja, det er jo småpenge. I samme sekund, Pandora betaler, har Brøndby også pengene på sin konto. Men jeg synes også, at familien og jeg fortjener en smule respekt for de 200 millioner, vi har lagt i klubben. Det er en familie fra Vestegnen, der har lagt så mange penge. Det er også værd at kippe med kasketten for.

Kasi-Jesper fortæller videre i interviewet, at han har en plan om at genoplive vestegnshåndboldklubben AG København. Du kan læse hele interviewet her.
 
Deltag i diskussionen
 • Saesonkort
 • Saesonkort
  Betalende bruger
  Top kommentator
  Top gode
  Top enige
    28. november 2020   

 • Fugle på taget..
  1 enig

 • Har vi efterhånden ikke hørt det her nogle gange fra Kasi-Jesper... der skal sgu noget mere konkret på bordet før jeg begynder at tage det seriøst.

  Men hvis der skulle komme penge til klubben, så er det i mine øjne ekstremt vigtigt at de bliver anvendt i et langsigtet perspektiv. På Masterclass, stadionrenovation og lignende. Hvis vi skal købe spillere, skal vi følge strategien, dvs. de skal være unge og salgbare.
  5 enige · 3 god kommentar

 • Jesper Nielsen fortsætter med at bygge glaskasteller. Skulle han mod forventning få et større beløb ud af sagen, håber jeg ikke han bliver inviteret ind i Brøndby. Det rimer meget dårligt på den nuværende strategi.
   
  • Betalende bruger
     28. november 2020   

  • @Klipklapperen Som en som elsker BIF som i elsker BIF er der ingen tvivl om at jeg hellere end gerne ser Jesper tilbage som sponsor og/eller investor. Af nøjagtig de grunde som BIF til jeg dør (hvilket jeg også gør, altså elsker BIF til jeg dør) nævner. Det skal bare gøres 7.777% klart for ham at han ikke er andet end sponsor eller aktionær og derfor ikke får for meget magt. Men han må da vældig gerne stille den betingelse at vi skal foretage nogle kvalitetsindkøb af spillere med videresalgspotentiale hvis han skal investere med risiko for tab. Hvis han mod forventning kan sikre sig aktiemajoriteten er der ingen som kan forhindre han kommer til at bestemme mere end godt er. FORZA BIF. Fremad til sejr.
   2 enige · 1 god kommentar

 • Mogens
 • Mogens   28. november 2020   

 • Det løber mig koldt ned af ryggen... det er evt CV der bestemmer. Tænk hvad vi kunne have brugt de 200 mill fra sidst til i dag. Han vinder formentlig ikke den sag?

---

 • Penge vil være velkomne. Men der må nødvendigvis følge begrænset indflydelse med. Og højst på den overordnede strategi. Det vil være en katastrofe hvis han kan detailstyre fx spilleindkøb, som ikke følger strategien. Jeg er lidt bekymret.
  4 enige

 • Betalende bruger
    28. november 2020   

 • Hvornår bliver sagen afgjordt?

 • Altså, hvis han kommer med penge og ikke vil have/får indflydelse, så er det jo fint nok. Vi mangler eksempelvis en hovedsponsor.

  Men historien stræmmer og Jesper som person skræmmer. Han er en mand med meget store armbevægelser og en mand der vil have fuld fart frem - meget hurtigt. Det er der forhåbentlig ingen i BIF der orker igen.

  Jeg forventer JBA, CV og bestyrelsen har rolige hænder og kun lader Jesper Nielsen komme til, hvis det er uden indflydelse og med investeringer i strukturen, MasterClass, uddannelse og des lignende. Ingen er tjent med, at vi henter Ronnie Schwartz for 600.000 om måneden i 7 år.
  2 enige
   
  • @Broder Salsa Enig - og det er der problemet med Jesper Nielsen ligger. Han er netop store armbevægelser og her kommer jeg. Ikke det lange, seje, strategiske træk. Han er først og fremmest en sælger, og det han allerhelst vil sælge, er sig selv.
   
  • mp80
  • mp80   28. november 2020   

  • @Broder Salsa Det har hele tiden været planen, at få klubbens økonomi tilbage på sporet og derefter gradvist skrue op igen. Truppen skal trimmes og tilpasses.

   Det har aldrig været meningen med en trup kun med talenter. Kasi og familien har en stor kærlighed til Brøndby. Der kom en masse penge ind, som desværre blev brugt helt forkert af klubben.

   Kan man med ny investering hente en top spiller til hver kæde, vi det gavne de unge talenter. Se på Frendrup, hvad han fik ud af Kaiser.
   4 enige · 4 god kommentar

  Se 1 flere kommentarer

 • Som jeg forstår sagen imellem Kasi Group og Pandora er det netop kurator, som i dette tilfælde er kammeradvokaten, der fører sagen imod Pandora på vegne af Kasi Group og SKAT eftersom Kasi Group er gået konkurs.
  SKAT har mange penge til gode og eftersom SKAT tabte sagen imod Kasi Group, fører de nu sagen i mod Pandora for at få de skattemæssige indtægter hjem i forhold til den daværende handel imellem Kasi Group og Pandora.
  Hvis denne sag som kammeradvokaten fører imod Pandora afgøres til fordel for SKAT og derigennem Kasi Group bliver Jesper igen milliarder, hvilket ifølge alle eksperter er meget sandsynligt, da Kasi Group ret faktisk har bevist at der blev snydt fra Pandoras side i første retsag, som SKAT tabte i mod Kasi Group.
  Så derfor er det ikke bare fugle på taget men nærmere ret sandsynligt at Kasi Group og SKAT vinder sagen.

  Jesper melder jo nu ud, at han ikke blot agter at tilbagebetale de penge Kasi Group skylder ifølge den gamle aftale med også ønsker at indgå i et samarbejde fremadrettet for at opretholde driften.

  Jeg syntes det er fantastisk at Jesper kommer med denne udmelding da det virkelig kunne give BIF et kampe boost. Her tænker jeg specielt på at vi i denne omgang har CV bag roret der forstår at forvalte pengene som investeringer og købe tilpas billige spillere med stort potentiale i stedet for dyre spillere uden videresalgspotentiale.

  Jeg er helt enig med BIF til jeg dør i denne sag, vi skal klappe, heppe og håbe at sagen falder vores vej!
  Tænk, hvis vi kunne købe feks Haji Write fra SJN og Pedro fra Aab og forlænge med Jung og Marvin. Så ville vi være mesterskabskadidater iøvrigt i et mesterskab der giver direkte adgang til CL!
  1 enig

---

 • Eventuelle engangsbeløb skal aldrig mere kanaliseres ind i lønbudgettet.

  Ekstraordinære penge skal bruges på enten monster upgrade af MasterClass og generel infrastruktur.

  For den dag den ekstraordinære pengestrøm fordamper, så er det svært at nedskalere.

  Men som CV også siger, så kan det være man fremover bliver nødt til at hente spillerne tidligere, så stort set ingen bliver købt ind til startopstillingen, men alle igennem MC i en eller anden form
  1 enig

 • Omkring hvorvidt Kasi har en god sag mod Pandora, så skal man nok ikke sætte næsen super meget op.

  Ville nogen sælge anparter i en evt. gevinst, hvis man var så sikker....??? Nej, næppe.

  Men man kan da håbe, bare de 30 mill. ville virkelig hjælpe klubben.


Støt os og bliv medlem af 3point.dks venner