Fodbold live resultater
Kasi Jesper vil smide millioner i Brøndby

Skrevet af , 28. november 2020

Nu kender vi ikke sagens udfald, men jeg kender Jesper Nielsen, og jeg tror ikke på han udmelder de ting han gør uden at der ikke er noget om han vinder sagen over Panduro, det kan godt være han ikke er manges kop the, men manden har altså et kæmpe hjerte for BIF,og ved hvor andre tog deres partnere med i sponsor logen, valgte Jesper flere gange tage familie og børnefødselsdag i BIF synes også det siger lidt om ham.

 

Økonomisk er det ikke sådan han vinder på smide 200 millioner efter os igen, som han eftersigende vil, samt betale sidste 30 millioner vi mangler, det vil være kæmpe økonomisk boost til BIF med tanke på flere og flere sponsorer vil flygte for kaos klubben FCK, så tror jeg faktisk vi er på vej mod bedre tider end længe set i BIF. Hvad er jeres mening om hans comeback til BIF, min er 110% det er kæmpe JA TAK, ved han vil BIF bedst, og så længe det er 100 % CV der bestemmer indkøbet og den del, så er det kun win for os.
Deltag i diskussionen
 • Betalende bruger
    28. november 2020   

 • Super, men kun hvis CV bestemmer alt det sportslig. Og vi skal blive ved med at bruge talenter og supplere med 3-4 klasse spiller. Ex maxsø
  6 enige

 • Flange
 • Flange
  Betalende bruger
    28. november 2020   

 • Jeg er enig med dig et langt stykke hen ad vejen.
  Ved ikke om det er et kæmpe JA TAK herfra, men jeg synes det lyder spændende.

  Mange bliver skeptiske helt automatisk, når navnet Kasi nævnes.
  Men ud af mange mulige, medinvestorer han måske ikke den værste?
  Jeg bider først og fremmest mærke i de 30 millioner fra den gamle aftale, der vil rulle direkte ind i klubkassen, hvis han vinder sagen over Pandora. Vi må gå ud fra, at det er penge, vi ikke har budgetteret med, og de ville derfor falde på et meget tørt sted.

  Derudover siger han i interviewet, at det ikke umiddelbart er hans plan at få indflydelse.
  Jeg håber vi holder den gode kurs vi ser ud til at være på netop nu. Hvis hans investering f.eks. kan bruges til at understøtte og videreføre den kurs, er jeg meget positiv...
  2 enige

 • Ligegyldigt om det er Kasi eller Bech der smider penge ind. Fakta er at 70% af alle fodboldresultater over tid kan forklares med økonomi. Men som andre skriver, så skal det være CV der har hånden på rattet. Måske vi også skal til og kigge efter et akademi i udlandet, som kan supplere holdet. Det ville være mere langsigtet end bare at smide penge efter lottokuponer. Der skal i hvert tilfælde findes en måde hvorpå vi fremover kan få indtægter, uden at der skal pumpes penge ind udefra.
  4 enige
   
  • Betalende bruger
     29. november 2020   

  • @HvorliggerColding Ja, vi skal lave et akademi i Kerala i Sydindien og finde talenterne i indisk syvmandsfodbold. Hvorfor? Fordi Indiens amatører blev verdensmestre i disciplinen i 2019 med sejr over Argentina i semifinalen og over Tyskland, som slog Brasilien i semifinalen, i finalen. Check indisk syvmandsfodbold på YouTube. De er vanvittige teknikere og når de eksploderer foregår det sgu i et tempo jeg aldrig har set før og jeg er efterhånden godt oppe i 60'erne. Hvis der er nogle som ikke ved det kom Ronaldinho og Deco begge fra Futsal som vist er det brasilianske navn for syvmandsfodbold.

 • mp80
 • mp80   28. november 2020   

 • Uanset hvordan man vender og drejer tingene, kommer man ikke udenom der mangler kapital i Brøndby. Kasi har et kæmpe Brøndby hjerte og vis tingene går hans vej i retssagen, er han klar på endnu engang at hjælpe Brøndby fremad.

  JBA har også smidt mange penge i Brøndby dog har han købt klubben og ikke bare afleveret et stort beløb uden indflydelse. JBA har også gentagne gange været fremme med store armbevægelser, de har begge store ambitioner på vegne af Brøndby og vil begge klubben det bedste.

  Nu står verden i en større økonomisk krise og sponsorer m.m. står ikke lige på spring, da der er stor usikkerhed om, hvornår der fx kommer fans på stadion igen. Så kommer der en, som elsker klubben og har store ambitioner og vil hjælpe og straks er folk afvisende.

  JBA kan ikke løfte opgaven alene, FCM har en stærk pengemand i spidsen og dem er der kommet flere og flere af i SL. For rigtigt at tjene penge skal Brøndby spille i Europa og det kommer man ikke, kun med MC spillere.

  Kasi kan ikke gøre for, at klubben købte de forkerte spillere til alt for høje lønninger i sin tid. Der er intet galt i at være ambitiøs og gavmild som Kasi er det.
  2 enige · 1 god kommentar
   
  • Betalende bruger
     29. november 2020   

  • @mp80 For seks eller syvoghalvfjerdsindstyvende gang. JBA har ikke købt BIF. Jeg har også købt BIF da jeg som rigtig rigtig mange andre har købt klubben ved at vi har anskaffet os nogle aktier. JBA ejer 56% af aktierne hvilket i modsætning til Matthew Benham som ejer mere end 95% af aktierne i Ikast/Herning pløjeforening ikke gør JBA til klubejer. Forstå det dog for pokker snart. Det er mere end 2 år siden det første gang blev skrevet på en anden telefon men samme adresse.
   
  • Betalende bruger
     29. november 2020   

  • @mp80 Det er desværre umuligt at redigere. Der skulle også have stået at jeg ellers grundlæggende er enig i dit indlæg.
   1 enig · 1 god kommentar

---

 • KJOE
 • KJOE   30. november 2020   

 • Han skal være mere end velkommen. Der er ingen tvivl om, at han har et kæmpe Brøndby hjerte og kun ønsker klubben det bedste.

  Jeg håber dog at pengene bliver brugt “nedefra” denne gang. Jeg er stor fortaler for, at Brøndby IF skaber Danmarks bedste akademi. Herfra kan vi uafhængigt af konjunkturer på transfermarkedet hente måske halvdelen af startopstillingen til første holdet.

  Måtte der komme noget mønt synes jeg historien har vist, at det ikke giver et bæredygtigt BIF at bruge pengene på dyrt indkøbte bredde spillere.

  Men den del tror jeg CV har styr på :-)
  1 enig

 • del Piero
 • del Piero
  Betalende bruger
    1. december 2020   

 • Måske han skulle vente med den slags planer til han rent faktisk har vundet sagen mod Pandora og har bevæget til fra personligt konkurs til milliardær.

  Derudover er jeg lidt bekymret for hans bombastiske stil. Ingen sponsor har historisk fyldt så meget i BIF, som han gjorde og de mange larmende kommentarer i pressen hjalp ikke ligefrem med at skabe ro i klubben. Vi har ikke lige brug for en spradebasse, som begynder at kommentere offentligt på CVs indkøb, klubbens strategi eller spillernes præstationer.

  HVIS han har pengene og HVIS han kan acceptere at være en tilbagetrukken sponsor (som alle andre), så er et stort sponsorat selvfølgelig en hjælpende hånd til klubben. Men kun HVIS...ellers er det ikke sikkert at det er pengene værd.

 • også ja tak herfra...kunne være super...

 • også ja tak herfra...kunne være super...

---

 • Ingen Kasi millioner til Brøndby. Det kommer som noget af et chok, da der ifølge @Biftiljegdør var 90% sandsynlighed for, at han (konkursboet) ville vinde sagen.

  Spøg til side - de 30m havde været en fantastisk, omend urealistisk, gave. Forhåbentlig er det også slutningen på Jesper Nielsens fantasi om indflydelse i Brøndbyernes IF.
  1 god kommentar

KØB VORES KOPPER, BØGER OG PLAKATER