Fodbold live resultater
Keep Attacking WB's

Skrevet af Seikers, 4. september 2021

Jeg har vedhæftet en artikel fra BT omkring målene fra WB's på landsholdet.

https://www.bt.dk/fodbold/landsholdet-vaelter-i-maal-fra-ny-position

Hvor jeg dog håber, at vi kunne opleve tilsvarende fra vores WB's, og at trænerteamet kan give den tryghed og ro til dem, at de tør.

Mensah synes jeg er bedst på venstre, WB, da det giver mere målfarlighed ind i banen, og hvis de bare kan lægge et tålelig cut-back med deres ringeste ben, så har vi ikke brug for en super indlægsfod ala Bjur, da vi alligevel ikke har angribere, som vinder mange luftdueller i start-11eren. Så vil jeg hellere priotere en skudtrussel ind i banen. 

 

 
Deltag i diskussionen
 • mp80
 • mp80   4. september 2021   

 • En spiller som desværre skiftede til FCK (Diks)havde løfte Brøndby mange gang på HB. Han bidrager både defensivt, med mål og assists. Pt mangler det i begge sider og man ser det kun i glimt med vores nuværende spillere. De gør alt hvad de kan og mere kan man ikke forlange, men skal man bygge på skal niveauet løftes betragteligt.
  1 god kommentar
   
  • Betalende bruger
     4. september 2021   

  • @mp80 jeg husker det ikke som at Diks har spillet wingback i en 3-5-2 hverken i agf eller fuckerne, så kan man overhovedet ikke vide om han ville det, for er meget lettere som back i en 442 end i 352. Men kan huske forkert for går ikke synderligt op i de to hold eller Diks
   1 god kommentar

 • Betalende bruger
    4. september 2021   

 • Vores skal bare lade være med at tænke så meget defensivt, som artiklen også siger de ikke behøver.

  Det vigtigste er at de er i omkring modstanderfeltet, men vores havner tit nede omkring eget for at hjælpe 3 stk CB, med bla at skulle spille bolden igennem kæder og ud af presset. Irretere mig at i især Maxsø ikke tager det ansvar på sig, og bare gør det første gang han har kuglen.
  Bruss er gået i krampe i flere kampe, så meget må han løbe felt til felt.
  1 enig

 • Betalende bruger
    4. september 2021   

 • Jeg vil tilføje at selv om jeg absolut ikke er tilhænger af systemskifte, så kan det problem at ingen CB har modet til at spille fremad, gøre det nødvendigt.

  For vores spil på siderne dør, for hvem fanden har luft og overskud til at sætte en mand, som samtidig skal løbe så mange høj intense løb som vores wingbacks skal.
  1 enig · 1 god kommentar

 • Lige fra vi skiftede til at spille med wingbacks for snart 2 år siden, har Guld-Niller sagt at han gerne vil have wingbackerne i feltet og få afsluttet. Det har generelt knebet med det. En af grundene er kvaliteten hos de spillere vi har haft til rådighed, men det handler også om at få givet rum til at de kan gå længere med frem.

  En metode kunne måske være at spille med 2 6'ere, som så kan sideforskyde mod bolden, i stedet for at wingbacken skal helt med hjem og forsvare omkring eget felt hver gang. Det ville også frigive noget plads til en 10'er, hvor en spiller som Anis er klart bedst.
  1 enig · 2 god kommentar
   
  • Betalende bruger
     4. september 2021   

  • @Christian Brøndbyman der er selvfølgelig en løsning, men mener Niller skal gør det klart for yder cb'er, at i skal støde med frem og tage den opgave du beskriver og gerne forsøge overlap på kanten også, når spillet er i deres side. Det vil spare vores backs for et par hårde løb offensivt og defensivt som du skriver.

   Begge opgaver turde Jung udføre, men kan sgu ikke passe en prof fodspiller ikke tør ligge en aflevering eller lave et overlap.

   Jeg kan virkelig godt lide 352, for man står stærkt i midten, og meget flexibelt. Men hele systemet hviler på at CB udføre de opgaver, det er grund tanken bag hele systemet.

   Jeg håber på at vores nye ven fra Norge, tør og kan spille os ud af det nede fra, og Tcsempe som satme er hurtig, begynder at bruge det fremad også.
   Så ser det rigtig godt ud.
   1 enig · 1 god kommentar

  Se 2 flere kommentarer


KØB VORES KOPPER, BØGER OG PLAKATER