Kent Nielsen: Silkeborgs fans satte gennem hele sidste sæson nye standarder

Skrevet af 3point.dk, 31. juli 2022

Kent Nielsen og Silkeborg skal for første gang i denne sæson spille på hjemmebane, og det glæder den tidligere Brøndby-træner sig til, da det betyder et gensyn med klubbens fans.

– Det bliver rigtig fedt endelig at spille på JYSK park igen efter en sommeropstart fulgt af to udekampe. Vi er kommet godt i gang med den nye sæson med fire point i de to udekampe, men det er selvfølgelig ekstra særligt at spille foran vores egne fans, som gennem hele sidste sæson satte nye standarder. Holdet og publikum fandt en flot symbiose, hvor vi virkelig hjalp hinanden, og lad os endelig fortsætte de takter på tribunerne. Jeg håber, at vi vil få en massiv opbakning igen imod Brøndby, for det får vi også brug for, siger Kent Nielsen til Silkeborgs hjemmeside

I forhold til Brøndby, så vil Nielsen undgå for mange kapløb og finde de rigtige løsninger i begge ender.

– Det bliver spændende igen at skulle testes mod en af de helt store klubber – lige som sidste fredag – og det bliver uden tvivl en vanskelig opgave mod Brøndby. De har spillet to kampe med enorm energi, fart, aggressivitet og struktur, og det bliver en mundfuld at håndtere. De har optrådt med et forholdsvist ungt hold med spændende spillere, der har vist sig godt frem, og vi kommer til at skulle forholde os til deres pres, genpres og omstillinger, som er nogle af de discipliner, de virkelig mestrer. Vi skal undgå alt for mange kapløb og finde de rigtige løsninger i begge ender. Og det tror vi selvfølgelig også på, at vi kan. Vi glæder os rigtig meget til kampen.

Der er kick-off 18.00, og der er udsolgt på Brøndbys fanafsnit.
Deltag i diskussionen
  • Alt kan ske i fodbold, men hold op hvor er der mange ting som skal flaske sig før vi får noget med hjem fra aftenens kamp. Jeg håber på et hurtigt rødt kort til dem. Ellers er jeg bange for at vi får ørerne i maskinen i aften. Håber man giver Rosted og Rado en pause og prøver andre løsninger.

KØB VORES KOPPER, BØGER OG PLAKATER