Fodbold live resultater
KLUBBENS STORE DILEMMA - Ny ejer, hvor skal vi hen.....!

Skrevet af Rasmus Stephansen, 28. september 2022

 

KLUBBENS STORE DILEMMA:

Vi / klubben / JBA står i et stort dilemma, FCK & FCM stikker af fra spids, da de kontinuerligt spiller europæisk, bagfra trues klubbens position mere og mere af bl.a. FCN, AGF. 

Man siger tid er penge, men hvor meget tid har vi så  ?? og hvor lang tid kan vi / JBA  vente med at reagerer. Det står alle klart at JBA ikke er klar med nye penge, samtidigt med at klubben og dem omkring den vil videre i sin udvikling, det gælder ikke mindst Masterclass,stadion faciliteter osv. der er mange omkostningstunge poster i en moderne fodboldklub. 

Jeg har lyttet til og deltaget i debatten i sidste par uger, en debat som bliver mere og mere nuanceret og dermed mere og mere kompleks og følelsesladet. 

JBA har de facto besluttet at sælge ud af sin aktiepost og han har gennem en længere periode søgt efter og som vi forstår, talt med flere interessenter, og rygter siger at David Blitzer er ved at købe sig ind i klubben, en lækage fra inderkredsen må der vel her være tale om og man må spørge sig selv - hvem har det bedste motiv for at lække oplysningen? Jeg håber, at det er JBA selv for at få trykprøvet hele “systemet”  fans osv. inden han tager sin uigenkaldelige beslutning…! 

Jeg er i 7 sind - som andre fans vil man jo klubben det bedste - det bare ufatteligt svært at finde ud af hvad der er det bedste for klubben, og det er der mange holdninger til men til syvende og sidste kommer det an på 2 ting:

1: Hvad vil man opnå ?

2: Hvad vil man undgå ?

 Jeg kunne rigtigt godt tænke mig at høre alle derude og opfordre dig derfor til at komme med din mening - dine bud på hvad du helst vil Opnå eller Undgå -  der sker for Brøndby de nærmeste år 3-5 år ?

FORZA BRØNDBY......!
Deltag i diskussionen
 • Ruddi
 • Ruddi   28. september 2022   

 • jba har så meget hjerte til bif,men han kan ikke løfte byrden alene,ergo invester ind
  vi bliver sure,når indkøb ikke hitter,når de ikke har kvlitet og så hvidre,det er tid til forandring det kan være svært for mange,men lad nu være med at nedgør en køber,man ved jo ikke hvad de kommer med,flerklubs ejer kunne da også være en fordel i mine øjne,det kan godt være jba har lavet nogle mindre hældige ting,men han er alene grund til vi er hvor vi er i dag,så respekter dog manden
  5 enige · 3 god kommentar

 • Zer
 • Zer   28. september 2022   

 • Skal vi følge med FCM og FCK skal der nye ejer med meget kapital ind og ske det ikke vil BIF være en klub uden chancer for mesterskaber og spil i Europa.
  Det er desværre sådan fodbold verden ser ud i dag.


  5 enige · 4 god kommentar

 • Det helt store problem er at få udviklet forretningen og dermed skabe større omsætning, som igen muliggør et større spillerbudget. En investor kan komme med en pose penge som kan bruges til forretningsudvikling. Derudover må man håbe, at en investor bringer kompetencer ind i BIF fx til forretningsudvikling. Og de bedste af alle verdener bringer investor også et netværk, som BIF kan gøre brug af, med oven i handlen.
  5 enige · 5 god kommentar

 • ClausM
 • ClausM   29. september 2022   

 • Det vigtigste for mig er at vi får penge nok i kassen, så vi kan komme tilbage til være en fast del af guldkampen hvert år og europæiske gruppespille hvis ikke hvert år så hver andet år og hvor pengene kommer fra er jeg sådan set kold over for, for min moral et ikke særlig høj, og jeg er træt af folk som prøver af fast holde Brøndby i middelmådigheden fordi de prøver at pådutte Brøndby nogen af deres egne værdi og hellere ville se Brøndby rykke ned end at få en bestemt investorer/ejer ind. Men selv samme personer har intet problem med at købe, billige Kina ting og smartphones som er lavet af muslimske Tvangsarbejdere eller børnearbejdere som også er i andre lande fra Asien.. Hykleri og dobbelte moralsk..
  1 enig


KØB VORES KOPPER, BØGER OG PLAKATER